Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חדש בכל תחום של הפחחות ולא יצא לי להתעסק עם זה אף פעם פרט ללהוריד את הרכב במוסך מורשה ולחזור לקבל אותו מתוקן.

במאזדה 2 2008 שלי יש תופעה של קילופי צבע (היא בצבע סגול חציל כהה ככה שאני מאמין שזה משנים של חנייה תחת כיפת השמיים).

התופעה בעיקר בגג של הרכב ובמכסה מנוע וקצת בדלתות ביחד עם כל מיני מכות קטנות מחניות שלי ושל הבעלים הקודמים (שפשופי חנייה, מכות מאבנים וכו').

אני מחפש לתקן את כל הסיפור הזה, עם הצעות מחיר שקיבלתי במוסכי פחחות אפשר כמעט לקנות עוד רכב כזה :roll:.

שמעתי באינטרנט על השיטה של CARFIX, וחשוב לציין שאני לא מחפש עבודה אידיאלית ואני לא מצפה שהרכב יראה כאילו עכשיו הוצאתי אותו מהסוכנות של מאזדה או אחרי צביע כללית במקום יוקרתי.

אני בן אדם טכני אבל לא נראה לי שאני אתחיל להתעסק בכל הסיפור בעצמי, לפחות לא בדברים גדולים כמו מכסה המנוע, הגג או מילוי מכות פחחות בחומר.

בכל מקרה מה דעתכם על השיטה של CARFIX? למי יש ניסיון עם זה? אני מחפש תוצאה סבירה, אני מתכוון להשאר עם הרכב הזה ב4~5 שנים הקרובות ככה שאני מוכן להשקיע במידה מסויימת, אבל אני מפחד שהזול יעלה לי ביוקר בסופו של דבר ועקב שיטות הצביע החלקיות למינהם אני אצא בסוף אחרי הקיץ הישראלי והגשם החורפי עם יותר נזק מתועלת.

תודה מראש :)

• תוכן חדש...