Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

20160316_185055.jpg20160316_183617.jpg

שלום,יש לי פיאט פונטו elx )80 כ"ס( ...שנת 2001...התחיל לי לפני כמה ימים בעיה ..שאני לוחץ כמה פעמים על הגז חזק אז הסל"ד קופת ל5 בבום אחד ויורד אחרי זה בשנייה ל3...ואז נדלקת הנורה של התיבת ההילוכים...רק במצב הזה היא נדלקת ולא בשום מצב...מכבה ומדליק את האוטו וזהו עוברת...האוטו מכניס תהיליכים בלי שום בעיות...גיליתי את זה שהאוטו קצת התחיל לקרטע...אז לחצתי גז חזק וזה מה שהיה...יכול להיות שהלך גיר משהו??? כמו שיש בתמונה !

עוד בעיה...כמו שצילמצי בתמונה יש שם נזילות בצינורות...מזה אומר????

ועוד משהו.. יש לי מים ברדיאטור כל פעם חומים כמו חלודה....יכול להיות הלך ראש מנוע? אין מים בשמן...והחום מנוע לא עולה אף פעם....20160316_183604.jpg

פורסם

נשמע שהרכב צריך יישור קו.

מי הקירור של פיאט הם אלו:

http://www.myfiatworld.in/attachment.php?attachmentid=3750&d=1344967259

נוזל הצבע אמור להיות כחול.

עולה כ-90 ש"ח ל4 ליטר.

מה שאתה כנראה צריך זה ריקון הנוזל הקיים ושטיפת המערכת כמה פעמים עד שהמים יצאו נקיים ואס לשים את הנוזל המקורי.

 

עדיף להחליף שמן גיר אם לא בוצע עדיין למקורי או לתואם מקורי.

 

טיפול עשית לרכב כבר?

פורסם (נערך)

לדעתי הנזילה ממה שאני רואה היא בין צינור שמתחבר לבית פילטר אוויר למנוע בדרך כלל יושב חיישן MAF בתוך הצינור הזה יכול להיות שניקוי שהוצאת החיישן וניקוי שלו יעזרו.

למכור פיאט אוטומטית עם מים בצבע חום מצריך ממך ליפול על מישהו מתלהב או לא מבין ברכבים,במצב כזה הרכב שווה אוליי 4 אלף ש"ח עם טסט לשנה.

בלי שאני יודע איזה יד הוא או כמה ק"מ הוא עבר.

בכל מקרה הרבה יותר משתלם להכניס אותו ליישור קו ולהנות ממנו או למכור אותו ככה.

לזה קוראים הזעה לא נזילה.

 

קבל תיקון זה לא חיישן אלא צינור נשם.

יכול להיות עקב שהצינור לא במצב טוב הוא גורם לאדי שמן להיכנס לבית המצערת ומשגע את החיישנים שלה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם (נערך)

בתור התחלה תחליף שמן גיר עולה בסביבות 80 ש"ח לליטר אתה צריך 2 ליטר ותחליף את ההצינור.

וניקוי בית מצערת על מנת לתקן את משחקי הסלד שאתה מתאר.

לא יסתדר תצטרך להתחבר לסורק תקלות.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
×
×
  • תוכן חדש...