Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני עד 80K אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת הנסיעות - לרוב זה יהיה מחוץ לת״א, אבל מכיוון שאני גר במרכז ת״א, כנראה עדיין אסע שם לא מעט.

מעבר לדברים הברורים שלכולם חשובים (נוחות, אמינות, מנוע וכו׳), מאוד חשוב לי ה״פינוק״ בפנים הרכב (איך שנראה מבפנים, איבזור וכו)

רכבים חדשים שחשבתי עליהם:

ניסאן מיקרה - נוסעת יפה והרבה המלצות. אבל הבפנים שלה מאוד לא מושך.

פיג׳ו 108 - מאוד משכה אותי, אבל 1000 סמ״ק זה כמובן מעט וממה שהבנתי זה רכב שאין לו ביקוש..

קיה פיקנטו - נאמר לי שאין לה ביקוש אבל לדעתי זו שטות.

מיצובישי ספייס סטאר - אין במלאי עד למאי שיגיע הדגם החדש. הבעיה העיקרית: גיר רובוטי.

התחלתי גם לבדוק רכבים ישנים יותר.

קאיה ריו, טויוטה יאריס בעיקר.

אשמח לקבל המלצות על הרכבים האלה וכמובן משהו אחר אם יש.

תודה

פורסם

מי שאמר שאין לפיקנטו ביקוש שילך לנמל אילת.

לספייס סטאר יש גיר רציף וצריכת דלק מצויינת.

תוכל לשקול את הספארק LTZ החדשה- אמנם ב82 אבל עם הרבה הרבה אבזור וגיר רציף.

פורסם

ניסאן מיקרה- מנוע חלש, שהוא 3 צילינדרים רועד במהירויות נמוכות ובעמידה.

פיג'ו 108- חמוד אבל מנוע קצת חלש, גיר רובוטי לא משהו והאמינות בסימן שאלה.

קיה פיקנטו- אמין, אבל יותר מידי נפוץ בליסינג וגם לא מרווח מבפנים, תא מטען קטן.

מיצובישי ספייס סטאר- זה לא גיר רובוטי אלא גיר רציף שהוא 3 צילינדרים. אחיזת כביש לא גבוהה, תחושה מיושנת. היתרון היחיד הוא האמינות.

אני ממליץ על יונדאי i10 1.2 supreme שעולה 80,000 - רכב מפנק, נוחות נסיעה גבוהה, אמין, מושבים נוחים מאוד!, מאובזר יפה מאוד! כדאי לך לבדוק באולם התצוגה את ה-i10, אני בספק שלא תאהב. ה-i10 מציע עיצוב פנים צעיר ויפה (לא שחור וקודר).

פורסם

לגבי היונדאי - הבנתי ממישהו שעובד בסוכנות שמוכרת גם יונדאי (עובד שם מכניקה או משהו כזה) שהיונדאי מאוד לא אמינה ומגיעה הרבה למוסכים.

לא מכיר משהו כזה?

ומה לגבי הקטע של רכב ישן וטוב? (כמו שאמרתי, קיה ריו 2013 למשל, או אחרים אם יש המלצה)

פורסם

יונדאי וקיה אלו אותם מכלולים.

מדובר סה"כ בפיקנטו ובI10 באותם מכלולים של גיר 4 הילוכים ומנוע 1.2 אטמוספרי. שילוב דיי פשוט ואין פה ממש טכנולוגיה מתקדמת.

יש לך צורך ברכב יותר גדול ממיני?

היתרון של הפיקנטו הוא ה7 שנות אחריות שמוצעות כחדשה- ועכשיו גם גג שמש.

פורסם

i10 רכב מפנק ביחס ל? אלטו?

בתקציב הזה אפשר לקבל סופר מיניז כמו 208 או איביזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צריך לבדוק את תקינות הגיר, צפופה יחסית מאחורה, מושבים קשים- אבזור טוב, (בגרסת הרפרנס 5 דלתות).

איביזה חדשה ליטר TSI עולה 83,000 ויש בפורום שאומרים ששיפרו את הנוחות במושבים.

פורסם (נערך)

לפי הביצועים זה מספיק, זה ליטר טורבו הרי ולא אטמוספרי גם חסכוני יותר מה1.2.

, מצד שני זה מנוע חדש יחסית בארץ .

היתרון ביד שנייה זה שאתה קונה אותה ביותר זול וסופג ירידת ערך נמוכה יותר (אלא אם כן זה דגם יקר יותר שעכשיו שעולה כמו החדשה באזור ה83).

מאידך - בחדש אתה מקבל אחריות לשנתיים ויודע שאתה מקבל רכב חדש ובמשומש כנראה שברוב המקרים כבר לא תהיה ותצטרך לבדוק אותה בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לדעתי עדיפה בהרבה פיג׳ו 208 חדשה.

אחריות ארוכה יותר, גיר אמין יותר, מרווח גדול יותר - ובסה״כ רכב נוח ומהנה הרבה יותר.

פורסם

הדבר האחרון שניתן להגיד על האיביזה שהיא חלשה,מדובר על רכב זריז.

לדעתי ב80 אלף הבחירה צריכה להיות בין הפיגו לאביזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ב80 אלף זו הפיג׳ו 208 הפחות טובה נכון?

ראיתי ביד 2 את ה208 (1600 סמק) 2015. אבל זה גיר רובוטי.. איך זה בפיגו?

לפי מה שאני יודע בשלב מסויים כמעט כל הרכבים יעברו לזה, אבל כרגע לא כל החברות יודעות להתמודד עם זה. השאלה אם בפיג׳ו יודעים או שזה עוד בעייתי שם?

עריכה אחרונה על ידי Amit Ronen
פורסם

ב83 אלף זאת ה208 עם מנוע טורבו ותיבה אוטומטית רגילה,היא פשוט לא כול כך מאובזרת.

ה1.6 מגיע עם תיבה אוטומטית 4 הילוכים.

הרובוט מגיע עם מנוע 1.2 ללא טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...