Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שבוע שעבר לקחתי את האוטו לנסיעה בשבילי עפר, היה מקום עם שלולית באורך של 15 מטר וכ 20 סנטימטר עומק אבל הגבהתי את האוטו עד למעלה ונסעתי, אח''כ הסתכלתי על התחתית של האוטו ולא היה בוץ בכלל, רק הגלגלים עצמם היו מלוכלכים, אבל מאז כל פעם שהאוטו עולה או יורד הוא משמיע רעשים כמו ציר של דלת ישנה, האם הרסתי משהו והאם השפרצה של WD40 לכיוון המתלה יכולה לעזור, כי נראה לי כאילו הגלגלים השפריצו בוץ לכיוון החלק העליון של המתלה, ויש חיכוך כי הוא לא מספיק משומן.

תודה רבה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

מישהו יכול בבקשה לענות?

תודה רבה.

פורסם

תרים את הרכב עד הסוף ובדוק אם הכיסוי של הבולם לא קרוע ואם לא חדר בוץ על גוף הבולם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אל תשפריץ שום דבר לכיוון המתלה, בטח לא WD40, אם תשפריץ בטסט הקרוב יגידו לך שבולמים נוזלים וצריכים החלפה

יש לך מתלים מיוחדים (עם כוס שמן לידם, נקראים נראה לי פאונומטיים) או מתלים רגילים?

איזה שנה האוטו?

פורסם (נערך)

תודה רבה לעונים,

הרכב שנת 2002 המתלים הידראוליים.

הרמתי אותו עד למעלה ובאמת הגומיה מפורקת, ונר' שנכנס קצת בוץ לכיוון מעלה, מה כן אפשר לעשות,

לגבי ה WD 40, אפשר להשפריץ ואח''כ לנקות את השאריות לא?

אני שמתי לב שאם אני עומד על המקום ומסובב את ההגה יש גם קצת את הרעש הזה, (אבל יכול להיות שזה לא עוד משהו אלא שאז יש גם שינוי של הלחץ המופעל על הבולמים) וכל זה התחיל רק אחרי הנסיעה על השלולית.

עריכה אחרונה על ידי איצי בר

פורסם

שבוע טוב,

סליחה שאני מקפיץ שוב אך הרעש קצת מעצבן, יש מישהו עם ניסיון שיכול לענות.

• ספונסר פורום
פורסם

יש צורך להרים את הרכב על ליפט לסיקה, נשמע כמו משולשים קרועים או ציר של יד סרן אחורי שסיים את חייו.

אורן

פורסם

בוקר טוב,

רק למה כל זה קרה רק מאז שנסעתי בבוץ?

• תוכן חדש...