Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

כמה בעיות שהתחילו דיי להפריע לי בזמן האחרון.

כשהאוטו עומד,ישנם רעידות.

כשאני מתחיל בנסיעה ומתחיל בהאצה,האוטו עושה רעש קצת מוזר,וכשאני משחרר את הגז בשיוט רגיל מתחילים כל מיני רעשי תקתוק מכיוון הדשבורד והדלתות.

מחיפוש בפורום וקריאה מדיונים קודמים יש מצב שמדובר בתושבות מנוע?,אם כן מה הסדר גודל של טיפול כזה?

בנוסף לזה ישנם רעשים מעצבנים בטירוף מהאזור של התיבה של המערכת/מזגן וכו',יש המלצה למקום באזור הדרום שיכול לעזור לי בנושא הזה?(אטימה או בידוד רעשים?),זה אף פעם לא הפריע לי בגלל שאני לא נוהג הרבה ואופי הנסיעות שלי הם נסיעות קצרות,אבל מאז שהתחלתי את הלימודים ויוצא לי לבלות סביב השעה ומעלה על הכביש זה ממש התחיל להפריע לי.

בנוסף לזה עניין הדלק,כן אני יודע שיונדאי גטס זה רכב ששותה המון דלק,אבל מדדתי את הצריכה שלי,מילאתי עד הפול בכ-180 שקלים,נסעתי כ300 ק''מ,ותדלקתי שוב עד לפול,בממוצע 1-9,כל הנסיעות שלי היו בין עירוניות. האם הדבר תקין?,כדאי אולי לחשוב על תוסף דלק/החלפה של פילטר דלק(למרות שלא ממש עושים את זה בגטס,והעניין קצת מסורבל).

מדובר על יונדאי גטס שנת 2003 תת דגם GLS נפח 1350 בדגם האוטומטי.

תודות.

פורסם

אכן בעיה קלאסית של תושבת מנוע וזו התושבת העליונה שזה המחלה שלהם. תושבת מנוע קוראנית תואמת מקורית עולה סביב ה 180 ש"ח. החלפה שלה עולה בסביבות המ 100-150 שח במוסך אלא אם בא לך להחליפה לבד ממש פשוט אפשר גם להדריך אותך ללא שום בעיה. לגבי צריכת הדלק - תדלק עד שנוזל, אפס קילומטרים, סע עד לרבע המיכל, תדלק שוב עד שנוזל ותחלק את הקילומטרים שנסעת בליטרים שניכנסו בתידלוק השני ואז תעדכן אותנו.

פורסם
300 קילומטר לנסיעות בין עירוניות , זה ממש מעט , גם לגטס מדור ראשון ,

על אלו תקתוקים אתה מדבר? משהו עקבי או כמו תקתוקים של התפרקות פלסטיקה וכו' ?

מדובר על נסיעות מחוץ לעיר בעיקר.

ורעשי תקתוקים מאזור הפאנל של איפה שהמזגן והמערכת,ובנוסף לזה מהדלתות הקדמיות משני הצדדים.

אכן בעיה קלאסית של תושבת מנוע וזו התושבת העליונה שזה המחלה שלהם. תושבת מנוע קוראנית תואמת מקורית עולה סביב ה 180 ש"ח. החלפה שלה עולה בסביבות המ 100-150 שח במוסך אלא אם בא לך להחליפה לבד ממש פשוט אפשר גם להדריך אותך ללא שום בעיה. לגבי צריכת הדלק - תדלק עד שנוזל, אפס קילומטרים, סע עד לרבע המיכל, תדלק שוב עד שנוזל ותחלק את הקילומטרים שנסעת בליטרים שניכנסו בתידלוק השני ואז תעדכן אותנו.

לגבי צריכת הדלק. השארתי רבע מיכל. תדלתי כ33 ליטרים. איפסתי את המד של הTRIP,תדלקי שוב 33 ליטרים בידיוק. וטעיתי קצת בחישוב,נסעתי 350 ק''מ שזה יוצא 1-10.5. השאלה זאת צריכת דלק תקינה לנסיעה בין עירונית ללא מזגן. לפעמים יש איתי נוסעים לפעמים אני לבד אם זה רלוונטי.

• תוכן חדש...