Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני קטן תקציב 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים שלום,

צריך המלצה על רכב בין השנים 2004 ל 2009, תקציב עד 30 אלף.

מחפש רכב ידני קטן וחסכוני דגש על אמינות וטיפולים זולים (באופן יחסי).

תודה לכולם !

עריכה אחרונה על ידי mland
פורסם

פיג'ו 107 / סיטרואן C1 או סוזוקי אלטו יענו על דרישותיך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה zvit,

ראיתי שגם i10 נכנס בתקציב,

השאיפה לרכב בשנתון כמה שיותר גבוהה זול לאחזקה ואמין, האם כל הסופר מיני שהצעת הן בעלות מנועי ה 3 בוכנות?

האם יש עדיפות ליצרן מסויים מבין הדגמים האלה מבחינת ביצועי מנוע ואמינות?

פורסם

האלטו והפיגו הם עם מנועי 3 צילנדרים,הייתי מוסיך את הפנדה,נוחה יותר ועם מנוע 4 צילינדרים לכן אטן רעידות בסרק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפנדה אכן נותנת תמורה מצויינת, אני מניח שבתקציב הנ"ל ניתן למצוא דור קודם משנה מתקדמת עם נתונים טובים, אמינה, חסכונית וזריזה (הדור הקודם משנת 2011 הוא בעל מנוע עם 69 כ"ס אך משקל מופחת ביחס לפנדה דור נוכחי שאותה יש לי וגם היא עם כל ה-100 ק"ג הנוספים, נוסעת מצוין).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה spidrman

אני יודע שיש דגם מסויים שהוא מוצלח של יונדאי גטס, האם יש לכם מושג איזה?

פורסם

הדגם הוא עם מנוע 1.4 שהגיע ב2006 שהשנה שבה הגטס עבקה מתיחת פנים,ועדיף ברמות גימור gli/glx/gls.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...