Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת| focal ps165fx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סט טוב מאוד אבל תלוי באיזה מחיר הוא מוצע לך.

באזור המחיר שהוא מתומחר ברוב החנויות יש לו מתחרים לא קטנים.

מה שגם העלות שלו קרובה מאוד ל 165KR מסידרת ה POWER הגבוהה.

פורסם

מעדיף לשמוע חוות דעת של בן אדם ולא החברה המייצרת.

זה סט טוב מאוד אבל תלוי באיזה מחיר הוא מוצע לך.

באזור המחיר שהוא מתומחר ברוב החנויות יש לו מתחרים לא קטנים.

מה שגם העלות שלו קרובה מאוד ל 165KR מסידרת ה POWER הגבוהה.

אני יכול לקנות חדש חדש ב 1500 כולל התקנה.

פורסם

המשווק הכי מוכר שלהם בארהב הם סימפליסיטי אין סאונד שנחשבים לאחת מסדנאות ההתקנה של אודיו לרכב הכי טובות בעולם.

הבעלים של הסדנא הוא חובב מוראל מושבע, הפוקאלים האלה קיבלו ממנו חוות דעת מרשימה ולפי כל מה שאני קורא על הסט הזה מדובר בסט משובח וראוי, הייתי מת לנסות אותם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני הייתי רוצה לשמוע סט של פוקאל מהסדרות גבוהות מותקן כמו שצריך, שמעתי פעם אחת סט 3 חלקים במסחרית שלא היה מותקן כראוי וזה נשמע לא רע.

לא ייתכן שהם יקבלו כל כך הרבה אהבה בחו"ל ושלא יהיה משהו אחרי כל זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...