Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפט ביום שני על תאונת דרכים קלה,מבקש עצות איך לבנות טענות טובות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,בהמשך לתאונה שאבא שלי נקלע אליה לפני 9 חודשים כעת הוא הולך לבית משפט מול חברת אלדן.

מבקש ממכם עזרה באיך לבנות טענות טובות לכך שאבא שלי לא אשם.

קצת פרטים על המקרה בנוסף לקישור שצירפתי:

התאונה התרחשה במהלך פנייה של שני הרכבים.

אבא שלי טוען שהנהגת חתכה אותו והנהגת טוענת שאבא שלי לא שמר על המסלול.

אין עדים ואין צילומים.

לרכב שלנו 0 נזק כספי,לרכב של אלדן 5000 ש''ח נזק.

הרכב השני הוא מושכר של אלדן.

אבא שלי נהג תיירות במקצועו עם עבר של 0 תאונות ,עבר תעבורתי נקי ו26 שנה על הכביש.

תודה רבה רבה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תביאו את שרטוט התאונה אבל בפרופורציה אמיתית, כי השרטוט שצירפת בשרשור הראשון מראה שאבא שלך נוהג על סמי טריילר מינימום.

אם מקום התאונה לא רחוק , אפילו בצעו מדידיות של רוחב המסלולים, רוחב המדרכה המפרידה בין שני חלקי הכביש.

לדבר בנימוס לשופט , ולתאר את התאונה בצורה קצרה, להשחיל תוך כדי, את וותק הנהיגה של אביך ואת הקילומטרג' שעשה ללא תאונה.

אם זה בבית משפט לתביעות קטנות אין ייצוג של עורכי דין, אבל בא נציג של חברת הביטוח שהוא שועל לא קטן.

הוא ינסה לקעקע את העדות של אביך , שצריך שוב לא להתלהם, ולעמוד על גירסתו שהוא פנה בתוך הנתיב שלו והגברת היא זו שחדרה לנתיב שלו.

רצוי שתבואו חצי שעה שעה לפני הדיון שלכם ותראו כיצד דיונים לפניכם מתנהלים.

שיצטייד בבקבוק מים מינרליים קטן , ואם יש שאלה שהוא רוצה לחשוב עליה קצת, שילגום, וכך "יקנה" לו את הזמן למחשבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואו ישה,מצויין.

המשפט הוא בבית משפט השלום בתל אביב,אנחנו באים ביחד עם נציג של חברת מנורה. מקווה שהוא יהיה שווה משהו.

תודה רבה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביך זומן כעד מטעם מנורה או כנתבע?

תקפוץ להגיד שלום אחרי המשפט, אני עובד מטר משם. קפה עליי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהצלחה.

תעדכן ביום שני מה החליט השופט.

מאחל שהצדק ייצא לאור

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עו"ד מודיע ללקוח שלו

הצדק ניצח

הלקוח

תגיש מיד ערעור

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא שלי זומן מטעם חברת הביטוח להגיע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גבי, אני לא משפטן, ולא מוסמך לייעץ, ואולי אני מטעה. אבל מנסיון במקרים כאלה, המשפט הוא רק הצגה.

אני באמת מקווה מאד שאני טועה אבל, ממה שהכרתי בעבר, חברות הביטוח מחליטות במהלך הדיון "להתפשר" או "לגשר" או שקר כלשהוא, ולחלק את האשמה בין הנהגים חצי/חצי.

כך, שני הנהגים משלמים השתתפות עצמית, ואת היתרה בסך כמה מאות שקלים מחלקות החברות ביניהן.

לא צדק ולא נעליים. פשוט מצמצם נזקים למינימום לשתי החברות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי תודה חברים,רעיון טוב ניקו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבוקר התקשרו ואמרו שהמשפט נדחה לעוד 3 חודשים,אמרו שבינתיים ינסו להשיג פשרה בין חברות הביטוח. לא בטוח כמה אני רוצה פשרה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק מה שכתב לך נטקו

פשרה בו כל צד משלם את נזקו,= חברות הביטוח גובות גם ממך וגם מהצד השני השתתפות עצמית.

אתה כמובן רשאי להתנגד !

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לעשות חשבון מה יותר יקר: השתתפות עצמית + אבדן ה.ה.ת, או אבדן יום עבודה + עלות נסיעה מטבריה לת"א וחזרה כולל חניה בת"א כמה שעות. לפי זה להחליט אם להתנגד ל"פשרה" או לא.

אני מניח שההשתתפות העצמית על רכב הסעות די יקרה, יכולה להגיע לאלפי ש"ח. אבל את החשבון צריך לעשות אבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...