Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"יעילות מצלמות המהירות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז עכשיו הן מכונות מצלמות נגד תאונות?

Sheesh...

נראה שהתמה היא שגם כאשר יוצאים למבצע ספק אם כדי להעשיר את קופת המדינה, ספק אם כדי להוריד את כמות התאונות בכביש, ועושים ממנו כל כך הרבה רעש וצלצולים, עדיין לא מסוגלים לעשות אותו כמו שצריך.

וזה אחרי כמובן שכן הוצבו לא מעט מצלמות, והן אפילו פעילות.

!AWDSOME

פורסם

שמעתי את התגובה אתמול של אור ירוק, ישר קפץ לי לאוזן שהם לאורך כל התגובה שלהם קראו לזה "מצלמות נגד תאונות" ממש בדיחת השנה

בקיצור מסקנות הדו"ח- אם קיבלתם דוח מהירות , בקשו להישפט ויש סיכוי שהדו"ח ימחק אחרי כמה זמן

פורסם (נערך)

זו הטעות?!

אולי הטעות היא להניח את מה שלא הופיע בראיות שהכתבה הציגה, והוא שהעלאת רף האכיפה לכלל האוכלוסיה קשורה לכך שקציני משטרה הם אלו שנתפסו שם?

בין להסיר כתבי אישום של קצינים בכירים, לבין להעלות את רף האכיפה באופן גורף בגללם - ההבדל גדול. שים לב איפה נגמרות הראיות (ולא הכתבה) ואיפה מתחיל הטיעון שלך...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
זו הטעות?!

אולי הטעות היא להניח את מה שלא הופיע בראיות שהכתבה הציגה, והוא שהעלאת רף האכיפה לכלל האוכלוסיה קשורה לכך שקציני משטרה הם אלו שנתפסו שם?

בין להסיר כתבי אישום של קצינים בכירים, לבין להעלות את רף האכיפה באופן גורף בגללם - ההבדל גדול. שים לב איפה נגמרות הראיות (ולא הכתבה) ואיפה מתחיל הטיעון שלך...

לא, הטעות היא שהתייחסת רק לקציני המשטרה ולא למיוחסים, שעוברים דרך קבע בכביש 60 ו 50 או גרים בסביבות דרך נמיר, GOOGLE IT, אגף משטרת התנועה אמון על רף האכיפה של המצלמות, במקרה, סמוך לזמן העלאת רף האכיפה (תחילת 2014), קציני המשטרה חטפו את כל הדוחות האלו (לפי דוח המבקר) ממממ... מעניין.

המדינה מחפשת רק לקחת כסף, המצלמות האלו הם אחלה בונוס למדינה, איזה סיבה יש להעלות רף אכיפת מהירות לכ-פי 2 ועוד בכביש אדום?

Detailer.gif
פורסם
שמעתי את התגובה אתמול של אור ירוק, ישר קפץ לי לאוזן שהם לאורך כל התגובה שלהם קראו לזה "מצלמות נגד תאונות" ממש בדיחת השנה

זה כל כך מאולץ שבא לי לבכות. כמו ילד שיש לו שוקולד על הפנים ולפני שבכלל ראית את זה [או חשבת על להאשים אותו] הוא אומר לך לא לקחתי שוקולד מהארון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
איך אפשר להאמין למשהו בכתבה אם בפסקה השניה כתוב:

]על מנת לבלום את הצטברות כתבי האישום ללא מועד משפט ומחיקתם, החל אגף התנועה במשטרה לתעד את עבירות המהירות באופן סלקטיבי. המשטרה העלתה את סף האכיפה של מרבית המצלמות כך שיצלמו רק מהירות של פי שניים ואף בכמה מקרים עד פי חמישה מהמהירות המותרת.[/size]

פי חמישה?

250 קמ"ש בעיר, כ 450 קמ"ש מחוץ לעיר ?

שוקל לקפוץ לבסיס חיל האוויר הקרוב לביתי ולהרכיב מנוע של F16 על הפיאט שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הנה שקל וחצי שלי:

לא מצלמות מהירות, לא אכיפה מוגברת ולא חיישנים שמרימים עמודי בטון מעל מהירות של 120 קמ"ש. כל זה לא יפסיק תאונות דרכים עד שיתחילו ללמד בצורה שונה נהיגה ויתחילו לשנות פה את תרבות הנהיגה ובמיוחד צורת הנהיגה.

עצוב לי לראות ששוב יש שוטרים/קצינים שמוציאים שם רע לשוטרים שבאמת עובדים קשה ומסכנים את החיים שלהם יומיום, אני בתקווה שעם המפכל החדש כל הברדק הזה ירד למינימום ויטופל בהתאם.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש משהו אחד שצריך לעשות וזה להוסיף עוד ניידות משטרה על הכביש. אני מרגיש שמאז שעלו כמות המצלמות ירדה כמות הניידות.

פורסם

קטונתי, אבל לדעתי פריסת מצלמות רמזור, ואכיפה מוגברת על שימוש בטלפון הנייד יפחיתו משמעותית את מספר התאונות והנפגעים.

פורסם
אני מרגיש שמאז שעלו כמות המצלמות ירדה כמות הניידות.

מאז שדוקרים אנשים ברחובות יש (עובדתית, לא הרגשה) פחות ניידות בכבישים. אין מה לעשות, לעצור פיגועים זה "קצת" יותר חשוב מללזור אנשים על 116 בכביש החוף. חבריקו שלנו שמואל אבו-אהבל, כך מסתבר, חושב אחרת... :roll:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מאז שדוקרים אנשים ברחובות יש (עובדתית, לא הרגשה) פחות ניידות בכבישים. אין מה לעשות, לעצור פיגועים זה "קצת" יותר חשוב מללזור אנשים על 116 בכביש החוף. חבריקו שלנו שמואל אבו-אהבל, כך מסתבר, חושב אחרת... :roll:

אותו לא מענינים דברים אחרים

רק כסף שיגיע מדוחות.

זה שהמצלמות לא עוזרות (את מי זה מעניין? ) הוא דוחף לשלש אותן

קובי

:-)

פורסם

אני עדיין בעד מערך שיאפשר לאזרחים להציג למשטרה צילומי מצלמות דשבורד בקלות ושזה יהיה קביל בבית משפט.

למה אם אני מתעד איזה אידיוט שמסכן את כולם, מזגזג ומתפרע הם לא יקבלו את זה אלא אם אני מחכה שעתיים לחוקר ואז בסוף יסגרו את התיק מחוסר עניין?

צריך שלאזרחים תהיה אפשרות קלה לדווח על דברים כאלה בלי להפסיד חצי יום.

זה יעשה את הכבישים הרבה יותר בטוחים ברגע שאנשים יקלטו שכל רכב שהם מתנהגים אליו באלימות יכול לגשת לתחנה ולדווח עליהם.

גם צריך לחוקק חוק שאומר שחוקי לעשות שיימינג לנהגים עבריינים ולפרסם את המספר שלהם.

• תוכן חדש...