Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי קטנוע טייפון 50 סמ"ק לאחר שנישמעו רעשים חריגים מכיוון המנוע ניגשתי לאחד המוסכים באזור ונאמר לי שם שהלך מיסב במנוע התחתון רציתי לדעת אם אפשר לבצע את החלפת המיסב לבד אני רוצה לציין שיש ברשותי את הכלים המתאימים וגם חוש טכני טוב אך אני רוצה לדעת אם אין איזה פעולות מיוחדות שצריך לעשות נאמר לי שצריך לפני הרכבת המנוע לחמם איזשהו חלק עם ברנר ואז לסגור האם זה נכון ואם כן האם זה נחוץ

תודה מראש

שבוע טוב!

פורסם

בתור מישהו שעשה את זה יותר מפעם אחת, אני ממליץ לך לא לעשות לבד, אלא אם כן יש מישהו מנוסה איתך שעשה את זה בעבר ויודע.

העבודה מסובכת וצריך לדעת כמה דברים, כמו איך חולצים מייסבים כיוון הצתה חיבור נכון של בלוק.

לא סוף העולם, אבל צריך לדעת.

לדעתי יהייה יותר זול ללכת למוסך.

פורסם

לחלץ מיסבים אין לי בעיה ויש לי גם ניסיון רב בזה

מה זה אומר לכוון הצתה אם אתה יכול לפרט קצת יותר

דרך אגב במוסך רצו על זה 850 ש"ח

פורסם

לחלץ מיסבים אין לי בעיה ויש לי גם ניסיון רב בזה לחלץ מיסב זה החלק הקל. צריך לדעת להרכיב מיסב וזה נעשה עם לוקטייט-מיסבים מיוחד. קונים ב"טקסמה" ביחד עם הזרז שלו (בלית ברירה אפשר גם טינר 21). אם יש סנאפ-רינג אז כדאי גם לבדוק אותה ואולי להחליף.

מה זה אומר לכוון הצתה אם אתה יכול לפרט קצת יותר

דרך אגב במוסך רצו על זה 850 ש"ח כמה?????? לא הגזימו קצת? מיסב עולה כמה עשרות שקלים, נוסיף עבודה וידע - 850 ש"ח נשמע לי קצת הרבה. הם נותנים אחריות?

מה שלי נראה מוזר בכול הסיפור הוא מדוע הלך המסב? את זה כדאי לבדוק. מיסב לא הולך סתם כך כי בא לו. בדרך כלל מדובר בחלק אמין, אפילו שהוא נושא את הקראנק. בדוק היטב את בית המיסב אם ניזוק.

פורסם

האמת שלפני כחודשיים הלך לי הקרנק ולפי מה שהבנתי לא החליפו את המיסב ולכן זה קרה

(ונכון שצריך לשבור את הראש למי שעשה את העבודה אבל הבחור שעשה את העבודה עשה אותה מהצד והוא לא מוכן לסדר את הבעיה)

בקיצור יש עוד דברים שאני צריך לדעת לפני

האמת שכבר הוצאתי יותר מידי כסף על הקטנוע המזויין הזה ואני לא הולך להוציא עליו עוד סכום כזה ככה שלא אכפת לי אפילו אם זה יהיה קשה קצת

פורסם

קח ספר מכונאות ונסה לבד אם אתה מתעקש...במקרה הטוב תצליח לסדר את זה הכל טוב ויפה..במקרה הרע לא תצליח ותיצטרך להשקיע פי 3 במחיר כדי להחזיר אותו למצב נסיעה...

אם מה שאתה רוצה פה זה הוראות איך להחליף מייסב אז לא מאמין שתקבל פה...זה מסובך מידי ליכתוב את זה ככה בלי תמונות בלי כלום וגם בלי ידע מוקדם או מישהוא שמבין זה בכלל קשה...

פורסם

זה לא רק מיסבים להחליף, מחזירי שמן לקרנק, אטמים למנוע, וזמן עבודה.

וירחמיאל, אם אתה לא יודע אין טעם סתם לקשקש.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...