Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשקט בשקט, בלי ששמנו כמעט לב, קרסו החלו לשווק גירסת דיזל לקרוסאובר האופנתי קפצ'ור. עם צריכת דלק דלק מוצהרת של 26 ק"מ לליטר, נראה שמדובר בעסקה לא רעה.

את חזית הרכב יאכלס מנוע 1.5 ל' טורבו דיזל 90 כ"ס של הקונצרן המציע 22.4 קג"מ ודרגת זיהום 3. התיבה - רובוטית דו מצמדית עם שישה הילוכים ( שילוב מעניין של רנו שטרם הגיע לארץ ). הרכב יגיע ברמת האבזור הגבוהה הכוללת כניסה ללא מפתח, מערכת MEDIA NAV, צביעה דו גוונית, חישוקי 16" ועוד...

מעניין לראות איך תהיה ההתנהגות, בידוד הרעשים והצריכה בפועל.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

הידיעה המלאה כאן

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

לגמרי דיל מעניין. התמחור מצויין. אני מניח שזה יגרור אליו לא מעט מתעניינים, במיוחד כאלה שהתנסו עם הפלואנס דיזל או שחוששים מצריכת הדלק הגבוהה של הטוסון והספורטאז'.

אפילו אותי הוא מעניין לאור 30 אלף קילומטרים שהלאון שלי עברה בשנה שעברה. מקווה שיצא לי לעשות נסיעת מבחן מתישהו.

פורסם

לצערי אני לא אופטימי באשר לסיכויי ההצלחה שלו.

הישראלים לא יודעים "לאכול" רכבי דיזל. בנוסף הספק המנוע צנוע ונשמע מעט מדי ובמחיר גבוה (מדי) מזה של טורבו בנזין אוטומטי.

אני לא בטוח שחסכון בדלק או הבנת המשמעות של המומנט העדיף נמצא בראש מעייניהם של אלה הרוכשים ג'יפוזה כזה או אחר.

התיבה הדו-מצמדית של רנו משווקת בישראל כבר כמה שנים עם הפלואנס דיזל והקאפצ'ר בנזין.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

תכל'ס זה סטפוואי דיזל אבל ב55K יותר בגלל הגיר האוטומטי

תחרות מבית, הייתי אומר.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

לא חושב שזו תחרות מבית... הקפצור מציעה איכויות אחרות ותיבה אוטומטית שחשובה במיוחד לרוכשי הז'אנר.

בנוגע לתיבה - נכון. משום מה היה לי בראש שעד עכשיו השימוש היה בתיבה הרציפה.

בכל אופן אם אני לא טועה גם הפעם, עד כה התיבה שולבה עם מנוע ה 110 כ"ס ולא ה 90 כ"ס...

בכל מקרה בעוד כמה חודשים לרכוש כזה מ 0 ק"מ ב 110K נשמע כמו עסקה לא רעה.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

גם קהל היעד שונה לחלוטין.

הדאסטר פונה לאנשים עם גישה תכליתית יותר וגם כאלה שמוכנים לקחת קצת יותר סיכון מבחינת סחירות עתידית ודברים כאלה.

הקאפצ'ור פונה לפלח שוק רחב בהרבה שדורש ג'יפונים אופנתיים וצבעוניים. אני רואה לא מעט כאלה על הכבישים.

פורסם

תמחור מעניין, אבל לדעתי גבוה מדי.

מגאן סטיישן למשל מרווחת הרבה יותר (בניגוד לקפצ'ור שיושב על בסיס על הקליאו) ובעלת מנוע דיזל חזק יותר ועולה רק טיפה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא יודע, מבחינתי זה קליאו מוגבהת וזה קליאו מוגבהת.

רק שהקאפצ'ור מעוצב יותר ואולי עם פלסטיקים יותר נעימים לליטוף.

וכמובן שאחד מהם אוטומטי והשני לא

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נראה כמו מחיר טוב. יש בבעלותי קפצ'ור בגירסת הבנזין הבכירה ואני מרוצה ממנו, אבל בהחלט הייתי מתלבט בינו לבין גירסת הדיזל אילו היא הייתה בהיצע כשרכשתי את הרכב לפני שלושה חודשים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
איזה צריכת דלק אמיתית תהיה לכזה רכב בכביש ציבורי?

הרכב הזה נחשב אמין?

המנוע והגיר אכן נחשבים אמינים,

צריכת דלק אמיתית? אם ניקח את הפלואנס והמגאן כמקור להשוואה אז 1/20 בערך...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

לפחות לפי הבדיקה של ידיעות אחרונות המנוע דיזל יותר חלש מהפלואנס וצורך קצת יותר דלק

20160309173255039.jpg

עריכה אחרונה על ידי dor_xd
  • תוכן חדש...