Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

הפעם התור שלנו להתייעץ עימכם, וללמוד מהנסיון שלכם. סיפרו לנו שכאן בפורום גולשים האנשים ש'מבינים במכוניות'.

רובכם מכירים את מנוע החיפוש לרוכשי רכב באתר שלנו. זה החיפוש כשלוחצים על 'קונים רכב'. בצד ימין של המסך, עם אפשרות גלילה למטה, יש אפשרויות שונות למקד את החיפוש לפי 'סוג רכב' (משפחתי / מיני / מנהלים /ג'יפים) בהמשך לפי יצרנים, קילומטראז' ועוד.

אנחנו רוצים לשפר את החיפוש לפי קטגוריות והיינו רוצים לשמוע את חוות דעתכם בנושא, אילו קטגוריות צריכות להיות למכוניות השונות הקיימות היום ב'סוג רכב'? האם מחפשים היום "ג'יפים" או משהו ממוקד יותר כמו 'קרוסאוברים, ג'יפונים, רכבי שטח וכד' '.

אנחנו מעוניינים שהקונה הפוטנציאלי יקבל כתשובה לחיפוש לו, מכוניות ממוקדות שמתאימות לו ככל הניתן.

הערות והארות נוספות על אופן החיפוש והאתר, אם יש לכם, נשמח לשמוע,

צוות סוויץ'

עריכה אחרונה על ידי SWITCH Master
פורסם

אם כבר אתם בקטע של טיפים - תסבירו בצורה פשוטה ועניינית בעמוד הבית את כל נושא התשלום.

לי לא היה שום ניסיון אתכם, אבל תגובות של אנשים שטוענות שמפגשים עולים כסף ושבסוף המחיר הרשום יש לשלם עוד 2% או משהו כזה, זה שפוט דברים קטנים שמעצבנים ומרגיזים לקוחות, סוג של זלזול באינטליגנציה, לא יודע אם זה נכון או לא כי לא רכשתי דרכם, אבל במיוחד בגלל שאתם שירות חדש, תפרטו בלי כוכביות כמה השירות שלכם עולה.

כל הקטע עם הצעירה, המרווחת והכוסית, נראה ילדותי ביותר וגורם לתהייה למה דווקא לפרסם את המכוניות האלו, אני לא חושב שזה כי המצב המכני שלהם מדהים במיוחד.

פורסם

לדעתי אכן ארבע קטגוריות לא מאפשרות לדייק בחיפוש.

בין מיני למשפחתיות יש את ה'סופר מיני' ואת המשפחתיות הקטנות שמתבססות עליהן. משפחה צעירה עם שני ילדים יכולה להסתפק במשפחתית קטנה דוגמת סוניק סדאן או I25, ולא בהכרח תחפש קרוז או I35.

אני גם לא בטוח איך להתייחס למשפחתיות 5 דלתות כמו סיד / גולף, ואם צריכה להיות קטגוריה נפרדת מהמשפחתיות.

עולם הג'יפונים / קרוסאוברים - לא בטוח איך נכון לקרוא לזה. ג'יפים זה בטוח לא.

גם כאן יש את הקטנים יותר כמו ג'וק / קפצ'ור / 2008 ואת הגדולים יותר כמו טוסון / ספורטאז' / פורסטר.

ג'יפים - JEEP זה מותג של קרייזלר. המינוח הנכון צריך להיות 'רכבי שטח' ולקטגוריה הזו יכולות להיכנס רק מכוניות עם הילוך כח.

עוד דבר שחשבתי עליו זה לאפשר חיפוש לפי תקציב אבל לא בקטגוריות הקבועות שלכם, אלא שניתן יהיה לשחק. אם התקציב שלי 53.0 אלף שקל, הייתי רוצה לעשות חיפוש בין 49.0 אלף ל 55.0 אלף שקל ולא "עד 60.0 אלף".

בהצלחה

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כאתר שמיועד גם להדיוטות, לדעתי הקטגוריות הקיימות אצלכם סבירות. יותר מידי חלוקה פנימית עלולה לפספס אנשים שלא מבינים כ"כ ברכב (יש פה מישהו שאמא שלו יודעת מה זה קרוסאובר?) וגם ליצור בעיות נוספות של חלוקה. לדוגמא: נגיד שפיצלתם את קטגוריית הג'יפים ל"רכבי שטח" ול- "ג'יפונים". אז דיפנדר מתאים לרכבי שטח, וניסאן ג'וק לג'יפונים. אבל מה עם גרנד צ'ירוקי נגיד? כנ"ל לגבי מכוניות מנהלים ומכוניות פאר. מאזדה 6 לכאן ו-מרצדס C לשם. אבל איפה לשים וולבו S60? מוטב לשמור על כלליות.

מה שכן הייתי משנה באתר שלכם זה את הגרפיקה, משהו ברקע הלבן ובתמונות של המכוניות שמצלמות מהחזית ממש מפריע לי בעין (באופן אישי).

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

כמו גוגל... ליתר דיוק "זאפ"

הכוונה היא לתת למשתמש חתכים יותר נרחבים ממשק המשתמש הקיים, לדוגמה (שתיושם בתפריטים) "חפש מכוניות מגיל 1 עד גיל 2 במחיר הנמוך מ 3 וגדול מ 4 ויכולות להיות מהיצרנים/דגמים הבאים [בחירה מרובה]"

אופצייה שימושית נוספת היא שמירת משתני חיפוש (כמו ביד 2) כך שהגדרת החיפושים הקודמים תשמר, שימושי אם לא ממש סגורים/בטוחים על מה מחפשים.

בגדול, ממשק משתמש ואפשרויות כמו ב"זאפ"+"יד 2" הם מה שהלקוח הישראלי מכיר ויודע להשתמש כך שכדאי להיות תואמים אליהם.

פורסם

הייתי מוסיף (כמו שהיה קודם) טווח מחירים (ולא מ-0 עד x), מחלק את התיבות האוטומטיות לרובוטיות (חד ודו מצמידות ופלנטריות אבל עם אפשרות לבחור את כולם)

פורסם

כשאני מחפש רכב אני קודם כל מגדיר תקציב, אחר כך בודק מה נכנס בו ומאלה בוחר. כשזה רכב שני שנוסע מעט לא אכפת לי לקחת רכב יותר גדול אם הוא נותן לי איזה ערך מוסף למרות שהגודל הוא לא דרישה בסדר העדיפויות.

אם רוצים אפשר להכניס אבזור החרכי (כמו למשל קרוז קונטרול או בלוטות אורגינלי וכו'.

באופן כללי יותר כמה שתיתנו יותר אופציות לסינונים זה יותר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מצטרף לדעתו של ,Night Driver שהסינון העיקרי צריך להיות לפי תקציב. לגבי סוגי התיבות נראה לי פחות שימושי - במיוחד לקהל הרחב שלא מבין את ההבדלים בין התיבות השונות. לכן הייתי מחלק רק לידני ואוטומטי. בפירוט של כל דגם יש לכתוב סוג התיבה המדוייק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים שלא צריך המון קטגוריות, אבל לדעתי סופר מיני זה הכרחי. מעצבן לחפש רכב וכל הזמן לסנן בעין אלטו-אים וספרקים

פורסם

לדעתי הפרמטר היחיד שצריך להוסיף הוא פירוט התקציב כמו שאמרו.

קטגוריזציה נוספת (מעבר למה שקיים) תהיה בעוכרי האתר להערכתי.

הרבה פעמים אנשים מחפשים מאזדה cx5 אבל בסוף יבחרו בניסאן ג'וק או בסוזוקי קרוסאובר;

או מחפשים קיה פיקנטו ובוחרים בסוף בקורסה;

או מחפשים סופרב ובוחרים בסוף בפלואנס.

קטגוריות הרכב הן לא באמת כאלה חדות עבור הרוב.

בוודאי שלא תת-קטגוריות (סופר מיני מול מיני; ג'יפים מול ג׳יפונים).

במקרה הייחודי שלכם, שיש מבחר לא עצום של מכוניות שחייבים לסננו, עדיף להשאיר מרווח לשיקול הדעת ולפיתויו של המשתמש.

פורסם

חיפשתי באתר רכב סטיישן. אין קטגוריה כזו והיה מתיש לחפש.

לא כל דגמי המכוניות מוגדרים אצלכם. רציתי לבדוק אם יש אופל אסטרה סטיישן אבל לא היה דגם רכב כזה. ניסיתי לבדוק ברכבי אסטרה אם יש סטיישן אבל התייאשתי מהחיפוש.

פורסם
אבל לדעתי סופר מיני זה הכרחי. מעצבן לחפש רכב וכל הזמן לסנן בעין אלטו-אים וספרקים

מסכים מאוד.

אבל מה עם גרנד צ'ירוקי נגיד? כנ"ל לגבי מכוניות מנהלים ומכוניות פאר. מאזדה 6 לכאן ו-מרצדס C לשם. אבל איפה לשים וולבו S60?

גרנד צ'ירוקי בד"כ ייחשב לרכב שטח. מי שמחפש ג'יפון לא מצפה לנסוע על רכב עם מנוע 3800.

לגבי מאזדה 6 - ללא ספק משפחתית גדולה. מרצדס C למרות שהיא בסגמנט קטן יותר כמו סדרה 3 עדיין היא בקטגוריית פאר. היא לא מתחרה בקרוז המשפחתית. וולוו S60 - פאר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...