Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 90000 ש" יד שניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מחפש לשדרג את הפולו TSI שלי לרכב חדיש יד שניה עד 25000 ק"מ.

אשמח להמלצות לרכב דומה בצריכת דלק , רכב חזק ומהיר כמו הפולו ואם אפשר קצת יותר זול בטיפולים ואם אפשר אז קונצרן קצת יותר ידידותי למשתמש.

פחות מעניין אותי יונדאי, מאזדה.

מסקרן אותי, מיצובישי, פורד פיאסטה ועוד כל מיני רכבי עם כח זמין בשפע, כאמור כמו הפולו.

תודה למסייעים,

פורסם

ממליץ לך לבצע נסיעת מבחן על הפיג'ו 208 1.2 טורבו אוט'.

לאור ההתרשמות מהרכב אולי תקבל את החלטה להוסיף 5,000 ש"ח

ולרכוש את הרכב כחדש מהסוכנות ולבחור בגרסה אקטיב המאובזרת יותר.

הרכב נמכר גם ברמת אבזור אקסס בסכום: 82,900 ש"ח.

פורסם

לא רשמת ידני או אוטומט אבל בתקציב הזה הייתי בודק רכב חדש,למשל ה 208 דיזל או סיטרואן קקטוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה208 ממש פופולרית. מסתבר....

אין איזה קטע כזה שפיג'ו ורנו מתקלקלות המון? או שזו אגדה??

והיא יותר יקרה?? מפולסווגן? באיזה קטע?? או שגם זו אגדה?

פורסם

היום זה כבר שייך לעבר כול בעיות החשמל ובעיתיות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קח לדוגמא אל הםלואנס שפופולרית בתור מונית,הנהגים מרוצים ממנה,אם היית בעייתית היו קונים אותה?

קח למשל את הגיר הרובוטי הדו מצמדי של הקליאו,לא שומעים על בעיות או ריקולים להחלפות מצמדים.

בפיגו208 התיבה החדשה היא יפנית בכלל.

פיגו 301 שיש במוניות דיזל,גם מרוצים ממנה.

אני בעצמי רציתי לרוש פלואנס,אבא שלי רכב לםני כמה חודשים קליאו סטיישן חדשה.

אם היו בעיות לא היינו מסתכלים לכיוון שלהם.

פורסם
קח לדוגמא אל הםלואנס שפופולרית בתור מונית,הנהגים מרוצים ממנה,אם היית בעייתית היו קונים אותה?

קח למשל את הגיר הרובוטי הדו מצמדי של הקליאו,לא שומעים על בעיות או ריקולים להחלפות מצמדים.

בפיגו208 התיבה החדשה היא יפנית בכלל.

פיגו 301 שיש במוניות דיזל,גם מרוצים ממנה.

אני בעצמי רציתי לרוש פלואנס,אבא שלי רכב לםני כמה חודשים קליאו סטיישן חדשה.

אם היו בעיות לא היינו מסתכלים לכיוון שלהם.

תודה..

פורסם

למיצובישי אין סופר מיני,לאופל יש את הקורסה אבל המנוע כמו בדור קודם של הסופר מיני 1400 עם 100 כסף.

לשברולט יש את הסוניק rs אבל אין לי ניסיון איתה.

פורסם (נערך)
כמו שכתבו לך, אם אתה מסוגל לחרוג טיפה ולהביא את ה208 בגרסת האקטיב אתה תהיה מאד מרוצה - זאת מכונית מעולה.

נראה לי שפספסתי משהו. פג'ו 208 עולה 82000 חדשה. מה חריגה בזה? :shock:

טוב הבנתי זו לא גרסאת האקטיב טורבו. הקטע המוזר הוא שבאתר היבואן יש רק את גרסאת האקסס מעניין מה הקטע.

בכל אופן לצערי אין היצע של כאלו רכבים י2 2

עריכה אחרונה על ידי booki222
תובנה
פורסם
לא רשמת ידני או אוטומט אבל בתקציב הזה הייתי בודק רכב חדש,למשל ה 208 דיזל או סיטרואן קקטוס.

בדקתי היום על הקקטוס. יש גרסא חלה ויש את הגרסאת טורבו ב90 אלף לערך. נשמע טוב מידי להיות אמיתי. מה הקטצ'?

• תוכן חדש...