Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה, איביזה ופיג'ו 208 תקציב 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לנו פאביה 2011 1.4, מחפש להחליף את הרכב במודל חדש מיבואן. מבחינתי הבעיה בפאביה היא שמרגישה לי חלשה ואיטית(עליות של ירושלים וכו') לכן חשבתי להחליף בפאביה 1.2 החדשה (מנוע TSI להבנתי יותר חזקה וזריזה), ייעצו לי לבדוק גם את הסיאט איביזה וגם את הפיג'ו 208.

מחפש רכב חזק, זריז, סחיר ואמין. תקציב כ-80 א'.

מה דעתכם?

פורסם

הפיגו תהיה חלשה יותר,לדעתי האופציה הטובה היא איביזה,גם זריזה כמו הפאביה אבל עם איכות חומרים עדיפה ואיבזור טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיכות חומרים באיביזה עדיפה בהחלט, אך לדעתי הפאביה מאובזרת הרבה יותר,מולטימדיה, מערכות בטיחות שלא קיימות באיביזה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם (נערך)

לפי מה שאני מבין הוא מדבר על הרכבים הידנים,יש מולטימדיה בפאביה הידנית?

לפי זה היתרון הוא של איביזה באיבזור:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=1480&compare-version[]=7207

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אבל ב-80 אלף הוא יכול לקנות את הדגמים האוטו׳, במתיחה קלה לתקציב.

במקרה כזה, לדעתי ה-208 היא הבחירה האולטימטיבית כיום.

פורסם

אבל אין פאביה אוטומטית ב80 אלף,לכן ההיגיון אומר שהוא מדבר על הידניים,בכול מקרה פותח השירשור, תבהיר את העניין.

פורסם

צודק, במידה ומדובר הדגם האוטומטי אז לפי דעתי הפאביה עדיפה מבחינת איבזור.

במידה וידני, ללא ספק שבאיביזה תקבל יותר.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

עדיפה מבחינת אבזור אבל גם יקרה משמעותית.

האיביזה מספקת תמורה מעולה למחיר.

את הפיג'ו המוזלת לא יצא לי לבחון לכן אני לא יכול לחוות את דעתי.

פורסם

הייתי בהתלבטות דומה לאחרונה, ויתרונות קל למצוא, אז רק אדגיש את החסרונות שחייבים לקחת בחשבון.

לא הבנתי למה מציעים לך פאביה אם בגרסאת הבסיס הידנית (היחידה שבתקציב שלך), כוללת אבזור ברמה מעליבה, ללא מולטימדיה (מקבל רדיו מסכן עם תא ריק מעליו במקום), ללא בקרת שיוט, 2 חלונות חשמל בלבד, ללא HILL HOLD, פשוט אבזור שאומר "בוא תשלם לנו 80 אלף שקל ותגיד תודה שנתנו לך ארבע גלגלים כיסא ומנוע".

לדעתי, כמעט כל דגם מתחרה עדיף.

אם אתה הולך על DSG יש אבזור מעולה אבל גם המחיר מטפס ואז המתחרות הם בסטנדרט אחר לגמריי.

לגביי האיביזה, חוץ מזה שכל יומיים יוצא מבצע חדש, וכבישי הארץ מלאים ברכב הזה ככה שירידת ערך היא מטורפת בלשון המעטה, שים לב שגם הביטוח לרכב הוא מאוד יקר ובדר"כ יציעו לך הצעות סביב ה 6 - 7 אלף שקל לשנה כי הרכב מאוד גניב (וזה יהיה טיפשי לא לעשות מקיף לרכב כזה).

ה208 התחילה להיכנס לליסינג אם תשים לב תראה אט-אט עוד ועוד רכבים על הכביש, כאלה עם לוגו של חברות כאלה ואחרות, בדומה לרנו קליאו החדשה שאוטוטו ה3 שנים מאז ההשקה שלה יעברו והשוק יוצף ברכב הזה, אז גם לשיקולך.

פורסם

רנו ופיגו הרבה פחות מוצפות מאשר חביבי הליסינג כמו הטיוטה,מזדה ויונדאי.

למרות שלא עוזר להם לשמור על ערך.

פורסם

העניין הזה של מחירי הביטוח לאיביזה קצת לא ברור לי. קניתי איביזה לפני פחות מחודש ואחרי משא ומתן עיקש קיבלתי מקיף ב2500 ש"ח ל3 נהגים מעל גיל 24 (יש לציין שהתקנתי קודנית ואיתוראן).אני לא מבין איך אנשים מעל גיל 24 מקבלים מחירים כאלה , אלא אם כן הם קפצו עם הרכב שלהם מהקומה ה50 בעזריאלי

פורסם

אני מתכוון לדגם הידני, פיגו 208 חלשה יחסית לפאביה ולאיביזה לכן היא יורדת מהשיקול. אמנם האיביזה יותר מאובזרת אבל הבנתי שנפח מנוע הוא 1 ליטר והפסיקו לשווק 1.2. כך שהפאביה היא כרגע האופציה החזקה. מחיר ביטוח נושק לשש אלף בשתיהן (מקיף+חובה). מבחינת סחירות נראה לי כי השוק מוצף באיביזה לעומת היצע נמוך יותר של הפאביה (עפ"י חיפוש ביד 2,לא משהו מדעי). יש הצעות אחרות לרכב חזק ידני, סחיר ומהיר ברמת המחירים האלו?

פורסם

ה 208 היתה ללא ספק הבחירה שלי, לא רוצה להיות בידיים של צ'מפיון עם אחריות מעליבה.

ה 208 נמכרה במבצע במחיר שובר שוק של כ 67.0 אלף שקלים אם אני זוכר נכון, לא יודע מה קורה עם זה היום. אם היא מרגישה לך חלשה לך על 208 דיזל ידנית, זו צריכה להיות פצצת אנרגיה חסכונית בטירוף, שללא ספק תהיה גם מבוקשת כמשומשת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
העניין הזה של מחירי הביטוח לאיביזה קצת לא ברור לי. קניתי איביזה לפני פחות מחודש ואחרי משא ומתן עיקש קיבלתי מקיף ב2500 ש"ח ל3 נהגים מעל גיל 24 (יש לציין שהתקנתי קודנית ואיתוראן).אני לא מבין איך אנשים מעל גיל 24 מקבלים מחירים כאלה , אלא אם כן הם קפצו עם הרכב שלהם מהקומה ה50 בעזריאלי

אפשר לשאול באיזו חברה קיבלת את המחיר הזה? ואיזו שנה האיביזה?

• תוכן חדש...