Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

רציתי לשאולכם, מה מיוחד ברכבכם? מה נוח ומשפר את השהות שלכם ברכב?

אני רוצה לשמוע על רעיונות במה שיפרתם את רכבכם.

אני מתכוונת לשיפורי יופי, שיפורי איכות, תוספות שמקלות ומנעימות את הנסיעה.

בתור בעלת ניסאן מיקרה, נכנסתי לאיביי, ויש שמה המון אפטר מרקט לרכב. החל משיפורי יופי וקוסמטיקה, ועד לשיפורי ותוספי מכניקה וטיפוח.

אשמח גם לרעיונות לרכב שלי ובכלל.

תודה! 8)

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רק אל תזמיני ריסים לרכב.

אפשר להשחיר חלונות מאחור,מגנזיום מאוד משפרים את מראה הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ריפדתי את הגג בשחור, החלפתי רמקולים, כל השאר מקורי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

רכב נקי ומסודר. כיף לשבת בכזה רכב וגם נקי חיצונית שנותן הרגשה טובה כשנכנסים אליו.

אני גם חיברתי בתא המטען נורת לד חזקה שנדלקת כשהדלת נפתחת במקום הנורה העלובה שהיתה שם. זה עוזר כשצריך לסדר במקום את העגלה/שקיות/קניות בחושך.

פורסם

יש לי המון תוספות ברכב.

מה שחשוב לי אבל כדי שיהיה נעים בנסיעה זה שיהיה פחות חם =חלונות שחורים איכותיים וכהים מאוד וגם שיהיה נקי מאוד שזה ריפודים ושטיחים נקיים.

פורסם

מערכת ורמקולים פיוניר, DOK עם 16 ג'יגה של הפלייליסטים שלי, נקי ומסודר, תאורת לד חזקה בסלון וקופסאת ריח קליפורניה בריח דובדבן אם אפשר

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

לדעתי הכי פשוט להשאיר את הרכב כמו שהוא, אולי להוסיף ג'אנטים מגנזיום בטוב טעם ולא מוקצנים חיצונית.

ומבפנים להשאיר את הפנים נקי אסטטי ומסודר, כל התוספות ניקלים ושטויות רק מגעילים את הפנים, מערכת סאונד איכותית נורמלית מושבים נקיים ושטיחים נקיים בהחלט מנעימים לדעתי את השהות ברכב.

(אם ניתן, לבחור פנים בהיר או בצבע אחר שהוא לא שחור, אני אישית מעדיף קצת צבע על פנלים שחורים בדש)

אפילו במכוניות שהשכרתי ורכבים של העבודה, תמיד אני מעביר מגבון לח על ההגה ובדשבורד בשביל עצמי, ברור שלא אתחיל לעשות לו שאיבה ודיטייל פנימי של שעות, אבל המינימום שאפשר בשביל שיהיה לי נעים להיות כמה שעות ברכב.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

החלפתי מגזניום לגלגלים קטנים יותר ויפים יותר, החלפתי ריפוד גג שנפל, שמתי רמקולים איכותיים ואני תמיד עם עץ ריח וניל.

אם הייתי יכול הייתי משחיר חלונות גם, אבל זה לא קריטי וחבל על ההשקעה :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כיסויי מושב מחרוזי עץ, כיסוי דשבורד מנומר עם כיסוי הגה תואם, כתר מזהב על הדשבורד וקוביות תלויות מהמראה. בלי זה אני לא נוסע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אוהב דווקא את הכיוון השני -

מדבקות no fear, דמוי סאנרוף פתוח על הגג, אנטנט כריש מלפנים וטסות מסתובבות.

פעם היה לי גם סמל משובץ אבני קריסטל, אבל העפתי אותו כי הסמל שזוהר בחושך ששמתי במקום ממש פ33ה.

פורסם
כיסויי מושב מחרוזי עץ, כיסוי דשבורד מנומר עם כיסוי הגה תואם, כתר מזהב על הדשבורד וקוביות תלויות מהמראה. בלי זה אני לא נוסע.

בלי מאוורר?

9927.JPG

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך. זה מקלקל לעובדות את התסרוקות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...