Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא לא.

זול, כי ממילא הם נמכרים סביב אותו מחיר וכי אתה מעונין בצמיג הכי זול עם תמורה הולמת.

וטרי, כי ההבדלים המעשיים בין הצמיגים כנראה לא שונים במיוחד ולכן צמיג טרי יותר יחזיק אצלך יותר זמן.

אם אתה הולך על ה-CF2, תרכוש ישר מהיבואן:

http://www.tireclub.co.il/catalog/215/65R16-98H-TL-5589.html

ברכישת 4 צמיגים זה יצא רק 400 ש"ח לצמיג (משום מה נראה שיש להם רק 3 צמיגים במלאי, אז פנה לאלדד הנציג בפורום או טלפונית אליהם, אולי יצליחו למצוא לך אחד נוסף).

(או שתבדוק אזורים אחרים ביד2צמיגים שאולי קרובים למקומות שאתה עובר בהם, ואל תגביל את עצמך לאזור כ"ס).

פורסם

אני צריך להחליף רק 2 צמיגים קדמיים ויש לי ברעננה ליד הטסט ב413 לצמיג אז זה מתאים לי, בכל מקרה רציתי לשאול לגבי הטריות של הצמיג, כמה הוא צריך להיות טרי? זתומרת מה הגיל המקסימלי שהוא צריך להיות שאני יוכל להגיד לבחור שמע אחי הצמיג שלך כבר לא טרי. כי אני לא יכול לבקש צמיג שיוצר שבוע שעבר.

פורסם

יש ויכוח שלם לגבי אם לשים את הצמיגים החדשים מלפנים או מאחור. אני במחנה האחורי.

וחן ג., I got you covered :wink: - הצמיגים החדשים והטובים הולכים על ארבעת הגלגלים.

לגבי גיל הצמיגים החדשים, הקונצנזוס בפורום עומד כרגע על עד כשנה (ולמחמירים עד כחצי שנה).

משום שאני מניח שקבעת את טיבם רק על סמך עומק החריצים, מה מצב האחוריים באמת (תאריך ייצור, עומק חריצים בפועל, סימני התייבשות)?

פורסם

וחן ג., I got you covered :wink: - הצמיגים החדשים והטובים הולכים על ארבעת הגלגלים.

לא "ארבעת" - "כל".

מה תגיד כשיבוא מישהו עם וולבו FH16 לשאול? :wink:

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אז בדקתי עכשיו ויש לי על הרכב 4 צמיגים של bridgestone הקדמיים שחוקים לגמרי אז אניי מחליף אותם ל toyo והאחוריים אמנם משנת 2010 אבל חוץ מקצת יובש הם נראים חדשים לגמריי. דרך אגב הרכב משנת 2011 והצמיגים משנת 2010, מה שאומר שלא החליפו לרכב הזה צמיגים אפעם, וכנראה שניסן עובדים עם ברידג׳סטון :)

פורסם

חן, התאמתי את תשובתי לרכב של פותה"ש כמובן. :wink:

אור (?), דעתי היא שתחליף גם את האחוריים.

צמיג בן 5/6 על כבישי ישראל כבר איבד את מרבית תכונותיו החשובים.

כך גם יהיה איזון מוצלח יותר בין הסרנים.

פורסם

לא חבל.

צמיג בן שש לא רק שאיננו אוחז טוב - אלא הוא מצוי בסכנת התפרקות ממשית.

רוצה לשחק ב"מצא את הקרביים" עם תמונות של תאונות דרכים עקב פיצוץ צמיג?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מראית עין יכולה להיות מטעה במקרה של צמיגים, שמתחילים לעבור תהליך הזדקנות מרגע שיצאו מפס הייצור.

בשביל לספק את יצר הסקרנות, תעלה בהזדמנות תמונות תקריב איכותיות של דופן הצמיג, כתף הצמיג ומבט לתוך החריצים במרכז.

צמיג חדש יתן את הבטחון שבמרחקי בלימה טובים יותר, ניהוג טוב יותר וכו'.

כמו גם כאמור על שמירת איזון בין הסרנים. לא פעם, אנשים מחליפים רק זוג ומתלוננים שהאחיזה וההתנהגות כלל לא השתפרו ורק לאחר החלפת הזוג הנוסף הם יכולים "לקטוף את הפירות".

פורסם

מחר אני אצלם ותגידו לי מה אתם אומרים, בכל מקרה היום החלפתי את 2 הקדמיים וממש מרגישים את ההבדל, הם יותר קשיחים מהברדיגסטון אבל בסך הכל אין ספק שמרגישים שינוי לטובה, למרות שזה לא חוכמה נסעתי על צמיג שחוק.

בכל מקרה אמרו לי בטייר קלאב רעננה שיש לי לנסוע איתם עוד לפחות 10,000.

אגב הצמיג של הברידגסטון הוא 4810 אז עדיין אין לו 5 שנים.

פורסם (נערך)

שבוע 48 של 2010 הוא תחילת דצמבר של אותה שנה, כלומר 5 שנים וחודשיים.

החלף גם אותם.

אין באמת לשפוט את הצמיגים מייד עם התקנתם. בדר"כ יש שכבת הגנה עליהם שנשחקת לאחר כמה מאות ק"מ וכן הם "מתיישבים" במקום.

כמו כן, רצוי לוודא שבצמיגיה ניפחו אותם ללחץ המתאים לרכב ולא בלחץ שרירותי כלשהו.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

• תוכן חדש...