Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש לקנות מאזדה3,או קורולה, או הונדה סיוויק, רק שהתקציב שלי לשנים 2012 ואילך נמוך מדי(60K).

השאלה שלי אם מישהו כאן עשה פעם דבר כזה של לתת סכום ראשוני גבוה יחסית ואז סכום חודשי לתקופה מסוימת כדי לקבל רכב חדש יותר(בחברות ליסינג)?

אני לא רוצה שהסכום לחודש יהיה גבוה, בסביבות 300, שזה נותן לי בסה"כ 9K ל-3 שנים שזה לא הרבה.

ככה שאני לא בטוח שהגעתי למחיר שצריך.

יש לכם אפשרויות אחרות?

המטרה להגיע לרכב עם מעט קילומטראז' כמה שיותר קרוב ל50,000(כי פחות מזה בטוח אין), ומ2012 ואילך, בדגמים האלו.

מעדיף אותם כי הם הוכחו לי כאמינים ביותר מבחינת ללכת למוסך.

(סבלתי קשות מסיטרואן).

פורסם

כמעט כל חברות הליסינג מציעות תוכניות מימון נדיבות לכלי רכב שהן מוכרות. אם אתה רוצה פחות אשראי - יתנו לך פחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום שלמה2,

כפי שנרשם מעלי, כל חברות הליסינג מציעות היום מכוניות מטופלות בתנאי אשראי נדיבים שיכולים להיות החל מ-ללא מקדמה בכלל, דרך מקדמה נמוכה ותשלומים חודשיים לא גבוהים, ועד מקדמה גבוהה ותשלומים חודשיים נמוכים (כמו שאתה מבקש). פשוט תעבור בין החברות השונות ומצא אוטו כלבבך.

שלומי

• תוכן חדש...