Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - שברולט קורבט לדורותיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי השברולט קורבט הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

138 הצבעות

1. 1. מהי השברולט קורבט הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

• C1 (דור ראשון)
    • C2 (דור שני)
    • C3 (דור שלישי)
    • C4 (דור רביעי)
    • C5 (דור חמישי)
    • C6 (דור שישי)

פוסטים מומלצים

פורסם

דור רביעי ,פשוט מהממת ..הייתה אחת כזו במשפחה שלי עד לפני שנתיים [צהובה שנת 87 שניקנתה מצפת..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לראשונה אחרוג מהרגלי המגונה להתנחל על הפורום הטכני ואגיב בפורום הכללי, על נושא הקרוב לליבי.

ראשית, עליי לציין שבחרתי בC1, יש לכך סיבה, אך יש המווון סיבות גם לבחור באחרות, אבל באותו הרגע שראיתי את האפשרויות (כאילו שלא היו ברורות), אוטומטית בחרתי בה ללא שום הרהור.

מאז שהייתי קטנטן, הייתי מטורף על הקורבט. מכונית מדהימה, יפהפיה ומושכת (וכמובן נושכת).

כמובן שהC3 היא בעלת העיצוב המדהים ביותר - כה שרירי וכוחני, וכמובן עוקצני - בדיוק לאופיה של הקורבט הזו וגם לשמה, אך יש לי זיקה לדורות האחרים מסיבה פשוטה. כשגדלתי, הייתי רואה הרבה טלוויזיה, אפילו המון, אבל הייתה בעיה - כל הזבל שהיה משודר לא כ"כ עניין אותי, אבל הייתי בהחלט מטורף על 'צוות לעניין'. וכתוצאה מכך, כמובן שהC4 של 'פייס' הייתה קרובה לליבי, אך אפילו קרובה מכך הייתה הC1, מכיוון שהיא כיכבה בכמה דקות בודדות בסרטו של שווארצנגר 'שקרים אמיתיים' שאותו מאוד אהבתי, וצפיתי בו פעמים רבות, לפעמים אפילו רק בשביל להציץ בה. החיה היפהפיה והקלאסית, בצבעי האדום לבן המתאימים לה בול, פשוט משכה אותי. אך משהו הפריע לי בה - הפנסים הכפולים האלו, פשוט לא היו מתאימים - לא כמו אלו של שנת 1957 (בסרט הייתה מודל 1958, כמו בתמונה שרוני פירסם). זאת משנת 1957 - היא הייתה אהבת נעוריי!

ולכן בחרתי מיד בה, ללא היסוס.

כמובן שעם הזמן, כשהתבגרתי טיפה וצפיתי בעוד ועוד תמונות של דורותיה של הקורבט, נוכחתי לראות שאין כמו הC3 - מבחינת העיצוב, הכוחניות, המנוע הענקי ופשוט השילוב של כולם.

עם שיקול הדעת שלי כיום, הייתי בוחר בC3, מכל הסיבות שידידיי המלומדים פרסמו כבר - כי כולנו מרגישים את זה.

אך כשראיתי את הסקר הזה, מיד קפצה לי הנוסטלגיה לראש ואוטומטית בחרתי בC1. ואיני מתחרט - היא שלי.

תודה לרוני, לשלומי, ולמוטי!

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

מאז שאני זוכר את האוטו הזה, זה היה הC4 אולי הוא לא הכי פגז, הוא בין מיושן לחדש, אבל הוא הכי קורבט בשבילי, האחרים עגולים מידי, מיושנים קלאסית (לא שזה רע, פשוט לא מתאים לשם קורבט בישבילי, כי לא גדלתי על המיושנות יותר..)

פורסם

היה לי קשה להחליט בין הC1/2/3...לבסוף בחרתי בC2 (החדשות לצערי סתמיות מידי ואיבדו את קסמן).

נ.ב.

מפליא אותי שיש אנשים שבחרו בC4:drinking:, מה עבר לכם בראש ברגע שהצבעתם?!:wink:

פורסם

חרתי ב-c4.

יכול להיות שהיא אפילו הגרועה מכולן, אבל מכיוון זאת בחירה רגשית יותר מאשר אוביקטיבית,

זאת הקורבט שאני זוכר שהכרתי לראשונה. היא באמת היתה מכונית חלומותי בתקופה מסוימת(משהו שהשתנה לגמרי היום) וזאת אחת ממכוניות הספורט הראשונות שראיתי במציאות ולא רק בתמונות.

פורסם

אין ספק. C3.

אני המום כל פעם שאני רואה את ה.... ה.... ה.....

אוף !

me wants one

(כל הכבוד לי על האינגליזית המשובחת...)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מצטער, קורבט זה לא מה שאני אוהב...אני חושב שה C3 מסבירה את זה הכי טוב - כי היא מדגישה בצורה הבוטה ביותר את חוסר הטעם או לחילופין האמריקאיות שבקורבטים - גדול/קיטש/מוגזם/מוחצן/גס

לכן, באין ברירה אבחר ב C1

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם אתם שואלים אותי אפשר לשנות את שם הסקר ל "מהי הקורבט היפה ביותר" :-)

אני בכל אופן בחרתי ב c3 כל כך יפה !!

ים long time no

• תוכן חדש...