Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוליו

האמת היא שאני לא מבין את ההגיון. להעביר לילה בחו"ל? סע למלון הקרוב לביתך, תחסוך זמן וכסף רב והחויה בבתי מלון די דומה בכל מקום (אלא אם יהיה לך מזל רק לתפוס חדר נגוע בפשפשים, את החויה הזו לא תשכח כנראה לעולם).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיל לקפריסין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חוליו

האמת היא שאני לא מבין את ההגיון. להעביר לילה בחו"ל? סע למלון הקרוב לביתך, תחסוך זמן וכסף רב והחויה בבתי מלון די דומה בכל מקום (אלא אם יהיה לך מזל רק לתפוס חדר נגוע בפשפשים, את החויה הזו לא תשכח כנראה לעולם).

רק בשביל השינוי

יש משהו ב100$?

פורסם

לא תרגיש את השינוי. אולי את המחירים הגבוהים בדיוטי פרי בנתב"ג. הרי תטוס בערב, בלילה תשהה במלון ובבוקר תטוס חזרה. אז חוץ משתי שיחות באנגלית עם פקיד הקבלה ועוד שיחה עם פקיד הצ'ק אין בנמה"ת בחו"ל לא תרגיש שום שינוי.

רוה לנסוע לחו"ל ולהרגיש משהו? בהחלט. מצא דיל זול לשלושה - ארבעה ימים, תספיק להסתוב קצת באתרים ובשווקים ולשום קצת אויר ואוירה אירופיים (לא ממליץ ל יעדים יותר רחוקים לחופשה כה קצרה).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

למתי אתה צריך את זה? אני צריך פשוט לדעת מה לרשום בחיפוש.

אם במקרה תחליט שבא לך קצת טורקיה אני מאוד אשמח אם תוכל להעביר חבילה קטנה בשבילי.

עריכה אחרונה על ידי locomotive

Gn'f'R

פורסם
מצאתי טיסה ללרנקה ב100$ איפה אני מוצא מלון ללילה?

בלרנקה.

חפש ב-booking.com, אבל אל תזמין לפני שקראת חוות דעת ב-tripadvisor.

פורסם

הבחור מזכיר לי את הטיול שעשיתי עם המשפחה לפני כמה שנים - בדרום גרמניה, מערב אוסטריה וצפון שויצריה. המלון שלנו ליד באזל היה בצד הגרמני של הגבול וסמוך לו היה גשר להולכי רגל על הריין, חצינו אותו והצטלמנו ליד דגל הכוכבים האירופי, כדי לשים "וי" גם על ביקור בצרפת.

פורסם
אם יהיה לך מזל רק לתפוס חדר נגוע בפשפשים, את החויה הזו לא תשכח כנראה לעולם.

הזכרת לי. אחרי שלושה חודשים רצופים וחלקים בארה"ב, הצלחתי למצוא פשפשים דווקא בשבוע האחרון, כשכבר הייתי בחופשה פרטית. באותו שבוע גם נעצרתי פעמיים ע"י המשטרה. באמת הייתה חווייה. :-)

פורסם

למזלי נמנעתי מהחוויה הזו. הייתי מוזמן לאיזה כנס מקצועי בבוסטון, אבל רציתי לנסוע יומיים שלושה קודם כדי לטייל קצת. הזמנתי מלון זול לשני לילות. למזלי קרו שני דברים: הראשון - בדקתי בטריפאדוויזור וגיליתי שמדווח על פשפשים במלון, ביטלתי את ההזמנה וכבר הייתי מוכן לשלוף עוד איזה $100-200 למלון יותר נורמלי, אבל אז החברה שמימנה לי את הנסיעה אישרה לי (ולא רק לי) עוד 2 לילות באינטר-קונטיננטל.

• תוכן חדש...