Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים! אשמח לעזרתכם

אני לפני קניית רכב משפחתי, הרכב אמור לנסוע בשנה כ22K.

כרגע הרכב מיועד לזוג+1 אבל מקווים להתרחב בשנה-שנתיים הקרובות :)

חשוב לי רכב שיש לו קצת יותר כח מכל המשפחותומטיות הרגילות... (לפחות פעם בשבוע נסיעה בין עירונית ארוכה)

התקציב שלי הוא כ35K עם אופציה להחנק גג עד 40K

מחיפושים שלי ראיתי כמה מועמדות בתקציב ואשמח לחוות דעתכם בסעיף האמינות צריכת דלק ובטיחות.

רובם באזור השנתונים 2007-08

מאזדה 6

פורד מונדאו (ואולי פוקוס עם מנוע 2.0)

טויוטה אוונסיס (הייתה לאבא שלי בעבר וסה"כ זכורה מאוד לטובה!)

הונדה אקורד (שנתון קצת יותר ישן)

שברולט מאליבו

מיצובושי סופר לאנסר

תודה רבה וערב טוב!

פורסם

הייתה לי התלבטות דומה לשלך ממש לא מזמן, רק שאצלי מדובר ברכב שני עם נסיעה של שליש ממך...

הייתי לוקח פוקוס 2009-2010 בתקציב הזה אך שים לב שאין לו ביטול כרית אוויר לנוסע, אצלי הנושא הזה פסל את הרכב.

מיצובישי לאנסר מגיע עם מנוע 1.5, לא חזק או זריז אבל יעשה את העבודה, לזכותו יאמר שהוא אמין מאוד, בטיחותי ודי מרווח.

אני מכיר את שני הרכבים מצויין, היו לי כאלה.

אפשר להוסיף לרשימה יונדאי i30 או קיה סיד מהדגמים הראשונים שלהם (2008-2009).

ממש אין חובה לעלות לרכבים גדולים יותר מרכבים משפחתיים אבל אם בכל זאת תרצה:

מונדאו זה אחד הרכבים האהובים עלי ובתקציב שלך אולי תמצא 2009 אבל שים לב שגם פה יש את עניין כרית האוויר.

מאזדה 6 מוריד אותך לשנתון 2008 לכל היותר אבל מדובר ברכב מצויין אם תמצא אחד טוב.

דרך אגב,

אני בחרתי לקנות סיטרואן c4 שנת 2009 שהשגתי בהרבה פחות מהתקציב שלך עם 70 אלף קילומטר על הכביש.

היו לי ספקות לגבי האמינות אבל הבדיקה יצאה מצויין והספר טיפולים הניח את דעתי יחד עם העובדה שלא נגיע ליותר מ-6 קילומטר בשנה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

תודה על התגובה!

לא ניתן לבטל את כרית האוויר בכלל? אפילו לא ע"י חשמלאי?

לגבי הלנסר ראיתי שיש גרסאות 1.8 חשבתי יותר בכיוון הזה...

לדעתי הI30 והסיד יהיו קטנות מדיי...למרות שאני לא שולל גם את הI30CW (עד עכשיו לא מצאתי אחת במצב ומחיר טוב)

אנחנו משפחה שבדר"כ סוחבת דיי הרבה ציוד :) אז כן חשוב לי שיהיה מרווח ורכב עם קצת כח...

בסה"כ לפי התרשמותי מהשוק עכשיו המכוניות "הגדולות" הרבה יותר זולות אפילו ממשפחתיות פשוטות מליסינג... וזה גם אחד מהשיקולים.

ידוע לך אולי האם המונדאו אמינה?

פורסם

אני יודע שיש כאלה שהעדיפו לבטל את כרית האוויר בצורה קבועה, אני לא ממליץ (גם מבחינת נזק היקפי שעלול להיגרם ובטיחות - עדיין יהיה מבוגר שיישב בכיסא הזה מדי פעם) לעשות כן. יהיה יותר קל להחליט שלא מציבים סלקל במושב הקדמי, הרי "תקופת" הסלקלים קצרה יחסית.

אם נושא הכוח נמצא גבוה בסדר העדיפות שלך (במיוחד אם אתה רגיל לרכבים חזקים), מנועי 1.6 מיושנים וכמובן גם ה-1.5 של הלנסר ממש לא יספקו אותך.

הלנסר 1.8 (רגיל או ספורטבק) זאת בחירה טובה ואפילו בתקציב שלך (בערך שנת 2009), תצטרך הרבה סבלנות כדי למצוא אחד כזה :wink:

המונדאו עם המנוע 2.3 רכב אמין מאוד, בנוסף נתקלתי במגוון דעות כאן בפורום שמאשרות זאת.

מאזדה 6 גם תהיה בחירה מצויינת, שנתון 2008 (צורה ישנה כנראה), תסתכל בפורום הזה בקטגוריית מכירת רכבים.

בקשר לאוונסיס מדור ישן, לא בטוח שהיא תמורה טובה לכסף מול הכתוב למעלה, מה גם שאני לא בטוח שהפוקוס קטנה ממנה בתא נוסעים...

בכל מקרה, הדרישה של רכב עם כוח ויכולת סחיבת הרבה ציוד שולחת אותך לרכבים משפחתיים-גדולים או משפחתי סטיישן עם מנוע חזק (אין הרבה כאלה, אפשר לחפש פוקוס דור קודם עם מנוע 2 ליטר).

רכבים כאלה מגדילים את הסיכוי למצוא אחת פרטית במצב טוב, אולי זה שווה השקעה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...