Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמים חדשים בדצ'ה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא האם ימשיך להימכר גם הדאסטר בנזין בגרסת הנעה קדמית בלבד במחיר אטרקטיבי כלומר 90000 ש"ח ואולי גם פחות...

בחו"ל החלה להימכר גרסת 2016 כזו למי שלא זקוק ל-4X4 בשם URBAN

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

רגע רגע, גיפון מיני ועוד טורבו דיזל עם עודף מ75K? וואוו, אם עכשיו הייתי בחיפוש אחרי רכב הייתי שוקל אותו ברצינות, אני מתגעגע לימים של לימודי הנהיגה שלמדתי על טורבו דיזל ידני, אין סיכוי בעולם שאקנה שוב מנוע ליטר בנזין, אני רוצה מומנט!.

נ.ב: הצצה קטנה ברשת מראה שהמנוע של הדאצי'ה ניתן לצ'פצ'פ ל110 כ"ס וכ25 קג"מ - פשוט יאמי!.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
שיביאו את הסנדרו ויימכרו אותו במחיר של c1.

השנה יביאו את הדגמים האוטומטים וזה כבר ישבור את השוק

יש. עודף קל מ55 אלף ש"ח.

רגע רגע, לפני שאתם רצים להושיב מורה לנהיגה בסטפווי, האם מישהו שיושב בתוך המכונית שעות ארוכות במשך היום ולעיתים קרובות הוא משמש אותו גם כרכב פרטי - צריך בשם המחיר הזול להתפשר על תא נוסעים זול, גימור בינוני חשוף ברגים, מושבים פשוטים והנדסת אנוש מוזרה?

נכון הנוחות טובה מאוד וגם התמרון העירוני ותנוחת הנהיגה, אבל באיזה מחיר (תרתי משמע)?

Stepway או Step away?

בתור אחד שנוהג על סטפווי בנזין לא מעט, אתה צודק בלא מעט דברים שאתה כותב אבל- לפחות לי אין שום בעיה להיות באוטו כמה שעות. בכלל אין בעיה.

האם זה אומר שלא הייתי מעדיף רכב אחר? אולי. למורה לנהיגה אולי באמת ישתלם להיות יותר ב208 אבל בוא נגיד שגם בסטפווי זה אפשרי בלי יותר מידי בעיות.

הסטפווי דיזל במחיר מעולה. אני דיי בטוח שאם היה מגיע לפני כמה חודשים היינו רוכשים כזה ולא בנזין. שאפו לקרסו!

פורסם

אני זוכר היו כמה כאלה שהתלהמו לפני שנה שחבל מאוד שקרסו לא הביאו גרסה בסיסית של הסאנדרו במחיר של אלטו.

האק.

שלושה רכבים חדשים במחירים ב-ו-ל, שאפו

מעניין מה יהיה המחיר של הדאסטר דיזל 4X4 E6.. לעניות דעתי 110K

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עכשיו אתה אומר את זה?

הם כבר מכרו ב 2015 2500 מכוניות שזה נתון מעולה לשנה ראשונה של יבואן חדש לחלוטין וזה עוד מלפני שמדברים על זה שהזכרון היחיד של העם היושב בציון מהמותג הזה הוא קטסטרופה של מכוניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira אל תשכח שיש גם מספקים ישראלים שרואים רק כסף. לא הייתי רץ להגיד "קטסטרופה המותג", עדין יש מכוניות חדשות וישנות עם המותגים הידועים כמותגים לא טובים.

גם פעם קיה ויונדאי היו מותגים נוראים, והיום אחת המותגים המובילים בישראל לצרכן הבסיסי.

פורסם

gbguy, תקרא שוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מחיר בלבד לא מוכר, צריך גם עטיפה נחמדה

זכור לי שMG הציעו מחיר נמוך, כמה נמסרו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
רגע רגע, לפני שאתם רצים להושיב מורה לנהיגה בסטפווי, האם מישהו שיושב בתוך המכונית שעות ארוכות במשך היום ולעיתים קרובות הוא משמש אותו גם כרכב פרטי - צריך בשם המחיר הזול להתפשר על תא נוסעים זול, גימור בינוני חשוף ברגים, מושבים פשוטים והנדסת אנוש מוזרה?

נכון הנוחות טובה מאוד וגם התמרון העירוני ותנוחת הנהיגה, אבל באיזה מחיר (תרתי משמע)?

Stepway או Step away?

ספר את זה לנהגי מוניות שרוכשים דאצ'יה (יש לודג'י ודאסטר והיום אפילו ראיתי מונית דאצ'יה דוקר).

עוד יתרון שלא ציינו על דיזל שאין לבנזין הקטן, זה שמדובר במנוע אמין יותר שבנוי לקילומטרג' גבוה יותר.

אגב, סנדרו בנזין הנוכחית זה 20,000 שקלים פחות מהקליאו עם מכלולים זהים.

מעניין אם יש להם כוונה לייבא גם את הלוגאן בזול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

P_20160102_123715 (2).jpgיש משהו שמאוד מעצבן ,אותי בכל אופן.

יש לי את הסנדארו היא מגיע עם מערכת של LG, בזמן הרכישה מציעים לך מצלמת רוורס בתוספת של 1300שח, אבל לא אומרים לך שרק הם יכולים להתקין מצלמה במערכת הזאת. כל ניסיון שלי לירכוש מהם רק את פתיחת המסך למצלמת רוורס לא צלחו.אדי מערכות מסרב לפתוח ועכשיו רוצה ממני 1400 שח +מעמ על התקנת מצלמה

מערכת תואם מקור עם אנדרויד עולה 350$ כולל מצלמה, אז על מה בדיוק 1400+מעמ?

הפתיחה היא ענין של דקות בהתחברות למחשב

P_20151208_105109.jpg

פורסם

למה? כי הם יכולים והם יודעים שיש לא מעט אנשים שלא יזמינו מערכת אחרת כי מפחדים מפגיעה באחריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחריות על מה? הנציגה של אדי מערכות הפחידה אותי שאני יכול לפגוע במערכת ויש מצב שהיא לא תעבוד אחרי שאנסה להביא תוכנה לפתיחה. כיום יש חברה שמוכרת את הפירצה ב50$

• תוכן חדש...