Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות רכב עד כ20000 שח פלוס מינוס גיר ידני מנוע מ1400עד 1800

שיהיה מהנה נוח בעל ביצועים סבירים פחות או יותר בלי הרבה בעיות איזה אוטו עולה בראשכם

תודה לעוזרים

פורסם
ברצוני לקנות רכב עד כ20000 שח פלוס מינוס גיר ידני מנוע מ1400עד 1800

שיהיה מהנה נוח בעל ביצועים סבירים פחות או יותר בלי הרבה בעיות איזה אוטו עולה בראשכם

תודה לעוזרים

באיזה סדר גודל (משפחתית, סופרמיני) ???

אם אתה זקוק למשפחתית אז הייתי מחפש קורולה או אימפרזה דור ראשון ידניות. הם ממש לא מהנות אבל יחסית נוחות, חזקות (במיוחד הטויוטה) ומאוד אמינות.

אם אתה מחפש סופרמיני אז פיאסטה היא אופציה מצויינת. אם רוב הזמן אתה נוסע לבד או עם נוסע אחד אז הייתי שוקל גם רנו טווינגו, רכב פשוט גאוני.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי מהנה לנהיגה הייתי מחפש 106 XSI או רנו קליאו RSI, בתקציב הזה זה יהיה קצת בעייתי כי הביטוח דיי יקר ותצטרך גם להשקיע דיי הרבה כסף ביישור קו כי זה רכב שצריך טיפול מכל הלב (והכיס).

תוכל בתקציב הזה גם לקנות 205 GTI אבל זה כבר רכב עם התנהגות לא כ"כ סלחנית. אני דווקא לא ממליץ עליו כי הוא מיושן מאוד (אין הגה כח, אין אבזור, פלסטיקה גרועה וכו') ומתאים בד"כ לאנשים שמחפשים רק הנאה מנהיגה ולא אכפת להם משאר הפרמטרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
באיזה סדר גודל (משפחתית, סופרמיני) ???

אם אתה זקוק למשפחתית אז הייתי מחפש קורולה או אימפרזה דור ראשון ידניות. הם ממש לא מהנות אבל יחסית נוחות, חזקות (במיוחד הטויוטה) ומאוד אמינות.

אם אתה מחפש סופרמיני אז פיאסטה היא אופציה מצויינת. אם רוב הזמן אתה נוסע לבד או עם נוסע אחד אז הייתי שוקל גם רנו טווינגו, רכב פשוט גאוני.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי מהנה לנהיגה הייתי מחפש 106 XSI או רנו קליאו RSI, בתקציב הזה זה יהיה קצת בעייתי כי הביטוח דיי יקר ותצטרך גם להשקיע דיי הרבה כסף ביישור קו כי זה רכב שצריך טיפול מכל הלב (והכיס).

תוכל בתקציב הזה גם לקנות 205 GTI אבל זה כבר רכב עם התנהגות לא כ"כ סלחנית. אני דווקא לא ממליץ עליו כי הוא מיושן מאוד (אין הגה כח, אין אבזור, פלסטיקה גרועה וכו') ומתאים בד"כ לאנשים שמחפשים רק הנאה מנהיגה ולא אכפת להם משאר הפרמטרים.

אני יותר בכיוון של מכונית ספורטיבית, מומלץ אבל לא חובה. העיקר שלא יהייו לה 4 דלתות(לא אוהב מכוניות כאלו) אלה 5 או 3.

שיהיה אוטו חסכוני בדלק ויהיו לי עליו מנימום הוצאות במוסך, אמין, כמה שיותר פחות בעיות ופחות ביקורים אצל המוסכניק. תודה, בסביבות 20 אלף פחות או יותר שנתון לא פחות מ90 אלה אם זה משהו מיוחד :wink:

• תוכן חדש...