Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי ואבוי! הפחתת מחיר! מה יעשה מי שקנה לפני XZ ימים! [סתם, סתם, אני מברך על כל הפחתת מחיר, זה רק חיקוי של חבר פורום אחר]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב שעלה 140K בתחילת השנה צריך להימכר ב125K בסוף השנה רק מירידת היורו , בגדול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה כאילו שלובינסקי החליטו שפתאום בא להם למכור כמו שצריך.

אני מקווה שזה יילך ושיבואנים אחרים יילכו בדרכם ולא ישאירו זנב שמן לשינויי מטבע.

פורסם
חבר'ה, אין מה לרדת על נציגי הניו מדיה של לובינסקי שעונים כאן.

זה לא כאילו שהמנכ"ל והבורד של לובינסקי יושבים על הפורום ויכולים לשנות ולקבל החלטות בעקבות עיצותינו הנבונות והמדהימות; מדובר בחבר'ה כמוכם וכמוני שיכולים מקסימום להעביר הלאה מידע, וגם זה במסגרת מה שלא יסכן את הסכם השירות שלהם מול לובינסקי. מאותה סיבה אין מה לצפות לתשובות יותר מדי כנות ומשמעותיות.

זה נכון לרוב נציגי ניו מדיה ברשת של חברות גדולות, לא משהו מיוחד ללובינסקי או לפורום.

אז מה הם עושים פה? רק מראים נוכחות? נותנים חסות?

אם יעבירו את המידע למקבלי ההחלטות(מנהלי מכירות/שיווק/מותגים), דיינו. אם גם את זה הם לא עושים, אז הם לא מצדיקים את הריטיינרים שלהם.

אתה מקל ראש בחשיבות השיווקית של תפקיד כזה, שאפשר למנף אותו לכיוון חיובי, שלא יהיה מן "גיא משברולט" או "אייל מסובארו" שכזה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
לצפונים, אני קיבלתי שירות מצויין בסוכנות מונזה בעפולה גם באולם תצוגה וגם במכון הבדיקה שלהם בעבר ואני בהחלט ממליץ.

באוטו עדכנו שה-C4 תעלה מעכשיו 110K - מחיר מעולה למשפחתית מוגדשת חדשה ומאובזרת.

צריך רק לתקן את המגזין שזה הפחתה של 15,000 ולא 18,000 - המחירון עד היום עמד על 125,000.

השאלה אם זה מחיר מחירון או מחיר מבצע לרגל שער היורו הנמוך.

מה שכן, נוצר מצב בו הרכב יותר זול אפילו מהסי אליזה/301 - הגיע הזמן שגם בדגמים האלה יעדכנו מחירים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

ובינתיים אצל צ'מפיון: עליית מחירים של לא פחות מ- 5,300 ש"ח על הפולו GTI ללא תוספת באבזור - בלי מסיבת עיתונאים! ;)

http://www.vw.co.il/models/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-gti/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F/

יש עליית מחירים גם בגולף GTI או בדגמים אחרים? לא זוכר את המחיר הישן. היורו לא ירד?

מה העניין? מתכוננים להגעת האיביזה קופרה?

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

מה רצית? מסיבת עיתונאים שבה הם מודיעים שידפקו את מי שרוצה לקנות? או שיודיעו שמעכשיו מחירי המשומשות יעלו [emoji6]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תביאו את הגירסה של 30 שנה ל205 GTI של ה 208 .

אני בטוח שיהיו לא מעט אנשים שזה יסגור להם מעגל.

לא יודע מה ההפרש מחיר באירופה .

פורסם

לפי האתר שלהם הגולף ב- 210 DSG או 200 ידני, לפני החתה ל- 3 דלתות. התייקרות לא היתה, אולי הוזלה (שנדרשת מזמן).

ה- VRS נשארת על 215 הזוי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה הופך אותן ללא מתחרות. הפולו ליגה מעל ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...