Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש 208 דיזל לנסיעת מבחן?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

ערב טוב לגולשי קארספורום,

מי שמעוניין בנסיעת מבחן מוזמן לכתוב לנו בפרטי שם וטלפון (ואם בא לכם גם איזור מועדף עליכם לנסיעת מבחן זה יקל עלינו), ואנחנו נעשה כל מאמץ לתאם את הרכב הספציפי שאתם רוצים.

צוות לובינסקי

פורסם

האם יש הבדל באבזור בין הדיזל לדגם הבנזין המאובזר? שואל כי במחירון הבנזין 1.2 רשום כרמת אבזור "אקטיב פרו" והדיזל רק "אקטיב".

מתי הדיזל צפוי להגיע לארץ?

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

הערה לנציג לובינסקי:

אנשי המכירות שלכם אינם נוהגים בשקיפות. הם מתייחסים למחיר המחירון כמחיר האמיתי של הרכב ומציעים את המחיר ה"תקשורתי" שפרסמתם כהנחה במזומן בלבד/מחיר עד סוף השנה וכו' וכו'.

כשמספרים להם שהמחיר ניתן על ידיכם במסיבת עתונאים וידוע לכלל הציבור הם מתחילים להתפתל...

כן, לא, לא הבנת אותי, כן התכוונתי, לא התכוונתי....

זה נראה רע.

ממליץ לכם, על מנת שהיוזמה החיובית שלכם לא תהפוך לחרב פיפיות, "ליישר" את אנשי המכירות לפי קו אחיד.

מן הסתם, גם אתם מכירים את המשפט על מה שעושה תפוח רקוב אחד לארגז של תפוחים בשלים ויפים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הדיזל הכי מאובזרת פרט לGTI , אקטיב פרו זה סתם בגלל שזה ג'אנטים 16 מכוערים במקום 15, בדיזל יש גם עור בהגה וחיישני רוורס וגם יש לה בלמי דיסק מאחור במקום תופים בבנזין ידנית.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• ספונסר פורום
פורסם

504L,

תודה על הפידבק.

לקחנו לתשומת ליבנו.

תומר - בעניין הבדלים ברמות איבזור, אם תרצה שנרד יחד לפרטים שלח לנו הודעה פרטית ונדאג שנציג שבקי בפרטים יצור עימך קשר.

פורסם
504L,

תודה על הפידבק.

לקחנו לתשומת ליבנו.

תומר - בעניין הבדלים ברמות איבזור, אם תרצה שנרד יחד לפרטים שלח לנו הודעה פרטית ונדאג שנציג שבקי בפרטים יצור עימך קשר.

מקווה שאתם לוקחים לתשומת לבכם גם את דבריי בשרשור זה

פורסם
504 / אולי זה רק הסניף החיפאי? כמו שניסו איתנו

בסניף החיפאי אכן השירות גרוע, והם גם לא יודעים מה הם מוכרים, בכל הפעמים שביקרתי שם יכולתי להסביר לנציג על הרכב ולא להפך .

פורסם
בסניף החיפאי אכן השירות גרוע, והם גם לא יודעים מה הם מוכרים, בכל הפעמים שביקרתי שם יכולתי להסביר לנציג על הרכב ולא להפך .

מה שמכונה כאן "הסניף החיפאי" הוא אכן יצור מוזר. בלובינסקי טרייד בחיפה הסבירו לי (וגם חפשו קצת בגוגל ותגלו) שמדובר באיזו קומבינה אישית לטובת בנאדם מקושר מאד מאד שיש לו גם מוסך ברשת ובעלות על חברת ליסינג. התלוננתי אצל לובינסקי בעבר פעמיים על המנהגים שם, כמו למשל זה שניסו למכור לי חיישני רוורס לרכב שמגיע עם כאלו, דחפו לי הצעה לביטוח גרוע שהתברר שהוא בסוכנות של קרוב משפחה של הבעלים ולא הביטוח שמציע היבואן, וגם הציעו לי הצעה גרועה על הסיטרואן הישנה שלי ובסוף התברר שזה בעצם טרייד-אין מתחרה של הסוכנות עצמה ולא לובינסקי טרייד. בקיצור "לקחנו לתשומת ליבנו" זה חירטוט כי הכל ידוע ונקבע בחלונות הכי גבוהים.

פורסם

מה שאתה כותב על הטרייד אין מאוד מעניין, גם לי יצא לקבל שם מספר הצעות לטרייד אין שהיו מגוחכות ,עם עשרות אחוזים מתחת למחירון .

אני גם חושב שאני יודע על איזה מוסך אתה מדבר.

פורסם

חבר'ה, אין מה לרדת על נציגי הניו מדיה של לובינסקי שעונים כאן.

זה לא כאילו שהמנכ"ל והבורד של לובינסקי יושבים על הפורום ויכולים לשנות ולקבל החלטות בעקבות עיצותינו הנבונות והמדהימות; מדובר בחבר'ה כמוכם וכמוני שיכולים מקסימום להעביר הלאה מידע, וגם זה במסגרת מה שלא יסכן את הסכם השירות שלהם מול לובינסקי. מאותה סיבה אין מה לצפות לתשובות יותר מדי כנות ומשמעותיות.

זה נכון לרוב נציגי ניו מדיה ברשת של חברות גדולות, לא משהו מיוחד ללובינסקי או לפורום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לצפונים, אני קיבלתי שירות מצויין בסוכנות מונזה בעפולה גם באולם תצוגה וגם במכון הבדיקה שלהם בעבר ואני בהחלט ממליץ.

באוטו עדכנו שה-C4 תעלה מעכשיו 110K - מחיר מעולה למשפחתית מוגדשת חדשה ומאובזרת.

• תוכן חדש...