Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר של הטויוטה יאריס סול 2007 (רובוטי) התחיל לעשות בעיות וזה הזמן להחליפו.

יש לי מספר שאלות:

1. איזה מצבר מומלץ לרכב שלי?

2. מה המצבר המקורי של הרכב וכמה אמפר? (אני שואל כי המצבר המקורי החזיק 5 שנים, אז אולי אפשר לשחזר את ההצלחה :)

3. באוטו דיפו יש מבצע על מצברי שנפ 46/55/60A ב-470 ש"ח עם 12 חודשי אחריות. -האם שווה??

4. האם, מלבד תקופת האחריות כמובן, יש הבדל בין מצבר עם 12 חודשי אחריות למצבר עם 24 חודשי אחריות? או שזה בדיוק אותו מצבר מאותו פס יצור??

5. אשמח להמלצות היכן לקנות מצבר טוב ומשתלם שמתאים לרכב שלי.

תודה מראש!

טויוטה יאריס סול 2007 :smilecolr

פורסם

1. קיבולת המצבר פחות משנה, מאמין שיכנס מצבר בין 45-52 אמפר.

2. המצבר המקורי מיוצר על ידי יצרן OEM, צריך לחפש תווית יצרן על המצבר אך בכל מקרה סביר להניח שמצבר חליפי יחזיק פחות זמן מהמצבר המקורי ואין עם זה מה לעשות.

3. אני לא אוהב את מצברי שנפ. ממש לאחרונה רכשתי מצבר Startup (ורטה) 45 אמפר ב 400 ש"ח בחנות חלפים.

4. אותו פס ייצור. המחיר שאתה משלם זו "פרמיית הביטוח" למקרה כשל.

5. בנהריה או יטבתה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

5. באינטרנט. כיום ניתן לקבל מצבר עד הבית וגם לאחר שעות העבודה הסטנדרטיות. קניתי לפני מספר חודשים וורטא מ"איציק מצברים", המחיר היה זול והשירות מעולה (הגיעו אלי בערב, מצבר גיבוי בזמן ההחלפה ובדיקת המצבר הישן/החדש/החלופי)

פורסם

5. אשמח

להמלצות היכן לקנות מצבר טוב ומשתלם שמתאים לרכב שלי

באיזור חולון-דרום ת"א או באיזור ב"ש.

כרגע יש לי שנפ 55A (שאינו המצבר מקורי).

איתמר, במה המצבר של וורטה טוב יותר מזה של שנפ?

תודה

פורסם

בב"ש אני מכיר את דוד לוי חלקי חילוף, הוא נמצא בדרך חברון במתחם של טחנת הקמח. תמצא אצלו מצבר Startup סביב המחיר שרשמתי.

אני לא יודע במה שנפ טובים מורטה או להפך, הנסיון האישי שלי איתם רע. ה Startup לעומת זאת לא רק שהיה זול משנפ הוא גם החזיק אצלי בדיוק 4 שנים והוחלף כאשר הרגשתי שהוא מקרטע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי השנפ החזיק טיפה מעל 4 שנים (קיבלתי אחריות של 23 חודשים)

אבל נראה לי שזה עניין של מזל כי אצל אבא שלי הוא החזיק פחות משנה ל"מזלו" (מצבר באחריות של 12 חודשים). עושה רושם שזה עניין של "מזל" (או אולי בקרת איכות מפוקפקת).

בשביל אורך חיים דומה וחסכון של 20% אני בהחלט מוכל לשקול את הורטה.

תודה

פורסם (נערך)
5. אשמח

להמלצות היכן לקנות מצבר טוב ומשתלם שמתאים לרכב שלי

באיזור חולון-דרום ת"א או באיזור ב"ש.

הבנת הנקרא

5. באינטרנט. כיום ניתן לקבל מצבר עד הבית וגם לאחר שעות העבודה הסטנדרטיות. קניתי לפני מספר חודשים וורטא מ"איציק מצברים", המחיר היה זול והשירות מעולה (הגיעו אלי בערב,

-יש לי ניסיון טוב עם וורטא כחול (מצבר הנכנס לשנתו השישית ומתניע בנגיעה כל בוקר), Startup הוא מצבר וורטא במיתוג אחר.

-יש לי ניסיון טוב עם "איציק מצברים" אבל אני לא יודע אם הם נשארו הכי זולים, בכל מקרה תריץ חיפוש, ישנם לא מעט משווקי מצברים עם שירות עד הבית.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם (נערך)

חיים תודה. אין לי בעיות בהבנת הנקרא.

מהודעתי הראשונה לא היה ברור באיזה איזור.

כמו כן אני מייחס יותר משקל להודעות של חברים שמתייחסים גם לסוג המצבר ולמחיר.

אני אבדוק גם את האפשרות שציינת.

תודה

עריכה אחרונה על ידי carso

• תוכן חדש...