Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, זה תקין שהאוטו הזה מהשנה הזאת (165 אלף ק''מ) עולה למעלה בטורים שהאוטו מונע לראשונה אחרי לילה או אחרי שלוש שעות שהוא ישב? מקווה ששאלתי נכון את השאלה ואם לא, מקווה שהבנתם בכל זאת. :)

תודה מראש.

פורסם
תקין לגמרי, המנוע קר לגמרי. אחר כך זה יורד :)

קודם כל תודה על התגובה, אני צריך לחכות מס דק לפני שאני מתחיל לנוסע לתת לו להתחמם, או שאם אני נוסע ישר זה לא עושה שום נזק?

פורסם

אין מה לחכות, שים חגורה, בדוק את המראות וסע.

סע רגוע בדקות הראשונות עד שהמנוע יתחמם. זה הכל.

יום טוב גם לך

פורסם
קודם כל תודה על התגובה, אני צריך לחכות מס דק לפני שאני מתחיל לנוסע לתת לו להתחמם, או שאם אני נוסע ישר זה לא עושה שום נזק?

עמידה בסרק מבזבזת דלק וגורמת לפיח, מה שכן , כואב לי להתחיל לנסוע בטמפרטורות 0 כמה שניות אחרי שמניעים אבל בנסיעה הוא מתחמם מהר יותר בכל מקרה.

• תוכן חדש...