Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר בין מבצע "בעל הבית השתגע" לבין "חבר"?

נזרוק לך את הכפפה, תן לי דוגמא לרכב שפתאום סתם ככה היבואן קיזז לו 12% מהמחיר הרגיל וכל מי שקנה לאחרונה במחיר מלא "אכל אותה".

א. ברור שיש קשר, אבל אם אתה מתעקש להציג כאילו אפשר להתעלם ממנו - ניחא, נעבור ל- ב.

ב. אפילו שאתה יודע שיש כאלה, ואתה כותב את זה in spite, כנראה כי מדובר באלפא (ובחיי שאני לא יודע מה יש לך נגדם ומה הם עשו לך), עבדתי בשבילך:

- גרסת ה-3 דלתות של אודי A1 הוזלה ב-16,800 שקל, ומחירה ירד מ-144,800 ל-128,000 שקל - מחיר של מכונית משפחתית עממית. גרסת ה-5 דלתות, אודי A1 ספורטבק, הוזלה ב-20 אלף שקל, ומחירה ירד מ-152,000 ל-132,000 שקל. מחירה של חבילת האבזור "סטייל" לא השתנה, והוא עומד על 19,100 שקל.

- רנו גרנד-סניק מקבל הנחה של לא פחות מ-25,000 שקל על גרסת הטורבו דיזל, שמביאה את המחיר שלו ל-144,900 שקל. [אגב, שמעתי שבגלל הנחות כאלה ידידנו disco הפסיק לקנות אצלהם!] ;-)

-מסגרת המבצע, תימכר גרסת ה-900 סמ"ק טורבו עם תיבת הילוכים ידנית במחיר של 74,990 שקל – הנחה של 10,000 שקל מהמחירון הרשמי.

-הג'יפון פיג'ו 2008, בגרסת 1,600 סמ"ק אוטומטית, ימכר ב-104,900 שקל – הנחה של 10,000 שקל

-סיטרואן C אליזה בגרסת 1,600 סמ"ק אוטומטית תוצע בהנחה מרשימה של 27,000 שקל, ותימכר ב-82,900 שקל בלבד

-אופל אדם הקטנה, אופל אסטרה המשפחתית והג'יפון אופל מוקה. שיעור ההנחות נע בין 3,00 ל-11,000 שקל, אך שימו לב - ההטבה מוגבלת ל-25 מכוניות בלבד מכל דגם.

-ניסאן מיקרה בגרסה הידנית תוצע בהנחה של 16,000 שקל, ותימכר ב-59,990 שקל – מחיר שכבר הפך להנחה קבועה בשנים האחרונות

-ולוו V40 ברמת גימור Kinetic עם מנוע T4 טורבו-בנזין בנפח 1.6 ליטר בהספק של 180 כ"ס ותיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים עם שישה הילוכים תוצע במחיר של 154,900 שקל במקום 169,000 שקל. הנחה של 14,100 שקל

אופס. אני מניח שלא תבוא התנצלות. לא משנה, לילה טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך אפשר לדבר על מחזיקי כוסות עם אדם שמעדיף ג'ולייטה, הרכב עם הכי פחות מקום פרקטי לשתיה EVER. הייתי היום במסעדה ויצאתי משם עם בקבוק קולה זכוכית, לא היה לי מה לעשות איתו! איטלקים מטומטמים הם כאילו עושים דווקא, בחיי.

ובלי קשר גולף או ג'ולייטה, ההתנגחות האישית הזו נמוכה ולא במקום - לטעמי. לא מבין איך זה שנותנים כאן אזהרות על פסיקים אבל להכנס אישית בחבר אחר בגלל העדפות שונות זה 'סבבה והכל'.

עזוב.

אגב, לפי אותו קו, אסור לי ליהנות מ- 135M (שחברנו דורקי יודע כמה אני אוהב), אלא רק לפאר את הריפוד שלה. מזל, שאת ה- STI שאני אוהב [אך לצערי מחוץ לתקציב] אפשר לקטול על אבזור, אז זה מסתדר עם התיזה של בגירה :-)

פורסם
איך אפשר לדבר על מחזיקי כוסות עם אדם שמעדיף ג'ולייטה, הרכב עם הכי פחות מקום פרקטי לשתיה EVER. הייתי היום במסעדה ויצאתי משם עם בקבוק קולה זכוכית, לא היה לי מה לעשות איתו! איטלקים מטומטמים הם כאילו עושים דווקא, בחיי.

ובלי קשר גולף או ג'ולייטה, ההתנגחות האישית הזו נמוכה ולא במקום - לטעמי. לא מבין איך זה שנותנים כאן אזהרות על פסיקים אבל להכנס אישית בחבר אחר בגלל העדפות שונות זה 'סבבה והכל'.

עובדה, נותנים.

בתקווה שמתישהו יפול האסימון שההתנהגות הזאת עושה רק רע לפורום.

פורסם

אני לא בטוח שראיתי כאן התנגחות אישית ממש, רק וויכוח רב יצרים שזה בסדר גמור, אני בעד אקשן.

אינפיניטי, ההגה בMK5 שונה מאוד מזה בMK6 וMK7 - הידרואלי במקום חשמלי עם הרגשה שונה לגמרי. ההגה של הMK6 לא משהו, בMK7 לדעתי יש הגה טוב אבל בצורה שונה מאוד מזה שבMK5 (קל, קצר ומדוייק אבל לא מתקשר באותה מידה; מאוד מתאים לאוטו, דווקא).

בר, מהנסיון שיש לי עם ג'ולייטה JTD בחו"ל (פעמיים) מול הגולף, הרי שמדובר במכונית לא רעה, מעוצבת היטב, דינמית למדי אבל רחוקה שנות אור מהיכולות של הגולף (GTI אמנם). היא פשוט לא מהוקצעת מספיק. לא ברור לי על איזו אחיזה עדיפה אתה מדבר, ובטח שלא ברור לי מה מצאת בהגה שלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל מה שאמרתי על BAR25, אמרתי על בסיס מה שהעדת על עצמך לאורך השנים מעל דפי הפורום (ואפילו ציינתי את זה בהודעתי המקורית), אין לי שמץ של מושג איך אתה נוהג ושום דבר ממה שאמרתי לא נאמר בסרקסטיות או בהתנשאות.

ואולי עדותך על עדיפות האחיזה וההגה בגולייטה על הGTI מוכיחה את שטענתי.

בכל מקרה, אם באיזה שהיא צורה החלטת להפגע ממה שכתבתי, סליחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אינפיניטי, ההגה בMK5 שונה מאוד מזה בMK6 וMK7 - הידרואלי במקום חשמלי עם הרגשה שונה לגמרי. ההגה של הMK6 לא משהו, בMK7 לדעתי יש הגה טוב אבל בצורה שונה מאוד מזה שבMK5 (קל, קצר ומדוייק אבל לא מתקשר באותה מידה; מאוד מתאים לאוטו, דווקא).

גם בגולף דור 5 ההגה כוח חשמלי ככה שאינני יודע איך הגעת למסכנה שההרגשה שונה לגמרי. אולי התגבור והכיול מעט שונה.

איזה כייף לי :)

פורסם
עמיתי המלומד העיד על עצמו לא פעם ולא פעמיים ש GTI ותלתן ירוק הם רשימת איבזור עבורו ובינו לבין נהיגה ספורטיבית אין כל קשר ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

מזל שבא עוד מישהוא שיאשש את דעתי (שכאילו לא ידעתי שהיא נכונה, סה"כ כל מבחן דרכים עלי אדמות ציין את זה).

מבחני דרכים בעוונותי לא מענינים אותי, קראתי מספיק מהם בכדי להבין שלמרבית הבוחנים המנוסים יש עכוז וטעם שונים משלי. את המכוניות הנידונות לא מכיר מספיק, אבל את טעמו של המלומד מודל 72 קצת, מכאן שעדותו בענין נאמנה עלי. דא עקא שגם זו של האילתי שכאן שבחצרו אסופה מוטורית מרשימה למדי ולכן אני לפחות נשאר עם פדחת מגורדת, שמח בשבילך שאתה יודע טוב יותר.

פורסם

לא יודע מה ההתלהמות בסוף כל אחד מחליט מה שטוב לו.

אני עשיתי 3 נסיעות מבחן על הג'ולייטה 170 לפני הרכישה של הלאון , ואחרי כל אחת גם נסיעה על הלאון , ובכל פעם מחדש הלאון פשוט הרגישה טוב יותר , אוחזת יותר , מהירה יותר מגיבה טוב יותר , הגה לי באופן אישי לא הרגיש שונה כ"כ בשניהם.

ובשורה התחתונה בלאון קיבלתי הרבה יותר באותו מחיר , חישוקי 18 , פנסי לד מלאים , גג פנורמי נפתח בקרת אקלים מפוצלת כולל יציאות מאחורה וכו...

שלא לדבר על כך שאחרי עדכון תוכנה הלאון פשוט מרגישה כמו רכב אחר לגמרי והג'ולייטה לא עומדת אפילו קרוב.

זו דעתי האישית וההרגשה האישית שלי , משום מה עד היום הג'ולייטה קורצת לי(אם כי רק בגרסת התלתן) אבל אני יודע שעשיתי את הבחירה הנכונה ונהנה ממנה בכל יום.

2017 Type R

פורסם
בגדול, Sporstcar צודק, ה"מבצע" הזה באמת קיים כמעט תמיד.

בגדול2, אין להם ברירה, עכשיו שוולוו מציעים את ה-V40 (שלטעמי האישי עדיפה על הג'ולייטה בגזרת ה"משפחתית פרימיום") במחיר נמוך אפילו יותר (התחילה מ-183 אלף, ירדה ל-175 ולפני שנה בערך צנחה ל-159. מה יגידו מי שקנה אותה לפני אחת הנפילו הגדולות האלה?).

לפני שנה בחנתי את הוולוו וללא ספק הגיוליטה עדיפה על הוולוו מבחינת התנהגות כביש. אבל להורים שלי בני ה-80 אעדיף לרכוש את הוולוו.

פורסם

הדגם שיותר התחברת אליו בנסיעת מבחן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
איזה רכב לפי דעתכם עדיף, גולף 150 או גוליטה 170 שבמבצע?

מבחינת התנהגות והנאה מנהיגה?

דעתי די מובחנת פה. סביבת הנהג של הגולף עדיפה מבחינת האבזור, ויש לה סאן רוף. אגב, לא לגמרי אטום (אבל כזה גם של האלפא אם תרכוש גג, ועוד פחות אטום). אולי תא המטען מעט יותר גדול, לא בדקתי. בכל היתר - לאלפא יתרון מאוד בולט לטעמי.

אגב, רק כדי שתוכל בעתיד להתמודד עם אמירותיו המעודנות של בגירה, תדע מראש, מיקום מחזיקי הכוסות של האלפא על-הפנים. מה שכן, קיבלנו מהם בקבוק שומר חום/קור שמתאים לשם פיקס ;-)

משהו דומה לזה רק בצבע כסוף ועם סמל שונה כמובן: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/bd/50/e5/bd50e5a2bf78b192d1cb49afd867f00c.jpg

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם
איזה רכב לפי דעתכם עדיף, גולף 150 או גוליטה 170 שבמבצע?

מבחינת התנהגות והנאה מנהיגה?

דעתי די מובחנת פה. סביבת הנהג של הגולף עדיפה מבחינת האבזור, ויש לה סאן רוף. אגב, לא לגמרי אטום (אבל כזה גם של האלפא אם תרכוש גג, ועוד פחות אטום). אולי תא המטען מעט יותר גדול, לא בדקתי. בכל היתר - לאלפא יתרון מאוד בולט לטעמי.

אגב, רק כדי שתוכל בעתיד להתמודד עם אמירותיו המעודנות של בגירה, תדע מראש, מיקום מחזיקי הכוסות של האלפא על-הפנים. מה שכן, קיבלנו מהם בקבוק שומר חום/קור שמתאים לשם פיקס ;-)

ניסית להכניס לי בקטנה מתחת לחגורה ובטעות הכנסת לעצמך נוק-אווט לפנים.

תראה מה הוא שואל ומה אתה עונה (מודגש באדום), מה שגם די מוכיח את מה שכתבתי קודם שכ"כ נעלבת ממנו.

הוא שואל על התנהגות והנאה מהנהיגה ואתה עונה על...סאן רוף ונפח תא מטען!

מה שנקרא בעיברית קשוט עצמך...!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לא נעלבתי ממה שכתבת קודם, אבל אכן חשבתי שהגזמת, לפחות פעמיים. ולמזלי (טפו טפו טפו) אני יכול לנהוג במה שאני מעדיף ולא במה שאתה מעדיף עבורי.

כמעט כל מה שעניתי לדניאל (מעבר לאמירה שבכל היתר לדעתי האלפא עדיפה), היה בהקשר להודעה שלך, ולכן יפה שבאמת ענית :-)

מעבר לזה, אני דווקא חושב שאף שלא שאל על הגג, בתור מי שנהג על הרכבים האלה - בהנחה סבירה - יותר ממך, חשבתי שנכון להעניק לו מעט מדעתי, הנובעת ישירות מחוויות שלי (וכמובן מטעמי האישי), ולא ממה שקראתי במקומות אחרים. אגב, שים לב שלדעתי בסוגיה הזו (שמה לעשות, יש אנשים - אפילו כאלה שגולשים בפורום - שזה עשוי לעניין אותם), הגולף עדיפה בהקשר זה (גם אם לא מושלמת), וזהו להזכירך אבזור שמגיע עם הרכב. למצער, אין לי מושג אם זה משמח אותך או לא. בכל מקרה, משום שברכבים כגון גולף 150 לא האחיזה וההתנהגות הם שמדברים, נראה לי דיון רלבנטי.

שבת שלום ידידי.

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

במסגרת העבודה שלי יצא לי לנהוג באלפא, במרצדס a class, ב-bmw סדרה 1 ובאודי a3. למעט הבווארית (שגם היא לא חדה), אף אחת לא מהנה לנהיגה במובן האמיתי של המילה וכולן מאוד אוחזות עם הגה אילם.

גם ה-v40 מאוד דומה בהתנהגות ומי שירד ממנה עם בחילה, שייגש לבדיקה אצל רופא, כי היא מאוד דומה למתחרות.

מי שרוצה רכב מהנה בסכומים האלה יעדיף מיני, כל השאר הן פרווה.

ד״א, גם אני חושב שהגולף gti עדיפה על הג׳ולייטה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...