Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוקרה בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כבר תקופה שאני חושב לקחת רכב יוקרתי יחסית (במוו או לקסוס) דרך ליסינג תפעולי מהחברה.

ההצעות שאני מקבל מהחברות הגדולות הן רחוקות מלהיות אטרקטיביות (בדר"כ זה מגיע למשהו בסגנון של להחזיר את כל עלות הרכב אחרי שלוש שנים של תשלומים - ולתת לחברת הליסינג להנות מהשלל) ומצד שני, אינני משוכנע שאני רוצה להתעסק עם חברות הליסינג הקטנות שעשויות לתת הצעות אטרטיביות יותר, אבל לך תדע אם יש על מי לסמוך שנתקעים בארבע בבוקר בכביש הבקעה...

אשמח לעצות ורעיונות מפי יודעי הדבר: האם יש אמת בחשש לקחת רכב ליסינג מחברה קטנה יחסית? האם ישנן חברות ליסינג שעובדות ספציפית עם רכבי יוקרה או לפחות אחד משני הרכבים שציינתי? האם למישהו רעיון אחר מה עושים?? :)

תודה!

פורסם

יש ב.מ.וו ב180 ויש ב980. איזה חשבת לקחת? מספרים שהציעו לך? למה בכלל ליסינג?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

המלצה קטנה, לאחר שתקבל כמה הצעות מחברות ליסינג, כנס לסוכנויות הרלוונטיות וקבל גם הצעת מחיר לרכישה.

בתום 3 שנים, תוכל לעשות טרייד אין או למכור לבד. בכל מקרה במהלך ה3 שנים האלה יש אחריות לרכב ולא צפויות עלויות חריגות כי כל תקלה מכוסה באחריות.

בדוק גם עלויות טיפולים וכל מה שמסביב. יכול מאוד להיות ששווה לך לרכוש אחת מהסוכנות מאשר לקחת בליסינג.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

חברות הליסינג הגדולות חיות מנפחים, מעסקאות של כמויות עם יבאונים ספציפיים. לא מעניין אותם להתעסק עם ביצים מרובעות כמו מכוניות יוקרה ולכן הן נותנות הצעות מחיר לא ריאליות, כדי שתבין לבד שלא שם המקום. בחברות קטנות המצב שונה כי אין להם את הנפחים. שם תוכל חקבל עסקה ריאלית עבור מגוון רחב יותר. הבעיה היא היציבות שלהן. יש אחת קטנה אבל מספיק ותיקה בשוק. Buy&drive בנתניה שיכולה להיות פשרה טובה.

פורסם
יש ב.מ.וו ב180 ויש ב980. איזה חשבת לקחת? מספרים שהציעו לך? למה בכלל ליסינג?

תודה לכל המגיבים. 980 בטח שלא... משהו יותר בכיוון של 250 - 300. בכל מקרה, הבחירה בליסינג היא לא כלכלית נטו. ישנם יתרונות רבים מבחינת נוחות האחזקה והשקט הנפשי ברכב ליסינג - גם אם ישנן אופציות זולות יותר בטווח הארוך

פורסם

אז זהו, שזה לא נכון עם רכב יוקרה. אתה בסוף גומר בזה שאתה רב עם החברת ליסינג על איזה צמיגים תקבל ואיפה יטפלו באוטו, והנהג של הליסינג קורע לך אותו כל פעם שהוא נוסע לטיפול ומעשן בפנים. קנה פרטי.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אז זהו, שזה לא נכון עם רכב יוקרה. אתה בסוף גומר בזה שאתה רב עם החברת ליסינג על איזה צמיגים תקבל ואיפה יטפלו באוטו, והנהג של הליסינג קורע לך אותו כל פעם שהוא נוסע לטיפול ומעשן בפנים. קנה פרטי.

כמה שאני מזדהה אם הציטוט הנ"ל אפילו שבמקרה שלי מדובר על רכב בנאלי ביותר.

פורסם

סליחה על שאלת התם, אבל למה בעצם? אם חברת הליסינג בוחרת לטפל באוטו במוסך לא מורשה ולבצע כל מיני פעולות שיורידו את ערך הרכב בסופו של דבר זה בעצם בעיה שלהם יותר משהיא שלי, לא? הם אלו שצריכים למכור בסופו של דבר את האוטו. לא אני. לא כך?

פורסם
סליחה על שאלת התם, אבל למה בעצם? אם חברת הליסינג בוחרת לטפל באוטו במוסך לא מורשה ולבצע כל מיני פעולות שיורידו את ערך הרכב בסופו של דבר זה בעצם בעיה שלהם יותר משהיא שלי, לא? הם אלו שצריכים למכור בסופו של דבר את האוטו. לא אני. לא כך?

אני לא מבין למה זו ״בעיה שלהם״. מה המשמעות של רכישת רכב מיוחד? הרי אתה לא קונה רכב, אתה קונה את החוויה של לסוע בו (מעבר לצורך התחבורתי הבסיסי). ברגע שהרכב מוזנח\קרוע, החוויה שלך נפגעת. אני אשאל שאלה פשוטה: כשתחנה את הב.מ.וו ליסינג שלך ומישהו ידפוק לך אותה ביציאה מהחניה, זה יפריע לך, או שתגיד שזה של הליסינג במילא? אם זה לא יטריד אותך, קח מליסינג. אם זה יפריע לך כי לא משנה מי רשום כבעלים של האוטו ברשיון, אתה זה שצריך לחיות איתו, קנה פרטי.

ליסינג במקומות האלו הגיוני, לדעתי, רק כחלק מחבילת תנאים לבכירים שמקבלים תקציב לכך בתוך חוזה ההעסקה. אם אתה שכיר מן המניין, תוותר על זה.

מבחינה כלכלית, ליסינג הולך לפגוע לך בתנאים הסוציאליים.

ההצעה שלי, כאמור, היא לרדת מזה. אם חלק מהמשיכה בליסינג היא לא להוציא סכום כסף גדול לרכישה, אז תדע שיש אצל יבואנים מגוון פתרונות מימון שיורידו ממך את הנטל הזה והריבית כרגע מאוד נמוכה.

• תוכן חדש...