Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע, לאחר כ-5 שנים המצבר שבק חיים בסוזוקי אלטו שלי.

בחרתי לרכוש מצבר מסדרת startup מתוך ידיעה שמדובר במצבר Varta בתחפושת זולה (עם 12 חודשי אחריות במקום 24).

כאשר רכשתי את המצבר היה חשוב לי לוודא עם המוכר כי הוא מתקין לי מצבר חדש שיוצר לאחרונה.

התגובה המוכר ציין כי דבר זה מובן מאליו והוא מתקין לי מצבר ש"אפילו לא הספיק להיות על המדף".

היום כאשר הסתכלתי על המצבר, מצאתי דבר מעט מחשיד - התאריך המוטבע עליו מציין תאריך 12-01/16.

בשני מקרים שונים זה דבר חריג:

1. אם זה תאריך תפוגת אחריות - אז זה רק בעוד חודש מהיום.

2. אם זה תאריך ייצור - אז זה מצבר ישן בתחפושת למצבר חדש (התאריך הזה הוא עתידי...).

אשמח לדעת את דעתכם בעניין.

מצורפות תמונות.

1.jpg

2.jpg

פורסם

האחריות היא לשנה מיום הרכישה.

התאריך הקובע הוא זה שעל הקבלה.

לדעתי מה שמוטבע הוא תאריך הייצור של המצבר.

פורסם

זה לא תאריך ייצור.

זה תאריך ניפוק של המצבר מיבואן למשווק או מהמחסן לספק, משהו כזה.

זה עובד ברזולוציה של חודשיים, כלומר חודש 12/2015 או 01/2016.

פורסם

הטבעה של מצבר כוללת טווח של חודשיים ושנה. אם היינו בינואר והיית קונה את המצבר הזה אז היית יודע שהוא עמד חודש על המדף, לפי מה שכתוב אצלך המוכר לא שיקר. ככה מטביעים חודשי שיווק מצבר.

פורסם

לא עבדו עליך, על ה Startup שרכשתי לפני מספר שבועות מוטבע אותו התאריך בדיוק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...