Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי לפני כחודש רנו פלואנס דיזל, תיבה רובוטית 2013 (עלה לכביש מ06/2013) מחברת ליסינג.

ההחלטה לקנות דווקא את הדגם הזה התקבלה מנסיון חיובי שיש לי עם מגאן ישנה אבל בעיקר בגלל נתוני צריכת הדלק. אני יודע שהנתונים הרשמיים (22.7/L) שונים מנתוני אמת אבל ההבדל במקרה זה נראה לי לא סביר. יומיים לאחר רכישת הרכב עשיתי איפוס מונה של המרחק. מאז האיפוס צריכת הדלק שמתקבלת היא 7.5 ק"מ לליטר, אני נוסע לרוב ללא מזגן ולא מאיץ בצורה מוגזמת.

האם אלו אכן נתוני האמת של הדגם הזה או שלהערכתכם מדובר בתקלה או שימוש לא נכון?

פורסם

בשום מצב הגיוני אי אפשר להגיע לצריכה כזאת בדגם הנ"ל.

גם אם התצוגה מראה בליטרים ל 100 ק"מ, זה יותר מידי.

איך אתה בודק צריכה?

פורסם (נערך)

אני בודק לפי המונה שמציג צריכת דלק ממוצעת מאז האיפוס האחרון.

אתה מתכוון שהצריכה במקרה שלי בזבזנית מדי או שנתוני היצרן לא ראליים?

עריכה אחרונה על ידי shayjacoby
פורסם

אני חושב שמה שאתה רואה זה צריכה מספר ליטרים ל100 קמ.

אם אתה רוצה לדעת כמה קמ לליטר תעשה 100 חלקי 7.5 יוצא באיזור 13.5 קמ לליטר שגם זה יותר מדי אבל יותר הגיוני...

פורסם

בנוסף - ממליץ לבדוק צריכת דלק בפועל בתדלוקים (ולא לפי מחשב הרכב, גם כדי לתת מושג עד כמה הערך האמיתי של הצריכה קרוב לזה שמציג מחשב הרכב).

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני חושב שהנתון שאתה רואה במחשב הרכב הוא ל'/100 ק"מ - צילום מאד יעזור פה. אם אתה נוסע רק בעיר, הנתון הזה יכול להיות הגיוני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הצריכה במחשב הדרך היא ליטר ל 100 ק"מ.

סביר אם אתה מתה בעיקר בעיר, בעיייי אם אתה בעיקר מחוץ לעיר שם בנהיגה רגועה צריכה סבירה היא 18 קמ"ל ואף טוב יותר אם הלחץ על הדוושה הוא קל עד בינוני.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא כתבת את פרופיל הנסיעה - בזמן נסיעה עירונית 12 קמ לליטר נשמע סביר למדי, בנסיעה בינעירונית 18 קמ לליטר בקלות, בנסיעה בינעירונית מנהלתית (90 קמש בכביש 2) בלי מזגן יעבור את ה22 קמ לליטר.

אם הפרופיל שלך הוא של נסיעות עירוניות בלבד, מומלץ לך לקחת אותו לטיול בינעירוני פעם בשבוע שבועיים, שלא ייסתם לך מסנן החלקיקים - יקר רצח!

• תוכן חדש...