Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פאדי, איך מחיר גבוה -> 35 אלף ?

זה נשמע לי מחיר זנות לרכב כזה, נכון שהאחזקה שלו עלולה לשחוט, אבל התמורה ...

רכב זה נמכר ממש מתחת למחיר המחירון .

אנחנו קנינו סאאב 9000 CDE ( הגרסה הכי מפוארת וגם הגדולה מזו )

לפני שנתיים וחצי או קצת יותר מודל 95 יד שנייה עם 70 אלף קילומטרים .

המחירון שלה היה 54 , ולמרות שהרכב נקי ביותר ( היה אז ) ולא עבר את חצי הקילומטרים לפי המחירון קנינו אותו ב 42 אלף בזמנו .

המחיר הזה קצת גבוהה לדעתי , אבל אני לא ממש מכיר את הרכב אבל עם קצת לחץ אפר להוריד את המוכר במחיר בקלות יחסית .

והאחזקה כן גבוהה מאוד , ושכחתי פרט חשוב ביותר הביטוח ! הביטוח גבוהה מאוד גם כדאי שתבדוק לרכב .

זה עלול להגיע ל 9 אלפים במקיף כי החלפים יקרים ואין מוסכים רבים שיודעים לטפל ברכב אז גם את זה כדאי לבדוק .

אנחנו בכל מקרה וויתרנו על המקיף כי תוך 4 שנים אז היינו משלמים את כל מחיר הרכב לביטוח אז לא שווה בכלל LOL .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבעליה של סאאב 900 בעבר ושל 9-5 בהווה אני יכול לאומר לך כי זאת אחת המכוניות המהנות הנוחות המהירות והבטוחות שכסף יכול לקנות. עדיפה לטעמי על הגרמניות המובילות מבחינת נוחות ישיבה , והמנוע

פורסם
אני לא מבין למה הביטוח גבוה...

זה לא רכב גניב ולא רכב יקר - לפי דעתי שוחטים אותך במחיר הביטוח.

הביטוח יקר בגלל מחירי חלפים מקוריים יקרים ,וחלקים תחליפיים לא להכל יש.
פורסם
מכונית סוף הדרך, אך דע לך ! ! !, כי הטיפולים והאחזקה לכל הסאאבים למינהם היא כמלכודת אש מניסיוני אחזקת הרכב הינה יקרה ביותר ! ! !, אך יש תמורה מלאה לכל שקל ולדעתי שווה בשורה התחתונה האיכות הנוחות ו ה -ב-ט -י -ח- ו- ת של הרכב המדהים הזה משאירים את כל שאר השיקולים בצד לרבות צריכת דלק של 1:7 ממוצע בינעירוני. מכל מקום עליך לשקלל את כל הנתונים הנ"ל ולהחליט בהצלחה.

לא ממש בטוחה - כוכב וחצי בncap...

http://www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=3&id2=2

ופה עוד מדובר בגרסא החדישה יותר עם כרית אוויר לנהג וABS (מה שלפי NCAP לא היה ב95'...)

פורסם

תפסיקו להשוות מכוניות ישנות לפי מבחני ריסוק... חלאס... זה לא לעניין...

הסאאב בטוחה יותר מכל רכב דומה בשנה דומה... ועוד במחיר נמוך כלכך.

עם כל הכבוד למבחני ריסוק, הם לא הכל.

dirty old man

need love too

פורסם

תפסיקו להשוות מכוניות ישנות לפי מבחני ריסוק... חלאס... זה לא לעניין...

הסאאב בטוחה יותר מכל רכב דומה בשנה דומה... ועוד במחיר נמוך כלכך.

עם כל הכבוד למבחני ריסוק, הם לא הכל.

אז מה כן?

פורסם
אני לא מבין למה הביטוח גבוה...

זה לא רכב גניב ולא רכב יקר - לפי דעתי שוחטים אותך במחיר הביטוח.

אני לא פראייר בעניין הזה , בדקתי ב 6 חברות ביטוח אז , ויצא שזה סדר גודל המחיר של ביטוח כזה .

בכלל החלפים שלה יקרים , אין חלקי תחליפיים ... העבודה עצמה אם ובמקרה של תאונה קשה מאוד ומסובכת וקשה למצוא מוסכים שמוכנים לטפל ברכב זה .

בכלל אם תסתכל הרכב הזה הוא רכב יוקרה , ה CDE 9000 ולכן המחירים בהתאם !

בקשר למנוע אז אני עדיין ממליץ לבדוק את הטורבו , לא שמעתי על בעיות מיוחדות במנוע המודגש שלהם , במיוחד שהטורבו פועל על לחץ נמוך או איך שלא קוראים לזה ( סליחה אני דיי שתויי עכשיו אבל בכל זאת נזכרתי שאני צריך להגיב פה ) שזה LPT - LOW PRESSURE TURBO

שבדרך כלל אמין מאוד ביחס לכל טורבו אחר .

טוב ובעניין הבטיחות כבר נכנס בי רכב אחד מאחורה פעם , יצא בטוטל לוס ( אופלווקטרה ) ואני יצאתי עם טמבון שעקום קצת למטה , אז מבחינתי יותר חזק מזה לא אמצא .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לדעתי עם אכן המחירון 35 +/-, אז אתה צריך להוריד אותו בהרבה!

לא משנה עם האוטו יד ראשונה מרופא עם 10 ק"מ, אתה צריך להביא בחשבון שתרצה

למכור את האוטו הזה, תהייה לך בעיה רצינית, כי פשוט לאוטו הנל אין סחירות בארץ, וכשיבוא

ה-אחד שירצה לקנות ממך תצטרך לרדת, והרבה מהמחירון!

תקבל דוגמא, אני בזמנו רציתי לקנות סיטרואן XM, והאוטו היה שמור בקנאות במצב סוף!

ואני הגעתי איתו לכמעט 15 אלף ש"ח פחות מהמחירון ובסוף לא קניתי, בגלל שחשבתי על

העתיד, שאני ירצה למכור אני לא יצליח, ד"א הוא עדיין מוכר אחרי שנתיים שהוא מנסה.

אתה לא צריך לוותר על האוטו כי אין לו סחירות פשוט תוריד, ותביא בחשבון שיהיה קשה למכור!

יונתן

פורסם

לדעתי הוא כבר קנה... עבר שבוע מאז שהוא כתב "דקה לפני קנייה..."

רכב כזה במצב שמור ראוי שיעבור יד תמורת מחירון. מי שלא מוכן לשלם מחירון עבור סאאב, כנראה שאין לו את זה... שיסע בהונדה.

אם טרם קנית, ואכן הנזילה לא משמעותית, אל תתן להזדמנות לחלוף על פניך. על הנזילה אפשר להוריד מהמחירון בהתאם.

dirty old man

need love too

פורסם

מקלארן אני מצטער לאכזב אותך, אך אם האדם ירצה למכור בעתיד את הרכב, אני הראשון שיתקשר אליו.

לכל רכב יש את הקונה שלו,לכל רכב.

חוץ מזה, שהמחירון קצת יותר גבוה מן המחיר המדובר, כך שרכב כה נדיר (ידנית יחידה בארץ לפי דעתי) בפחות ממחירון לרכב מצוין זה מחיר מצוין עוד יותר.

מקווה שהוא קנה אותו.

משכנתא זה קל

פורסם

אני שמח לבשר שהרכב הנקנה אחרי בדיקה קפדנית שנעשת הטורבו במצב מצויין לפי המכונאי שבדק אותו (חבר של אבא, ככה שהוא ישקר וכ'ו )

בכול מקרה הרכב מדהים החלפתי לו השבוע גאנטים לR17 225/45 הכוח שלו זמין בצורה ליאמנת

השיפוצים הבאים הם התקנת המערכת שבחתימה שתיקח משהו כמו חודש חודשיים התקנה :)

ושינוי טורבו לגדישה גבוה יותר, סופרציפ', מערכת פליטה רחב יותר ומערכת יניקה

אני ישתדל להוסיף תמונות בהמשך

עם שאלות אני ישמח לענות

יובל

פורסם

ראשית מזל טוב!!!

איזה דגם זה בדיוק..?

היו איזה 10 סנסוניק שלשבע מתוכם הוחלף הגיר לגיר רגיל... זו אחת מהן...?

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...