Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלות אמיתיות שנתקלתי בפורום מחשבים באחד מהאתרים בארץ:

1. האם ביום כיפור האינטרנט עובד?

2. אם בדיסקט אחד יש וירוס ואני שם את הדיסקט צמוד לדיסקט אחר, הוא יעבור לשני?

3. אם אני מנער דיסקט, מה קורה לקבצים שבפנים?

היו עוד אבל אני לא זוכר...

מצחיק או עצוב?

בפורום מחשבים כלשהו, היה אחד ששאל בצחוק אם אפשר לעשות אוברקלוק למסך 15 אינץ' שלו ולהפוך אותו למסך 17. גם שם היו תגובות משעשעות.

פעם אחרת הוא שאל אם צריך להחזיר את הקבצים שהוא הוריד לאתר ממנו הוא הוריד, כי אין לו כבר שימוש בהם והוא לא רוצה שהאתר ישאר ללא קבצים.

כאמור, הוא צחק, אבל התגובות לשאלה היו רציניות לגמרי.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

techtales.com

בכל מקרה - סיפור אמיתי שקרה לי.

ב96 הייתי תומך אינטרנט בחברת starnet.

קיבלתי שיחה:

אני: תמיכה שלום, מדבר גיל

הוא: שלום, יש לי בעיה באינטרנט (לה, באמת? ואני הייתי בטוח שאתה מתקשר לתמיכת אינטרנט בשביל לשמוע את הקול הסקסי שלי...)

אני: באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

הוא: windows 93

אני: windows 3.11 אתה מתכוון...?

הוא: אה, כן...

אני: אוקי, תן לי שניה בבקשה, כבר הרבה זמן לא ראיתי 3.11, אני לא ממש זוכר מה הולך שם...

אחרי כמה דקות של בדיקת הtrumpet winsock ועוד כל מני דברים איבדתו אותו לגמרי (הוא לא ממש הצליח לעקוב אחרי...) :

אני: אדוני, אני מצטער אבל איבדתי אותך לגמרי, איפה אתה?

הוא: אני? אני בראשון...

פורסם

חח קבלו משו שקרה דיי הרבה פעמים שהייתי בבורד עלום שם של HACKING

היה בא מישו חדש שלא יודע איך נתנו לו להיכנס :

"איך אני משיג פאב ? ואיך אני שולט עליו ? ובחיים לא ראיתי פאב ששולטים עליו ממחשב הרי שותים שם בירה ואוכלים בוטנים"

:shock:

בדרך כלל האשכול היה נינינל ונימחק ועוד כמה היו מועפים מהבורד (הרוב עם תגובות "מצטרף לשאלה")

רוב הסיכוי שחלקחתם לא יבינו גם כן על מה אני מדבר אז הנה רקע:

PUB הכוונה ל PUBLIC FTP SERVER

בדרך כלל זה מחשב עם קישור מהיר במיוחד לאינטרנט שניפרץ עי "האקרים" ואליו מועלים משחקים וסרטים ותוכנות .וניתנת גישה "ציבורית" להורדתם

בדרך כל מי שפרץ אות וגם שולט עליו או שהוא מעביר את הגישה למישו אחר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שאלות אמיתיות שנתקלתי בפורום מחשבים באחד מהאתרים בארץ:

1. האם ביום כיפור האינטרנט עובד?

2. אם בדיסקט אחד יש וירוס ואני שם את הדיסקט צמוד לדיסקט אחר, הוא יעבור לשני?

3. אם אני מנער דיסקט, מה קורה לקבצים שבפנים?

היו עוד אבל אני לא זוכר...

מצחיק או עצוב?

מזכיר לי פעם, שמישהו, באחד מאתרי האינטרנט הגדולים, שאל מאיפה אפשר להוריד "אינטרנט מהיר של ADSL"..

זה היה אחד האשכולות ההזוהים שראיתי בחיים שלי.. הציעו לו להחליף תמורת לינקים למכונות כביסה ומדיחי כלים.. :lol:

ויש תמונה שרצה עכשיו באינטרנט, על ילד בתפוז, ששאל מה קרה לסרט שהוא העביר ברשת מהמחשב של אח שלו למחשב שלו, אז אמרו לו שהוא נתקע בתוך הכבל..

וכשהוא שאל מה לעשות הציעו לו דברים כמו לנתק מצד אחד ולנשוף - רק שיזהר שהקבצים לא יפלו החוצה ודברים כאלה..

מאוד מאוד קורע! :rofl:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שני סיפורים, טיפה פחות טובים מהקודם...

פעם, הייתי איש תמיכה ומתקין...

פעם אחת אחרי שהייתי אצל לקוח, הוא מיתקשר וצורח: "אחרי שהיה המתקין שלכם המחשב כל הזמן נכבה!!! מה זה צריל להיות!!! עכשיו שיגיע!!!"

OK, אני עולה על האוטו ובחזרה לחולון...

כשאני מגיע לשם אני מביט במחשב, יושבת שם איזו פרחה ושמה רגליים על ה UPS, ככל הנראה אני נגעתי בו כשהתקנתי את המודם והזזתי אותו טיפה, אז עם הרגל היא היתה מוציאה טיפה את הכבל חשמל של המחשב (מגע רופף), איך היא לא קישרה בין זה שהיא שמה רגליים על הקופסא ובין זה שהמחשב כבה אין לי מושג, אבל הבוס שלה "שטף" אותה אחרי שהלכתי :wink:

פעם אחרת הגעתי להתקין בחברה שמייצרת דבש, שני אנשים מבוגרים, מחשב אחד.

אני ניגש אל המחשב, ועל המסך יש חלון חשבשבת. אני שואל אם יש עכבר, אז שני הקשישים עונים לי בבת אחת "לא, כאן נקי, אין כאן עכברים". אני שואל שוב, הפעם מבהיר את הנקודה: "יש עכבר למחשב?"

והתשובה לא מאחרת לבוא:"אמרנו לך, אין כאן עכברים!"

OK, אני מביט מאחורי המחשב, ועוקב אחרי הכבל, עד המגירה, במגירה אני מגלה את העכבר, מכוסה עם העטיפה שלו :wink: .

אני מנסה להסביר להם שזה עכבר למחשב וכו' (הם עדיין לא ממש מבינים למה זה טוב)...

אחרי זה מיזערתי את החלון של החשבשבת... את הפרצוף שלהם כשהם ראו את מה שיש מאחורי החלון אי אפשר לתאר, זה היה משהו כזה :shock: ... משהו כמו MIB, כשהו גילה שהוא לא לבד...

חוויה לראות מישהו נוגע בעכבר פעם ראשונה, שימחה על השמיים, ואחרי שהראתי להם את "סוליטייר" בכלל...

בקיצור, שווה להיות איש תמיכה רק בגלל הסיפורים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כשהייתי בצבא, הייתי מפקד מתקן יחידת מחשב באיזשהו מקום...

באותם ימים (אאוצ', אני זקן) ביצעו מעבר מגיבוי בסרטי גיבוי סליל (לאלו שלא יודעים מה זה...כמו בקלטת, סליל מגנטי...כמו "פעם"..) לקלטות גיבוי..

כשהגיעו חיילים חדשים ליחידה ועשו חפיפה, אחד הדברים שעשיתי באופן קבע היה לקחת סרט ישן של גיבוי, לומר לאותו חייל צעיר ביזון שהייתה תקלה בלילה באחד השרתים וצריך לשחזר את המטר ה146.40 או משהו כזה מסרט הגיבוי...

דמיינו חייל יוצא לרחבה גדולה בבסיס, מודד עם מטר מרחק בין שני עמודים ומתחיל ללכת הלוך חזור חצי שעה עד שהוא מגיע לנקודה הרצויה, גוזר אותה לבקשתי, מביא לי אותה ואז אני אומר לו שטעיתי ואני צריך את מטר ה 148.50 או משהו כזה.... והוא מגלגל את כל הסרט מחדש ושוב פורס אותו :smile:

כעבור שנה המפקד שלי גילה שחצי מהחיילים שלו עברו "השתלמות בגלגול סרטי גיבוי" וכמעט שפט אותי, אבל עד אז, היה משעשע..... :smile:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

סליחה שאני מתפרץ... ליאור מה זאת אומרת "לא ניתן להקצות כמות מספקת של קסדות"??? זה אמיתי?

פורסם
סליחה שאני מתפרץ... ליאור מה זאת אומרת "לא ניתן להקצות כמות מספקת של קסדות"??? זה אמיתי?

יש לנו בעיית מערכת עם המשתמש ליאור ברוך. אנחנו טוענים שזה בגלל שהמחשב שלו צריך מדי פעם ריסטרט, אבל הוא מעדיף לא להתנתק מהאינטרנט. הוא טוען שזו בעיה באתר.

זה בטיפול, וזה עניין לדיון בין הנהלת הפורום לבינו ואם כבר אז בפורום תמיכה טכנית ולא בשרשור הזה.

פורסם

תגיד, כמה מהמשפטים בשרשור הזה מוכרים לך?

פורסם

אני חושב שכל משתמש שמכבד את עצמו יכול להחליף את האווטאר שלו לאחד שבו הקסדות הופכות אט אט לקסדות יאשה.

כי הסטיג של הפורום הוא התלתל השחור שיש בכולנו.

פורסם

קצת גלשתם מהנושא שפתח את השירשור, לכן אזרוק איזו עצם ...

יש 10 סוגי אנשים בעולם. אלו שמבינים בינארית ואלו שלא...

:wink:

פורסם
קצת גלשתם מהנושא שפתח את השירשור, לכן אזרוק איזו עצם ...

יש 10 סוגי אנשים בעולם. אלו שמבינים בינארית ואלו שלא...

:wink:

חח אדיר !

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הא, עברנו לזה עכשיו?

אם כך:

בעולם יש 3 סוגי אנשים: כאלו שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור :roll:

• תוכן חדש...