Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו סוזוקי SX4 שנת 2010 שעברה 50K.

בזמן בלימה מתונה (לקראת רמזור לדוג') ממהירויות של 50 קמ"ש ומעלה ישנה לפעמים הרגשה מוזרה,

הרכב מתנדנד טיפה קדימה ואחורה וזה מרגיש שעוצמת הבלימה מתחזקת ונחלשת ממש קצת כאילו מפמפמים טיפה את הבלמים. ההתחזקות-היחלשות בעוצמת הבלימה מתבצעת פעם בשניה-שתים בערך.

זה לא משהו משמעותי (הרכב לא רועד וזה מרגיש פשוט כמו "גלים" חלשים של שינוי קטן בעוצמת הבלימה)

הרגשת הדוושה לא משתנה בזמן שזה קורה.

בבלימות חזקות אין שום בעיה והרכב מרגיש יציב מאוד ללא רעידות משונות וכדומה.

הרכב נועל רביעית toyo CF2 חדשים (הותקנו בסוף אוגוסט) וכמו כן בטיפול האחרון (בספטמבר) הוחלפו צלחות ורפידות קדמיות לחלקים חלופיים.

למישהו יש מושג מה יכול לגרום לכך?

תודה מראש :)

פורסם

אז זהו שאני לא יודע אם זה התחיל לפני או אחרי הטיפול.

לי אישית לא יוצא לנהוג הרבה ברכב וגם כשכן זה בעיקר בתוך העיר, שמתי לב לבעיה רק לפני כשבועיים כשיצא לי לנהוג מחוץ לעיר.

אבא שלי הנהג העיקרי אבל הוא עובד בתוך העיר ככה שהוא נוהג במהירויות בינעירוניות לעיתים רחוקות ולא שם לב לבעיה עד לפני כמה ימים כשנסענו לאנשהו והדגמתי לו את הבעיה.

הוא כן אמר שבעבר לפני כשנתיים (כשעוד לא היה לי רשיון) לפעמים בבלימות חזקות הרכב הרגיש לא יציב אבל זה נפתר אחרי טיפול תקופתי שהוא עשה אז.

• תוכן חדש...