Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את התמונה האחרונה ראיתי רצה בפייסבוק לפני מספר חודשים, לא האמנתי שזה באמת מהלינץ ההוא.

האכזריות אצל חלק מהפלסטינאים אלינו לפעמים לא נתפסת, מעניין שהתמונות הללו שוחררו בו זמנית עם התיאורים של רצח הספורטאים במינכן.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
oryo - גם הפלסטינאים העמידו את מבצעי הלינץ' לדין?

לכך דאג השב"כ שבתוך שנים בודדות דאג לכך שכל המעורבים העיקריים בלינץ' חוסלו או נעצרו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לכך דאג השב"כ שבתוך שנים בודדות דאג לכך שכל המעורבים העיקריים בלינץ' חוסלו או נעצרו.

יש סיבה הרי שאתה ענית ולא oryo, וגם לא יבגניפ :wink:

השב"כ עוצר גם את החלאות מהצד שלנו וגם מהצד שלהם. משום-מה בצד השמאלי של המפה נאחזים בכל מטורף מכאן ומתעלמים הן מהמספר האבסולוטי הגדול יותר בצד השני והן מהחלק היחסי שלהם באוכלוסיה. כמו כן מתעלמים שם מכך שמבצעי הלינצ'ים ברשות לא רק שלא נעצרים, אלא זוכים לעיטורים.

אבל הי, העיקר שיש גם אצלנו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא עניתי כי לא קראתי יותר מדי את השרשור :p

אבל חוץ מזה, אני לא מתעלם משום דבר ממה שאתה כותב. בהחלט, אצלנו לא מחלקים צלשים למי שלוקח חלק בלינצ'.

אני אישית לא מתעלם מהמטורפים שיש בצד שלהם. באופן כללי, אני גם ממש לא מאלו שחושבים שפלסטין תהייה גן עדן מושלם, אם רק אנחנו נסתלק מכאן, ולא מאמין שיש סיכוי מינימאלי כלשהו שבמדינה כזו תתפח עפי המודל המערבי.

עם זאת, אני פשוט חושב שצריך לזכור שכששרת המשפטים שלנו היא מישהי שלא כ"כ מזמן פרסמה בפייסבוק שלה מאמר שמבקש לפגוע בפלסטינאים כעם, זה גם מעיד על משהו.

אפשר לפגוע באנשים לא רק בלינצ' אכזרי, גם אתה יותר מתורבת ומעודן מהם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כן, ללא ספק הפרסומים של צ'אקי בפייס שקולים ללינץ'. איך יכולתי להעלות דברי הבל אחרים על דל דעתי אין לי מושג. הלכתי לפינה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא נכנסתי ללינק שפרסמו כאן עם התמונות וגם לא אכנס.

זהו סנאף לכל דבר וחילול כבוד המת. וזה עוד לפני שאכנס למה שפרסומים כאלה עושים למשפחתו.

כל מי שנותן יד להפצה של התמונות הללו- תתביישו לכם.

לעולם לא הייתי מנחש שאתקל בלינקים כאלו כאן בפורום

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

מצד אחד אתה צודק, אבל מצד שני כשאתה רואה את האימפקט שתמונות כאלו עושות לדעת הקהל לרעתנו שפלסטינאים משתמשים בהם אני חושב שצריך להשתמש בתמונות כאלה כנשק הסברתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נכנסתי לראות את התמונות מסקרנות. לא יודע למה, אבל אני אף פעם לא חוסך מעצמי דברים כאלה.

לדעתי דברים כאלה לא צריך להפוך לנחלת הציבור. כנשק הסברתי זה רע לנו כי יש גבול למה שאנשים נורמטיביים יכולים לעכל. להראות לאנשים את כל האמת בפרצוף זה לא תמיד טוב, כי במקרים קיצוניים שקשה לעכל הם פשוט מתעלמים ושוכחים.

מילא החומר הכתוב, אבל התמונות זה ממש לא מועיל לאף אחד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צ'אקי?

אתה לא צריך ללכת לפינה.

הפרסומים שלה לא שקולים ללינץ'.

הפרסומים שלה שקולים לכל פרסום אחר שמסביר למה זה טוב להרוג.

שוב, אני לא משווה בינינו לבינם. עם זאת, בעייני עדיף קודם כל לא לרצות להרוג, עוד לפני שמדברים על מי או איך מבצעים את הרג. בעייני חלק די גדול מהציבור הישראלי, מה שמשנה זו רק הדרך. בעייני, זה קצת חבל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אנחנו לא באמת במצב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להיות שווייץ. אנחנו גם לא במצב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו להניח שהצד השני ינהג, מוסרית, כפי שאנחנו היינו רוצים לצפות מעצמנו. לרצות זה לא מספיק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוב העובדות במקרים כאלה לא ידועות לציבור הרחב, בטח בזמן אמת. למה? כי לא תלך לקנות ג'ינס באלף שקל אם תדע מה באמת קורה סביבך.

הזוועה, השנאה והאכזריות מסוגלים להעביר אדם על דעתו.

לעניין "אצלנו" מול "אצלם", גם אני חשבתי שאנחנו מורמים מעם, עד ששמעתי על אחד ששירתתי צמוד אליו, גולדשטיין קראו לו אם אני זוכר נכון.

זוועה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מבלי להיכנס לפוליטיקה - שחרר את רעיון השלום. זה לא יקרה.

אנחנו כאן והם שם. זה מה שצריך לקרות.

התגובה הכי כואבת בכל השרשור הזה.

למה? כי אני מסכים אתה במאת האחוזים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תבין, השלום זה תעשייה של מיליארדים, אמנם לא כמו תעשיית המלחמה, אבל עדיין הרבה אנשים מרוויחים מזה.

בנוסף, חשוב מאד למכור לך אשלייה שיש סיכוי לאיזשהו סוג של הסדר. וזה הגיוני, אחרת אף אחד לא ירצה להישאר פה חוץ מאלה עם זיקה דתית\משיחית לארץ הזו, לא?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא דתי ולא משיחי, ואני נשאר פה למרות שברור לי שאין סיכוי להסדר בדורנו, אולי לא גם בדור של הילדים שלי.

למה? כי זו המדינה היחידה שהיא שלי במאת האחוזים.

ויש לי אזרחות אירופאית, נחשקת, ואני לא מעלה בדעתי לעבור לגור שם.

אז לפחות אחד יש, ואני לא לבד.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

יותר מאחד, אבל לתחושתי אתה הופך להיות יותר ויותר יוצא דופן.

אגב יש הבדל בין "הסדר בדור בניי" ובין "אין סיכוי להסדר כלל".

Winston S. Churchill -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...