Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קריוקי !

Moti - Miata R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Okay, אני מעלה פה שאלה שלחלק מיכם תהיה מוזרה או מצחיקה, אבל אני מנסה למצוא מועדוני קריוקי טובים בארץ, כאלה עם חברה בראש טוב, אוסף שירים לעניין ואווירה כיפית :mm_yeah:.

איזור תל-אביב וכללית במרכז בעדיפות.

תודה מראש!

מוטי.

פורסם
Okay, אני מעלה פה שאלה שלחלק מיכם תהיה מוזרה או מצחיקה, אבל אני מנסה למצוא מועדוני קריוקי טובים בארץ, כאלה עם חברה בראש טוב, אוסף שירים לעניין ואווירה כיפית :mm_yeah:.

הTimeOut בראשון לציון.

אבל בעצם... זה לא מועדון קריוקי בדיוק.. כאילו, הם מעלים אחת לשלושה שירים מישהו מהקהל לשיר, אבל...

בעצם, עזוב אותך. זה מקום גרוע :???:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש מקום נחמד ... ממש בתחילת הטיילת בת"א , לפחות שאני הייתי היה שם קריוקי אבל לא ממש היו תיירים , זה נקרא הדניאל'ס , DANIEL'S .

ויש את הבלודוג , שמישהו לפני כבר המליץ , ממוקם באיזור דרום ת"א .

יש את האדמ'ס , ADAM'S , במונטיפיורי בת"א . בימי ד' יש להם קריוקי שם .

אם תרצה יותר מידע בנושא בילויים בת"א או בכלל ... יש לך הכל בקישור הזה .

http://layla.ynet.co.il/tslayla.cgi?tsscript=club/index

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אילת עכשיו מאוד ריקה, אבל יש לך כמה מקומות ששרים שם קריוקי, אני לא זוכר את השם, אבל זה נמצא ליד הגשר בטיילת.

מועדונים:

הפעמון

הפי דייס

תנסה את אלו, אולי יעזור לך.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

תאמינו לי ... מוטי הזה ברנש פרוע ... קריוקי , תיירות ...

הוא יודע איך לחיות טוב !

Dr. Dre , 2001

פורסם

Yup, and I keep writing in Enlish just to keep you under the impression that I'm still here in LA .. LOL... nahhh, will be a while before my next visit in israel, I'm trying to find a karaoke club for a couple friends that I'm trying to get into it

:smile: It's a lot of fun if you haven't tried it before, I'm going singing at least once in a week, mostly twice

It seems to me like it isn't a very popular thing in israel though... I know at least 30 different karaoke clubs in my area here which is about the size of the Tel-aviv area

.Moti

פורסם

מוטי היקר ... אני מציע לך לעבור על הגלריות של המועדונים בלינק שנתתי לך , תראה את בנות ישראל החסודות והקדושות במיטב מלבושיהן ... :angel:

אחרי שצפית בתמונות ...

נכון שקריוקי זה פאסה ? :wink:

Dr. Dre , 2001

פורסם

QS, you surprise me... get this - there are well over 200k israelis living in LA, not jewish people, israelis that have moved here from israel like me... over 200k... there are quite a few places that I can see israeli girls at their best if I want to... to tell you the truth I hardly ever go to these places, it feels a little too strange, I like the mixed parties much better... my american friends know how to party and live the good life, I've learned pretty quickly how to enjoy the benefits too... most isrealis don't do that, they are more of a closed community and I don't connect with it as much as I used to a few years ago

"נכון שקריוקי זה פאסה ? :wink:"

LOL, you probably never tried it, I must admit I've never done it in israel but I sing here quite often - GIRLS DIG GUYS THAT SING WELL - at least here, very much

:razz: ... not to mention it gives you awesome pick-up situations on girls, you start talk about music or something and let it flow from there

סחבק לא פראייר!

:twisted:

.Moti

פורסם

בסילבסטר הייתי בבולדוג.. הייתה שם קבוצה של אמריקאים - היה קורע מצחוק.. הם ניסו לשיר בעברית, והם לא ממש מדברים עברית :lol:

בכל מקרה - כל הפעמים שהייתי שם, היה מהנה ביותר, מבחינתי - מקום של 100% הצלחה :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סחבק לא פראייר!

:twisted:

חנקת אותי מצחוק ... סחבק לא רואה בעיניים ... !

אני חושב שאני אבוא לבקר את המשפחה שלי ב LA ... לפי הדברים שלך אני גם צריך לסגור איתך על סיור מודרך מראש ועל שיעורי קריוקי פרטיים .

אני חושב שיש לי קצת דברים להשלים ...

look for PM ...

Dr. Dre , 2001

• תוכן חדש...