Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים ותודה שהנכם מקדישים זמן על מנת לנסות לעזור בבעייתי.

תחילה אציין שאיני מבין גדול במערכות שמע. רכשתי רכב עם מערכת אודיו עם מגברים, סאב ועוד כל מני חלקים שאני לא מכיר. לפי ההדרכה של המוכר לא נגעתי בהגדרות gain, bass וכו והם עומדים במקסימום עד החצי. הכל עבד טוב בהתחלה ולאחר 8 חודש הבאס התחיל "להיעלם". כאשר הייתי מגביר אותו בשירים עם באס אז צלילים נמוכים של באס הוא היה מנגן, אך את הבאס הגבוה מפספס ולפעמים בכלל לא פעל ומדי פעם נדלק זורק איזה צליל לא מסונכרן ומפסיק. החלתתי לפתוח את מכסה המנוע כי הכל בבאגאז היה נראה מחובר היטב, וראיתי קופסא קטנה עטופה בפלסטיק שהייתה שרופה. אני יודע שזה חלק מהמערכת לפי מה שזכור לי וכנראה זה הפיוז?

אם אתם יודעים מה יכולה להיות התקלה אשמח לעזרתכם. ובמידה וזה רק הפיוז (במקרה הטוב) איפה קונים ואיזה סוג? איך בודקים איזה סוג אני צריך?

תודה רבה מראש.

פורסם

לגבי הפיוז אם הוא שרוף או חתוך (לרוב בגלל קצר או קפיצת מתח גבוהה) אז המגבר לא היה מקבל מתח בכלל מהמצבר ולא היה עובד כלל.

איני מומחה גדול אבל לגבי הבעיה עם הסאונד של הסאב יכול להיות כמה בעיות:

1.הסאב כבר "גמור".

2.חיבור הכבל המחובר לתיבת הסאב או למגבר לא מחוברים באופן הבסלוטי.

3.חיבור כבל ה RCA המחובר למערכת או החיבור המחובר למגבר אינו מחובר טוב \ רופף, או חלש.

• תוכן חדש...