Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוריס היברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. האם לצבע אפור כהה יהיה שוק במכירה? או שזה בעייתי?

2. כמה עולה להחליף בטריות לאוריס ההיברידית?

3. האם בכלל שווה להשקיע או שצפויים בעוד 5 שנים נגיד טכנולוגיות שיהפכו את האוריס ההיברידית לגרוטאה של ממש?

פורסם

1. לא יודע.

2. זה לא אמור להטריד אותך משתי סיבות: האחת היא שברוב המכוניות אין צורך בהחלפת בטריה ווהשנייה היא שיש חמש שנות אחריות על המערכת ההיברידית, ואח"כ ניתן להאריך את האחריות עד 10 שנים וללא הגבלת ק"מ תמורת תשלום של 300 ש"ח לשנה או 15,000 ק"מ. כלומר אפילו אם תמוכר את הרכב בן 9, תוכל למכור אותו עם שנית אחריות.

בכל מקרה, אני לא יודע מה העלות באוריס, אבל בפריוס דור 2, העלות היא 6500 ש"ח - להערכתי באוריס ההיברידית גם מדובר על מחיר נמוך ממחיר החלפת גיר אוטומטי - כך שהבטריה היא פשוט מכלול נוסף ברכב.

3. הדור החדש של הפריוס הוצג - כמובן שהוא כולל שיפורים רבים, אבל ההבדל הטכנולוגי לא דרמטי. להערכתי ב-5 השנים הקרובות לא צפויות מהפכות והאוריס לבטח לא תהפוך להיות גרוטאה של ממש.

פורסם

תודה,

מתי צפויים להיות רכבים חשמליים יעילים?

מישהו יודע על שאלת הצבע? וגם אם האפור כהה מתחמם יותר מהצבעים הבהירים? או שזה שולי?

פורסם
תודה,

מתי צפויים להיות רכבים חשמליים יעילים?

מישהו יודע על שאלת הצבע? וגם אם האפור כהה מתחמם יותר מהצבעים הבהירים? או שזה שולי?

תגדיר יעילים.

ב-1995, אם היית מספר שבעוד שני עשורים ננהג ברכב משפחתי לוגם בנזין שצורך ליטר בודד לכל 22 ק"מ היו צוחקים עליך.

פורסם
1.

בכל מקרה, אני לא יודע מה העלות באוריס, אבל בפריוס דור 2, העלות היא 6500 ש"ח

מוזר השבוע שאלתי במוסך טויוטה ואמרו לי שהמחיר של הסוללה כולל עבודה מגיע ל 10,000 ש"ח, גם לי יש דור 2.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

לי יש פריוס דור 3 מסכים לכל מילה של erezarmo - הארכתי אחריות ודווקא הייתי צריך להחליף סוללה - כמובן הוחלף בחינם

פורסם

VDAY מה מחיר הסוללה שהוחלפה ? זה כתוב בחשבונית ? נראה לי שאמור להיות מחיר ואחר כך הנחת 100% כדי שזה יצא בחינם.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
VDAY מה מחיר הסוללה שהוחלפה ? זה כתוב בחשבונית ? נראה לי שאמור להיות מחיר ואחר כך הנחת 100% כדי שזה יצא בחינם.
לצערי לא - רק אישור על ביצוע עבודה - לא חשבונית מס
  • תוכן חדש...