Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה רוכשים מגבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שווה, כי הסיני המסריח מחזיק בדיוק שנה ועולה 30-20 ש"ח. בחיים לא ראיתי מגב חדש שמחזיק שבועיים. המגב איכותי של בוש (הסיליקון) עולה בסביבות 100 ש"ח ומחזיק שנתיים, שנתיים וחצי. מניסיון. בחורף השלישי הם כבר חצי מורחים את הבוץ והמים.

אם עושה לך טוב על הלב כשאתה רואה את הלוגו של בוש על התפס של המגב לבריאות, אבל מבחינה כספית מדובר בהוצאה מיותרת שיכולה לצאת על דברים יותר טובים לרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטער, לא מבין אנשים שנוסעים על רכבים חדישים יחסית ומנסים לחסוך 70₪ על מגבים. מגבים איכותיים זה בראש ובראשונה בטיחות. תחלקו את הפער במחיר על נגיד שנתיים ותבינו שזה בטל בשישים. אותו הדבר לגבי צמיגים. אנשים נוסעים ברכב עם הדבר היקר להם מכל, המשפחה, ורוכשים צמיגים סוג ז' שאינם אוחזים ובולמים כמו שצריך. אני לא יכול להבין איך הם "מתמחרים" את החיים שלהם במחיר זול כל כך.

כל אחד כטוב בעיניו יעשה, כל תדלוק עולה לי בסביבות 300₪ אז להוציא פחות מכך על מגבים איכותיים פעם בשנתיים נראה לי באופן יחסי כמשהו זול, זה זול מטיפול קטן לרכב, ואני לא צליונר או משהו כזה, אבל יש אמירה שאני הרבה פעמים מסכים איתה "קנית בזול שילמת ביוקר".

העיקר שתסעו בזהירות

פורסם

השאלה היא האם אותם מגבים "איכותיים" ינקואת החלונות יותר טוב ממגבים יותר פשוטים ולאורך יותר זמן. יש מי שמעדיף להחליף פעם בשנתיים בזוג מגבים יקרים, יש מי שמעדיף לרכוש זולים פעם או פעמים בשנה.

לא לשכוח - השמש הישראלית לא עושה חסד עם המגבים, ולא משנה מה איכותם. אחרי קיץ אחד, מכסימום שניים הם יהיו יבשים, במקרה הטוב יחרקו ובמקרה הרע ישאירו שטחים לא נקיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השוואת צמיגים למגבים זו אחלה בדיחה לפתוח איתה את השבוע. במיוחד הקטע של "סכנת חיים". כי למות בגלל ווישר זה כ"כ נפוץ, הורג יותר אנשים בשנה מעישון!

מגב סיני-מסריח מנגב ביעילות בדיוק כמו מגב איכותי של בוש, רק מחזיק פחות זמן.

צמיג סיני-מסריח לא אוחז ביעילות כמו צמיג מחברה טובה גם כשהוא חדש, בנוסף על זה שהגומי שלו מאבד תכונות מהר יותר.

פורסם

למה מקוריים? במה אתה חושב שהם עולים על אחרים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי הרבה שנים עם מגבים יקרים- עברתי ל VISION עולים 20 ש"ח זוג בכל הגדלים מחזיקים שנה ויותר ועושים את העבודה . קניתי בחנות חלפי רכב שחמון בפתח תקווה

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני הזמנתי השבוע דרך אוטוסטור זוג מגבים איכותיים של בוש ב-115 ש"ח.

החנות שלהם נמצאת בחולון, אתה יכול לקנות אותם במקום והם יתאימו לך מידה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא התייחס לבחור שחושב שמגבי איכות-יוקרה-פרימיום זה מוצר חובה מציל חיים.

פורסם
זה לא שווה, כי הסיני המסריח מחזיק בדיוק שנה ועולה 30-20 ש"ח. בחיים לא ראיתי מגב חדש שמחזיק שבועיים. המגב איכותי של בוש (הסיליקון) עולה בסביבות 100 ש"ח ומחזיק שנתיים, שנתיים וחצי. מניסיון. בחורף השלישי הם כבר חצי מורחים את הבוץ והמים.

אם עושה לך טוב על הלב כשאתה רואה את הלוגו של בוש על התפס של המגב לבריאות, אבל מבחינה כספית מדובר בהוצאה מיותרת שיכולה לצאת על דברים יותר טובים לרכב.

אתה מוזמן לרכוש מגבים גרמנים/איטלקים/שוודים במחירים של כ200-300 ש״ח רק צא מנקודת הנחה שעד החורף הבא הם יהיה שווים לפח בדיוק כמו הסינים ב20-50 שקל, לפחות מהניסיון שלי, פשוט חבל על הכסף.

שנתיים פלוס אולי יחזיק באירופה, בשמש של הקיץ הישראלי כולם מתייבשים אותו דבר בדיוק תוך שנה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אתה מוזמן לרכוש מגבים גרמנים/איטלקים/שוודים במחירים של כ200-300 ש״ח רק צא מנקודת הנחה שעד החורף הבא הם יהיה שווים לפח בדיוק כמו הסינים ב20-50 שקל, לפחות מהניסיון שלי, פשוט חבל על הכסף.

שנתיים פלוס אולי יחזיק באירופה, בשמש של הקיץ הישראלי כולם מתייבשים אותו דבר בדיוק תוך שנה.

אבל מגבים גרמניים עולים 108 שקל, ומחזיקים שנתיים

ולפעמים שלוש

• תוכן חדש...