Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב שהפיוז במגבר (GTO75.4) למי שמכיר יש 2 פיוזים,

ואחד מהם התחיל (לא מצאתי מילה) פשוט להתנמס (יש מילה כזאת?)

סיבות אפשריות?

יש לי את המגבר כשנתיים, מאוד מרוצה,

מגביר 2 מידבאסים של אינפיניטי וסאב וופר בגישור.

פורסם

מה שלומך? - חן נכון? עבר המון זמן ואני לא בטוח אני זוכר נכון את השם אז תסלח לי עם אני מפדח את עצמי.

בכל מקרה המילה היא "לנמוס" וזה אומר שכנראה או שיש קצר במגבר או שהפיוז היה מותך אבל לא לגמרי - במקרה כזה נוצרת קשת חשמלית וזה יכול להמיס את הפיוז כי כמות הזרם שתעבור דרכו עלולה להיות גבוהה בהרבה ממה שהוא אמור להעביר וגם לחמם את הפלסטיק שלו.

האם ניסית להחליף פיוז?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

האמת שהמילה הנכונה היא כנראה להימס. כאשר הצורה השגורה יותר (ועדין לא נכונה) היא להינמס.

בא נסכם שהפיוז פשוט נמס ולא נשרף. :-)

גם בעיית מגעים בבית הפיוז יכולה לגרום למה שתיארת אדי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כן אדי, עדיין חן, ואחרי תקופה ארוכה שהייתי בדרום ודיי מנותק מהפורום חזרתי גם לפורום וגם לפ"ת.

במגבר שני פיוזי 40A, אחד הותך אבל לא לגמריי ועדיין עובד, אחליף אותו מחר ואעקוב.

לפיוז השני שלום הכל בסדר.

יש משהו נוסף שכדי לעשות? סגירת גיין או לשנות חיתוך? (סאב על 65HZ ומידבאס על 80HZ חתוכים מHU)

פורסם

בתמונות ואתרים ברשת, הוא מופיע עם שני פיוזים של 30A.

מה שמעלה את החשד שהם הוחלפו מתישהו בעבר בכאלו בעלי ערך גבוה יותר, ולך דע גם מאילו איכות.

פורסם

כן, GTO75.4. זה מה שכתבת וזה מה שכתבתי בגוגל. אתה מוזמן לבדוק בעצמך שמדובר בשני פיוזים ירוקים בערך 30A.

הערכה שלי היא שברגע שיהיה ערך פיוז נכון, הוא פשוט ישרף. כמו שהוא אמור לעשות במקרה עומס.

זה גם בטח מה שקרה בעבר ובעליו הקודמים החליף לערך גבוה יותר. מסוכן בפני עצמו.

אבל, זה עדין מותיר אותך עם בעיה שצריך לזהות ולפתור.

פורסם

היי חן - עוד זוכר שעזרת לי בנושא המצערת של האוונסיס.

והיית אמור לעבור דרכי לקחת USB עם טרקים לבדיקה וכוון של מערכת - אתה מוזמן תמיד.

בכל מקרה - תפתח את המגבר ותראה אם יש סימני חריכה גם ברכיבים על הלוח שלו - יכול לרמז על מקור הבעיה או שזה פשוט פיוז שעייפות החומר השיגה אותו עם השנים והוא ניתח כתוצאה מכך. אם אתה מכניס לבית הפיוז הזה פיוז חדש והוא רועד שם, משוחרר - זה יכול להסביר את זה - אתה צריך או להדק את המגעים בבית הפיוז או לעקוף אותו עם בית פיוז חליפי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי וטום,

טום צדקת, הפיוזים אכן 30A ולא 40A כמו שחשבתי.

הבוקר החלפתי את שני הפיוזים, בתי הפיוזים נראים טוב, ללא סימנים כלשהם.

אתחיל מעקב ואחזור לעדכן.

תודה על ההזמנה אדי, ואתה אכן צודק, בזמנו כמה ימים אחרי שדיברנו יצא שעברתי דירה לדרום.

• תוכן חדש...