Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום.

בהמשך למעללי הרכב (307 1.6 04') אתמול בערב האשה רצתה לנסוע לסידורים ו... האוטו מת מע' החשמל לא מגיבה, בנוסף נשמע רעש של ממסר מאזור בית הפיוזים הפנימי וגם בתוך בית הפיוזים בתא המנוע, בנוסף בפנסים הראשיים האורות המשניים(אורות דרך?) נכבים נדלקים, בנוסף אורות ראשיים לא מגיבים להדלקה יזומה, בנוסף אין תגובה לניסיון נעילה של הרכב ע"י שלט וגם ניתוק וחיבור מחדש של המצבר לא עזר, בנוסף אין תגובה לסוויץ' אלא רק לאחר נעילה של הרכב ע"י מפתח משום מה הרכב ההגיב לסוויץ' אבל ברגע שבוצע ניסיון הנעה הכל כאילו מת( התהליך בוצע כמה פעמים עם אותה תוצאה.

למי שיש קצה חוט או פתרון אודה לו מאוד על סיום עוד פרק בסאגה ששמה 307..:lol:

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

תבדוק שכל הכבלים של המינוס של הרכב מחוברים טוב בשני הקצוות (סוללה, מרכב הרכב ואלטרנטור)

הניחוש שלי הוא שמשהו התנתק (זה בתנאי שהמצבר שלך לא בן שנתיים ומעלה)

פורסם

לפני שבוע נתקלתי בתקלה דומה בצרפתיה שלי. אמנם מדובר ברנו אבל אולי הסיפור יעזור לך לחשוב על כיוון חקירה.

במגאן דור 1 דיזל שברשותי, בצמוד למצבר (מתחת למגב ימין) ישנו פס עם 5 פיוזים גדולים - 60A.

מדובר בפיוזים שמזינים את מרבית המערכות של הרכב וממוקמים במקום שחשוף לחלוטין ללכלוך ולפגעי מזג האויר.

בקיצור גם אצלי, בדומה למקרה שלך, המחשב ניהול קבינה התחיל להתחרפן וכל מערכות החשמל, החל מאימובלייזר, דרך אורות, חלונות, נעילה וכו' התחילו להתחרפן תוך השמעת תיקתוקי ממסרים מדאיגים.

בספרות (איך מתרגמים troubleshooter?) מצויין שכאשר ישנה תקלה מערכתית במחשב ניהול קבינה יש לבדוק את הפיוזים האלה.

פירקתי את הפיוזים, עברתי על הרגליים שלהם עם נייר זכוכית 200,

החזרתי למקום.

כל מערכות הרכב חזרו לעבוד, כל התופעות המדוברות נעלמו קליל.

מקווה שהדוגמא שלי עזרה במשהו.

בהצלחה במציאת התקלה.

יום טוב גם לך

פורסם

אני יטפל היום ברכב ובל"נ יעדכן את החברים היקרים.

בתקווה לבשורות טובות.

פורסם

לאחר ביצוע כל מה שיגאל הציע+תפילה קצרה (וידים מלוכלכות) אותה תגובה שגעון מוחלט מצד מע' החשמל,מה שכן זכיתי להכיר דברים חדשים באזור המנוע(פיוזים גדולים וחיבורי מחשב).

לאחר התייעצות עם רונן ממוסך גבע החלפתי את המצבר והכל בא על מקומו בשלום.

מסתבר לאחר מעשה שבדיקה ע"י רב מודד אינה נותנת אינדיקציה נכונה למצב המצבר, ובדיקה שלו בעומס עם ציוד ייעודי גילתה שהמצבר הפיק זרם של 5 AMP מתוך 470AMP (מצבר 55AH).

בכל אופן תודה לחברי הפרום על ייעוץ והכוונה:lol:

• תוכן חדש...