Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר אוט', פיז'ו 307 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי 307' 04' 1.6

מידי פעם בפעם הגיר מקבל עצמאות ומתחיל להקפיץ תקלות שונות ומשונות.

התקלה האחרונה נכון לעכשיו היא שפעם בכמה זמן יחסית ארוך קופצת תקלה והגיר ננעל, לאחר כיבוי והדלקה של הרכב התקלה נעלמת,.

קודם לתקלה הגיר מנסה להעביר הילוך בין 2 ל3 ולא מצליח והתקלה קופצת, לאחר כיבוי והדלקה ונסיעה מתונה ב"ה התקלה לא חזרה.

התקלה מתרחשת בדר"כ לאחר נסיעה יחסית ממושכת בפקק( העברת הילוכים בין 1 ל 2) ולאחר מכן תקלה.

מעיון בהיינס עקב המורכבות של הגיר עצמו הוא מייעץ לנסות להחליף שמן גיר (למרות שפיז'ו אומרים שלא צריך) זו האופציה הראשונה וגם הזולה לפני שמתחילים לגעת בגיר אצל המוסך.

אומנם אני מטפל ברכב אבל יש לי רתיעה ראשונית :?מהחלפת שמן גיר ללא הדרכה.

האם מישהו יכול להפנות אותי לסרטון או PDF כלשהו שיוכל לבאר את העניין או בכלל להסביר מה לעשות שם?

תודה עמוקה מראש למסייעים...

ממני עוד נפגע AL4:|

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

היה לי ברנו סניק שחולקים באותו גיר בעייה יחסית דומה, מהר מאוד התדירות של התופעה הלכה והתגברה, זה גם קצת מבהיל שבאמצע נסיעה הגיר ננעל על הילוך שלישי, אני לא חושב שרק החלפת שמן תעזור- הלוואי בשבילך, מה שעזר לי היה החלפת שני השסתומים החשמליים בגיר, אני חושב שקוראים לזה סולונואידים, עלה לי בזמנו 2500 שח במוסך מורשה, מעריך שבמוסך שמכיר צרפתיות יעלה בטח פחות.

פורסם

פרסמתי פה בפורום כמה פעמים את תהליך ההחלפה של השמן בגיר הזה. היו אפילו דיונים שלמים בנושא.

מהיכן אתה בארץ?

יום טוב גם לך

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותה בעיה בפג'ו 307 2001

אצלי אם הרכב "קר" אז זה קורה לי לעיתים קרובות שההילוך נופל מרביעי לשלישי וננעל.

אשמח לדעת מה הייתה ההתקדמות והאם מצאת פיתרון.

תודה!

• תוכן חדש...