Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא חסר בפורום מידע בנושא, אבל למי ששוקלים ומעוניינים לקנות אחת בתקציב נמוך, אז ההודעה הזו בשבילכם :-).

הדגם שרכשתי הוא של לאבור (LAVOR MISTRAL 110), נמכר בוואלה שופס ב-400 ש"ח כמעט באופן קבוע.

המכשיר קטן ממדים, קל לאחסון, ובהשוואה לצינור גינה רגיל אין ספק שהוא הופך את כל הרחיצה לקלה יותר! הלחץ מספיק גבוה כדי להסיר לכלוך שצינור גינה לא היה מצליח להסיר והיה מצריך עבודה קשה יותר עם הכפכפה.

אני לא יכול להעיד על אמינות המוצר, אצלי סה"כ כמה חודשים. אבל מניסיון של אחרים מדובר בשנה-שנתיים במקרה הטוב. מבחינתי שיחזיק אצלי שנה-שנה וחצי, ואקנה אחד חדש, עדיין יתאים לי.

לאלה שמתלבטים בין לאבור לקרצ'ר בדגמים הזולים האלו, ניסיתי גם את הדגם הזול והמקביל של חברת קרצ'ר ולא מצאתי הבדל בין השניים למעט צינור ארוך יותר (במטר) לטובת הקרצ'ר שעדיין קצר מדי .

ובכל זאת, המכשיר בפני עצמו לא מושלם!

דבר ראשון, צינור השטיפה שמגיע איתו קצר בצורה מחרידה, רק 3 מטרים! מאוד לא נוח, מצריך להזיז את המכשיר וכל החיבורים שלו מסביב לאוטו מספר פעמים, מסרבל הכל ומוריד מהכיף:?. בעזרת חברי הפורום מצאתי צינור חלופי של 10 מטר במחיר מאוד זול דרך איביי. הגיע אלי שלשום, ומניסיון אחד הוא סה"כ עושה את העבודה. **הערה קטנה, אני לא יכול להעיד לגבי איכות הצינור ועד כמה הוא עמיד. הייתי צריך לחזק שני חיבורים שלו בעצמי כי הוא דלף ולבנתיים זה מחזיק. אם בשטיפה הבאה יחזרו בעיות נזילה, אפתח תיק בפייפל/אבקש צינור חלופי מהמוכר.

צינור מאריך 10 מטר.

דני שני, מיכל הסבון שמגיע עם המכשיר קטן מאוד, סה"כ 300 מ"ל, ועושה עבודה גרועה למדי! גם כאן צריך לקנות חלופי, ובהמלצת חברי הפורום רכשתי את המיכל הזה. השתמשתי בו כבר כמה פעמים, מקציף בסדר גמור, הכל תלוי בכמות הסבון ששמים. עדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה אם זה צעד שנחוץ בשטיפה או שמדובר בבזבוז זמן וסבון! לפעמים אני מרגיש ששלב ההקצפה עם המיכל באמת מקל אחרכך על הניקיון עם הכפפה בכך שמוריד עוד יותר לכלוך עיקש ומשאיר רכב יחסית נקי יותר, ולעומת זאת בשטיפה שלשום הרגשתי שבזבזתי זמן נוסף לחינם, כנ"ל לגבי סבון ועדיין עבדתי קשה עם הכפפה (מצד שני לא שטפתי את האוטו כמעט 3 שבועות!). אז לשיקולכם, כשסה"כ המחיר לא גבוה מדי גם כך.

מסקנה סופית, אני מאוד מרוצה מהדגם שרכשתי, גם מבחינת יעילות וגם מבחינת המחיר. לפי דעתי הצינור המאריך הוא בגדר חובה, מה שמעלה את המחיר ל-540 ש"ח. מיכל הסבון לפי דעתי לא חובה, אבל בתוספת כ-100 ש"ח כדי להתנסות לא רואה מה להפסיד.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
  • תוכן חדש...