Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שהחזיק או מחזיק את הרכב זמן רב-

האם יש בעיות כלשהן עם הטורבו?

נתקלתם בבעיה כלשהי עם הרכב?

מה צריכת הדלק של הרכב?

תודה

פורסם

הייתה לי את הפלואנס המקבילה , ללא בעיות מכל סוג שהוא.

צריכת דלק נעה בין 16 ל 20קמ"ל כתלות בלחץ על הדוושה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בבעלותי כחצי שנה הדגם לעיל, שנת 2013, 35,000 קילומטרים, אנחנו יד שניה. למעט בעיה בחיווי כרית האוויר שנפתרה ע"י החלפת כבל על חשבון היבואן אין שום בעיות מיוחדות. רכב מאוד חסכוני, 1:18 בנסיעה משולבת, אנחנו מאוד מרוצים.

פורסם

להורים שלי יש כבר שנתיים וחצי,

מרוצים מאוד, ביצועים טובים עם זמינות כוח מצוינת, צריכת דלק מעולה, בשיוט רגוע 1:22-1:23. הרכב עושה בעיר 1:15-1:16 אצל נהג רגוע.

לא נרשמו בעיות מיוחדות. שני טיפולים וזהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יכול להעיד על 8 פלואנסים בנות שנתים וחצי, ק"מ ממוצע של מעל 150K ק"מ , איך אמר לי קצין הרכב 0 תקלות חוץ מבעיות פחחות...

רכב אמין, חסכוני ומעולה כרכב משפחתי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני מודע ליתרונות של הרכב ולכן אני מעוניין לקנות אותו.

מה שמדאיג אותי זה הטורבו. מדובר ברכב מליסינג עם ק"מ גבוה,אז מצד אחד זה דיזל ולכן אני לא חושש לחיי המנוע בק"מ גבוה, מצד שני,הטורבו יכול להיות רגיש.

דעות נוספות..?

• תוכן חדש...