Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי רוצים טלוויזיה חדשה.

המחשבה היא לכיוון 48 אינץ' לערך בתקציב של עד 3500 ש"ח בלי חריגה.

מה הדרישות?

איכות תמונה טובה בחדר שלרוב מואר (חלון גדול מאוד ב-90 מעלות למיקום הטלוויזיה).

אין צורך ב"חכמות" כלשהי. אבל אני מניח שבגדלים האלו כבר אין מנוס והאופציה היחידה למסך טוב היא עם הפיצ'רים האלו.

לפני כשנה קניתי F5000 40 אינץ' של סמסונג ואני מאוד מאוד מרוצה ממנה, לכן באופן טבעי נטיתי לכיוון עוד דגם של סמסונג ומצאתי את ה-48UAH6400. הביקורות חיוביות בסך הכל, המחיר מתאים (החל מ-3000 וקצת בזאפ. מאמין שיהיה אפשר למצוא תמורת 3200-3400 בחנויות "בטון").

ההסתייגות היחידה היא שיש בה סמארט, וויי-פיי, תלת מימד וכל שאר בלבולי המוח החכמים, שאין בהם באמת צורך. ראיתי שקיים דגםמ שנקרא H6350 שהוא למעשה אותו המסך רק בלי ה"חכמה", אבל לא מצאתי איזכורים אליו בארץ.

בין העוזרים יוגרלו חמש נקודות אינטרנט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

איזה קשקוש.

לא לקחת מסך בגלל שיש בו עוד כמה פיצרים?

תתפלא אבל גם אני חשבתי כך ומסתבר שחמי בן ה70 כל היום ביוטיוב על המסך הזה בדיוק.

חוצמזה זה המסך הכי טוב שתמצא במחיר הזה ומסך עם איכות דומה מחברה אחרת לא תמצא גם בכמעת כפול ממחיר זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה לא נעול עד הסוף על סמסונג, אני ממליץ לך להשוות איכות התמונה לפיליפס. לפני כמה חודשים הלכתי לקנות טלויזיה של סמסונג, ויצאתי עם פיליפס 6609. אהבתי יותר את חדות התמונה וצבעים. מסגרת דקה גורמת לעיצוב אלגנטי. בנוסף, לסדרה הזאת ( 6609/6909 ) יש אפקט נחמד ambilight - לדים מאחורי הטלויזיה משני הצדדים, אשר מקרינים על הקיר, מחליפים צבעים לפי מה שקורה על המסך ויוצרים אפקט כאילו התמונה גולשת מחוץ לטלויזיה.

אני דווקא חיפשתי טלויזיה חכמה, ובכל מה שקשור לטלויזיה חכמה סמסונג יותר טובים ( מעבד יותר מהיר, ממשק אינטרנט יותר נוח ), ועדיין בחרתי בפיליפס. לך הכי חשוב זה איכות התמונה, לכן תיקח את המלצתי להשוות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולאד, תודה, ייבדק.

איזה קשקוש.

לא לקחת מסך בגלל שיש בו עוד כמה פיצרים?

למה קשקוש? זה לא שאתה מקבל את הפיצ'רים האלה "בחינם" אתה משלם או במחיר או באיכות תמונה. אף אחד לא ייתן לך מסך יותר טוב, עם יותר פיצ'רים ויותר בזול (או באותו מחיר).

הנקודה היא שלי יותר חשובה איכות התמונה, בשביל צורכי מחשוב הם יקנו איזה compute stick או משהו דומה ויקבלו מחשב מלא ולא ממשק חצי צולע עם אפס תמיכה בישראל. אם הם היו צרכנים כבדים של תוכן VOD כמו נטפליקס או הולו וחבירהם אז היה פה איזשהו הגיון, אבל הם לא, אז אין טעם לשלם על פיצ'רים שלא יזכו לשימוש. בשביל יוטיוב וצריכת מדיה "לייט" יש להם בסלון טאבלט.

חוצמזה זה המסך הכי טוב שתמצא במחיר הזה ומסך עם איכות דומה מחברה אחרת לא תמצא גם בכמעת כפול ממחיר זה

מי מהם? ה-H6400 או J5100?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

חיפשתי מסך סמסונג, 50 אינץ', בלי להתפשר על איכות התמונה (משתמש בה במסך מחשב לרוב)

לא סמארט ולא סמארק טיוי. הללויה.

Samsung UE50H5000

זו שלי, ואני מאוהב בה

50 אינץ', 3200~ ש"ח.

פורסם

אני קניתי לפני שבועיים מדיגיטל אלקטריק UE50H6400 לחדר השינה (2.6מ' מרחק צפייה), איכות התמונה מדהימה ושלל פיצ'רים, שלוש שנים אחריות של י.שלום, חווית קניה טובה ומחיר טוב.

פורסם
ולאד, תודה, ייבדק.

למה קשקוש? זה לא שאתה מקבל את הפיצ'רים האלה "בחינם" אתה משלם או במחיר או באיכות תמונה. אף אחד לא ייתן לך מסך יותר טוב, עם יותר פיצ'רים ויותר בזול (או באותו מחיר).

הנקודה היא שלי יותר חשובה איכות התמונה, בשביל צורכי מחשוב הם יקנו איזה compute stick או משהו דומה ויקבלו מחשב מלא ולא ממשק חצי צולע עם אפס תמיכה בישראל. אם הם היו צרכנים כבדים של תוכן VOD כמו נטפליקס או הולו וחבירהם אז היה פה איזשהו הגיון, אבל הם לא, אז אין טעם לשלם על פיצ'רים שלא יזכו לשימוש. בשביל יוטיוב וצריכת מדיה "לייט" יש להם בסלון טאבלט.

מי מהם? ה-H6400 או J5100?

כי זה קשקוש, כבר רשמתי שזה המסך הכי טוב שתמצא בסכום הזה או כפול, אז הםיצרים לא באים על חשבון איכות תמונה.

קל וחומר שהתכוונתי ל 6xxx ושהוא טוב יותר מ ה 5xxx וכו' (סדרה גבוהה יותר = מסך טוב יותר)

H, J מסמלים שנתון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...