Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בעת קניית הרכב Audi a3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום לקחתי לבדיקה במ.מ.מ רכב אאודי a3 2013 מנוע 1800, בסיום הבדיקה נאמר לי ע"י המוסכניק שהוא לא הצליח לסיים את הבדיקה עקב זה שהוא ניסה לפתוח המים של המנוע ונתקל בגלישה של המים ושלח אותי לתקן את זה ולחזור אליו מחשש שזו בעיה במערכת הקירור באוטו ומחשש לפגיעה בראש מנוע. יש להזכיר שהרכב נסע לפני זה לא מעט וכמעט ולא נכבה בזמן הבדיקה. נסעתי למוסך המרכזי בפתח תקווה ובדקו את הרכב חיברו אותו לכל המחשבים ולא מצאו בעיה במנוע. הבחור שטיפל ברכב אמר שזה קורה בגלל מערכת הטורבו הסגורה וצריך לתת לאוטו להתקרר לפני פתיחת אטם המים. במ.מ.מ אמרו לי שהם שחיכו רבע שעה ועדיין המים גלשו החוצה בניסיון הפתיחה. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי מדוע המים גולשים החוצה, מה הסיכונים בבעיה זו ואם שווה בכלל לקנות את הרכב, יש לציין שהרכב במסגרת אחריות עד ינואר 2016. תודה

• תוכן חדש...