Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אז ככה אתמול באחת הפניות בלחיצה על הברקס הדוושה פשוט שקעה והברקס היה חלש מאוד, גם בלחיצה עד הסוף.

במזל המהירות לא היתה גבוהה ועצרנו בצד.

אמא שלי נהגה, אז ניסיתי להחליף אותה כדי להבין מה קרה.

בפולברקס במקום וגז חזק האוטו עומד. ניסיתי לסוע לבד לאט ובברקס הראשון זה שוב קרה לי, אחרי פמפום קצר הרכב עצר בסדר גמור.

מאז כל ברקס פמפמתי לפני.

היום בבוקר בדרך למוסך זה לא חזר על עצמו, וגם בבדיקות בסיבוב שהמוסכניק עשה לא היה כלום. ברקס חזק מאוד והכל טוב.

לא הצלחנו לשחזר את זה שוב...

השאל אם יש למישהו המלצה מה זה יכל להיות ואיך אני יכול לוודא שזה לא יחזור??

תודה.

מתן

פורסם

אני ממליץ במצב שכזה לבדוק את נוזל הבלמים ואף להחליפו ולבצע ניקוז אויר למערכת הבלימה. כמו כן לבדוק את הצינור והשתום ההולך ממגבר הבלם לכיוון סעפת היניקה.

פורסם

תודה. במוסך הוא בדק משאבה ואמר שניראה תקין. בדק שהצינורות בסדר ובדק שיש טפטוף.

הוא כרגע חושד בabs ורוצה שאני אחליף לאחד מפרוק..מה שמעט מפחיד אותי. יש המלצות? אולי למי לגשת באזור נתניה שיבדוק ויעשה החלפה של שמן וניקוז אוויר?

כמה גם אמור לעלות סיפור כזה?

תודה שוב.

פורסם

אני הייתי הולך למקום פתוח ופשוט מתפעל את האייביאס באופן יזום לראות אולי התקלה באמת תופיע שוב. כל עוד התקלה לא מופיעה לא הייתי מחליף חלקים סתם. תהליך מלא של החלפת נוזל בלמים יכול להגיע במוסך לסביבות ה 200-300 שח. אני מניח שאתה יכול להיעזר פה באנשים בפורום שברשותם קיימת משאבה יעודית להחלפת הנוזל וניקוז האויר ויישמחו לעזור לך.

• תוכן חדש...