Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

אני רוצה לרכוש מכונת שטיפה בלחץ לאוטו ראיתי שיש עכשיו מבצע בוואלהשופס את המכונת של lavor ב400 שקל.

1)האם למישהו יש אותה ויכול לספר איך היא?

2)האם לחץ של 110 באר מספיק על מנת שיהיה הקפצה?

3)האם המיכל הקפצה שבא עם המכונה באמת עושה הקפצה טובה או שצריך לקנות מיכל בנפרד?

4)האם יש הצעות טובות יותר?

תודה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי טלפינטו
פורסם

יש לי את הנינג'ה, לבור נינג'ה, היא מעולה ושימשה אותי כבר עשרות פעמים, אך היום הייתי כבר מעדיף את הדגם ה חזק יותר שלהם, באיזור ה160 באר, סתם ניראה לי יקצר את זמן השטיפה.

פורסם

מוצר ביתי , פשוט וטוב לשטיפת הרכב.

עבור שטיפת הרכב אין צורך במעל 100 באר.

בטווח המחיר של 400 ש"ח זה הלאבור האיטלקית או הקארצ'ר הגרמנית (כמובן ששתי המכונות מיוצרות בסין)

בנוגע למכשיר ההקצפה הוא מקציף יופי :)

SUZUKI GSXR 750 STREETFIGHTER

פורסם

לי יש את הדגם MISTRAL 110. המחיר של 400 ש"ח הוא קבוע אגב, סתם רושמים "מבצע".

קניתי לפני כמה חודשים, שוטף בה את הרכב שלי פעם בשבועיים בערך. סה"כ מרוצה ממנה, אבל כמה הערות:

1) אני לא אהבתי את המקציף שמגיע איתה. הוא קטנצ'יק, מתרוקן מהר ולא עושה קצף טוב. הזמנתי את המקציף הנ"ל שעושה עבודה מעולה.

2) צינור השטיפה די קצר, רק 3 מטר! אפשר להסתדר, אבל אחד ארוך יותר יקל על השטיפה בצורה ניכרת. הזמנתי את הצינור הזה, עוד לא הגיע אלי, ואני מקווה בכלל שהוא מתאים מבחינת חיבורים!

אם הצינור שהזמנתי יתאים, בשילוב עם המקציף הקיים (מאליאקספרס) אז המכונה הזו מבחינתי מושלמת. לא מצפה ממנה להאריך חיים ליותר משנה-שנתיים, אבל במחיר שלה פשוט אקנה חדשה כל פעם. מקלה מאוד על השטיפה.

פורסם

כאחד שיש לו LAVOR NINJA 120BAR מאוד ממליץ עליה

אם כי הייתי רוצה לעבור ל140

חסר לי עוד קצת כח בהורדת לכלוכים עקשניים.

שורה תחתונה - ה120 מרשים ומספק מאוד. בזמנו היה מבצע בסיטי שופ ב450 שקל.

פורסם

אז מה כדאי יותר?

את הלאבור או את הקרצאר?

פורסם
אז מה כדאי יותר?

את הלאבור או את הקרצאר?

לא היה לי את שניהם שאני יכול להגיד מה יותר טוב.

שמעתי ביקורות טובות על שניהם, משום מה יש לי יותר משיכה לקרצאר.

והייתה לי סיבה נוספת לקנות דווקא את הקרצאר בגלל שקניתי מקציף מאייבי למכשיר הזה :)

בכל מקרה תחליט מהר לפני שיגמר המבצע - אני ביצעתי את ההזמנה לקרצאר שהוא עלה 450 ש"ח אבל התעצלתי להרים את הטלפון שהם יתקשרו לקבל את המס אשראי, היום בבוקר קיבלתי אי מייל שהמחיר ירד ב-50 ש"ח לסוף שבוע הזה ובנוסף אני לקוח לייפ סטייל והיה לי יום הולדת לפני שבועיים אז קיבלתי מהם קופון הנחה 50 ש"ח על כל מוצר מוואלה שופ אז שילמתי עליו רק 350 ש"ח.

פורסם

אני באותה התלבטות קשה בין הKarcher 110 לבין Lavor 110 באר, שתיהן במחיר זהה של 400 ש"ח.

הצינור של הקרצאר באורך 4, ואילו של הלאבור 3. לזה יש מיכל מקציף לשני לא.

ההתבלטות היא יותר בנושא האמינות של שתי המכונות שטיפה הללו, ובנוגע לזמינות החלפים ומחירם בשוק.

מישהו אולי ערך בירור מעמיק, או ניסיון בשתי המכונות?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

את מיכל הקצף שמגיע עם המכונה כנראה תחליף באחר יותר טוב, אז זה לא ממש יתרון.

4 מטר עדיף על 3 מטר אורך צינור, אבל שניהם קצרים ולא נוחים לעבודה. אני אישית העדפתי להזמין חדש בזול 10 מטר (עדיין בדרך).

בסופו של דבר, שתי המכונות שהזכרת יעשו את אותה העבודה, וכנראה שתצטרך לקנות להם אביזרים משלימים (קצף וצינור).

מבחינת אורך חיים, יש כאלה ששבקו להם לאחר כמה חודשים וכאלה שהחזיקו אצלם גם שנתיים+.

אצלי ה-mistral 110 ולמעלה תמצא את הרשמים לגביה. לפני כן השתמשתי פעמיים במכונה של חבר, שהיא במקרה הקרצ'ר 110, ולא מוצא שום הבדל ביניהם במבט לאחור. תקנה מה שיהיה במלאי, ואם תחזיק שנה ותצטרך לקנות חדשה, אז עדיין משתלם.

פורסם

אוקיי, אז עם כך לאיזה חברה יש את האבזרים הנלווים (מיכל הקצפה, צינור אורך יותר) הזולים יותר?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

• תוכן חדש...