Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נלקחו בחשבון הוצאות שונות כגון מס נמל , עמילות מכס (או יום עבודה ) , אחסנה בנמל , הוצאות לצמפיון לקבלת אישור ,

הוצאות רישום ורישוי במשרד הרישוי

רק טעות קטנה בחישוב של ישה , במידה וקיבלת החזר מע"מ המחיר יהיה כ 73600 ולא 83000

אחוז המס הוא כ 116% (לפני הטבות שונות ) כלומר מיסים בשווי כ 85400

כבר הגעת ל 159000 ש"ח

נוריד מס ירוק , נחזיר כהוצאות שונות , בקיצור אם אתה רוצה את הרכב הזה תכין 160,000 בהנחה שאת השחרור מהמכס והנמל אתה עושה לבד, אחרת תוסיף עוד כ 1000$

וזה בהנחה שאתה מקבל את החזר המעמ מגרמניה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משתלם. אני לא מעוניין ברכב הספציפי הזה אבל עצם האופציה לקבל גולף GTI פתוחה שמורה חדשה מדילר בפחות ממחיר דגם הקופה משומש בארץ, נראה לי משתלם.

כמובן שיש רכבים כמו אופל קסקדה ששווה מאוד להביא לארץ כי היבואן תימחר אותם בשמיים! - אפשר להביא במחיר זהה לגולף שבקישור, בעוד שהמחירון בארץ 230 אלף. 30% פחות.

...CASKA for life

פורסם
תשומת ליבנו הוסבה, רק תוודא שכך הם פני הדברים!!!!!!!

נחשב לפי 19000 יורו, הפחתה של 5,000 ש"ח עבור מיסוי ירוק ובטיחות

ערך הרכב בארץ כ 83000 ש"ח

מס קניה 64000 ש"ח

מע"מ 25000

סה"כ 172,000 ש"ח

לא נלקחו בחשבון הוצאות לצ'מפיון לקבלת אישור ועוד כל מיני הוצאות קטנות. מאידך ייתכן ו 19,000 עלות כאן זה על הצד הגבוה.

בהצלחה

לא נלקחו בחשבון הוצאות שונות כגון מס נמל , עמילות מכס (או יום עבודה ) , אחסנה בנמל , הוצאות לצמפיון לקבלת אישור ,

הובלה יבשתית בחו"ל ביטוח + הובלה ימית

הוצאות רישום ורישוי במשרד הרישוי

רק טעות קטנה בחישוב של ישה , ( המואדם שלך + התוספת שהוספתי להודעתך במוכחל , נותן את ה 19000 יורו שעליו אני ערכתי את החישוב) במידה וקיבלת החזר מע"מ המחיר יהיה כ 73600 ולא 83000

אחוז המס הוא כ 116% (היה נכון כאשר המע"מ היה 18% עכשיו הוא כ 114%) (לפני הטבות שונות ) כלומר מיסים בשווי כ 85400

כבר הגעת ל 159000 ש"ח

נוריד מס ירוק , נחזיר כהוצאות שונות , בקיצור אם אתה רוצה את הרכב הזה תכין 160,000 בהנחה שאת השחרור מהמכס והנמל אתה עושה לבד, אחרת תוסיף עוד כ 1000$

וזה בהנחה שאתה מקבל את החזר המעמ מגרמניה

ישה בד"כ במספרים לא טועה,:shock: הוא מעדיף לצייר תמונה פסימית ולשמוח כאשר הדברים מסתדרים יותר טוב , מאשר הפוך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...