Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OnePlus 2 - איפה קונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אם הזמנת לארה"ב (שיפיטו) - לא קיבלת גרסה אירופאית, אז איך זה מסתדר?

אגב, אני גם עם הגרסא האמריקאית. מבסוט. גם רוצה 1+2. בעיה להשיג הזמנות.

כמה גרסאות יש כבר ל1+1?

אני מכיר אחת סינית ולא סינית, בכל אופן הכל עובד פיקס.

למה מושך אותך ה1+2? או ליתר דיוק ממה אתה לא מבסוט מה1+1 932

404

פורסם

להפך, מבסוט מה1+1. פשוט הוא בשימוש של חברה שלי.

אני שוקל לשדרג לעצמי את המכשיר.

1+2 מועמד מוביל. השאלה היא האם קיים מכשיר יותר מתקדם ממנו היום?

הנקסוס 6 למיטב הבנתי פחות זריז, לא?

פורסם

טלפון זה לא רק נתונים.

חשוב לי שיהיה גם מכשיר איכותי מבחינת איכות בנייה ואמינות.

כרגע אני עם אייפון 6, שוקל להחליף רק בגלל חוסר בתוכנת הקלטה נורמלית לios.

פורסם

בביקורות המייזו מקבל ציונים דיי גבוהים ואף יותר מהוואן+2, מבחינת איכות בניה שני המכשירים עשויים מתכת, שזה הדבר היחיד שמפריע לי היות וזה מתחמם מאוד בקיץ / GPS וכו' (יש לי HTC כזה כרגע).

בנוסף יש כאן סקירה מגאדג'טי על המייזו, אני אישית ארכוש אותו ככל הנראה גם כי הוואן עולה בערך 700-800 ש"ח יותר.

http://www.gadgety.co.il/139037/%D7%92%D7%90%D7%93%D7%92%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%A7%D7%A8-meizu-mx5-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%A6%D7%99/

נ.ב אין לי נסיון עם אייפון ממשי ביותר מלבד ה 4-5 אבל מעולם לא אהבתי את המערכת שלהם.

נ.ב 2 - אבא שלי בדיוק רכש את ה M2 נוט שלהם, מכשיר באמת נחמד ועשוי טוב, אמנם לא באותה ליגה כלל.

Opel Adam S 2017

פורסם
אני גם הזמנתי את ה one עם שיפיטו מהאתר הרשמי, הצהרתי הצהרת מכס אמיתית, והמכשיר גם עבר במכס.

שילמתי 400 ש' בערך מס, יצא סה"כ בערך 2000 ש' לגרסת 64 גיגה.

חבר שלי שהזמין קצת לפני גם הצהיר מכס אמיתי, שלו לא עבר במכס.

השאלה אם זה היה שווה את זה?

מכשיר ללא תמיכה בדור רבעי, ללא NFC, ללא טעינה מהירה ללא שום חידוש משמעותי ובמרחק של 350 ש"ח מLG G4 עם שנתיים אחריות יבואן רשמי.

ה1+1 באמת היה חידוש והוא היה במקום הנכון ובזמן הנכון מבחינת המחיר ומבחינת המפרט שהוא הציעה.

פורסם

ללא המכס הוא מאוד משתלם.

לי יצא כ 1300 כולל איבזרים לפני שנה כמעט ל16 gb.

היום במחיר הזה ניתן לקנות את ה2,זול ב400 שקל מהמיזו.

Niger האם בחרת במשלוח מהיר או הכי זול שלהם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משלוח הכי זול כמובן. אין מה לעשות, גם שיפיטו זה לא 100%.

בלי מיסים זה יוצא ממש משתלם. וגם עם מיסים זה יצא מחיר סביר לאותו זמן.

מסתבר שההזמנה שקיבלתי היא אישית לחשבון שלי בלבד, אז תשכחו ממנה...

פורסם
טלפון זה לא רק נתונים.

חשוב לי שיהיה גם מכשיר איכותי מבחינת איכות בנייה ואמינות.

כרגע אני עם אייפון 6, שוקל להחליף רק בגלל חוסר בתוכנת הקלטה נורמלית לios.

אמ... מוטו X (סטייל/פיור/איך שהם לא קוראים לגרסה החדשה)?

נקסוס 6P (למרות שהוא לא מלהיב מי יודע מה וגם קצת יקר, המוטורולה נראה לי בחירה יותר טובה)?

כל המייזויים למיניהם נראה ומרגישים קצת פלסטיקיים וזולים לטעמי. אחרי אייפון או כל מכשיר מתכת אחר אני מאמין שזה ירגיש כמו "ירידה ברמה" מבחינת תחושה.

אם בא לך לנסות כיוון אחר, מייקרוסופט מוציאה אוטוטו את סדרת הלומיות החדשה - 950 ו-950XL שיהיו מבוססי ווינדוס 10. נראה לי שזה אמור להיות מעניין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
ללא המכס הוא מאוד משתלם.

לי יצא כ 1300 כולל איבזרים לפני שנה כמעט ל16 gb.

היום במחיר הזה ניתן לקנות את ה2,זול ב400 שקל מהמיזו.

Niger האם בחרת במשלוח מהיר או הכי זול שלהם?

לפני שנה קניתי מהאתר הרשמי את ה1+1 64gb ב360$ (כולל משלוח בארה״ב) אכן מכשיר משתלם.

• תוכן חדש...