Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי יונדאי אלנטרה שנת 2006, הרכב מתחמם בזמן עמידה , כאשר אני לוחץ על הגז החום מנוע ישר יורד ל 90

יש לי רדיאטור חדש מקורי בן חודשיים, המאווררים נפתחים בזמן, מים ברדיטור קיימים .אני חושד בטרמוסטט שכנראה אולי הוא תפוס

יש למישהו אולי כיוןן אחר?

תודה

פורסם

משאבת מים עייפה , בסרק לא מסרקלת מספיק נוזל קירור.

אתה מעלה סל"ד , היא מסתובבת יותר מהר ואז מספיק נוזל מסתחרר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
בהמשך לחבר'ה שמעליי,

ידוע לך מתי היא הוחלפה בפעם האחרונה אם בכלל ?

מתי נעשה טיימינג ?

ומהיכן אתה בארץ ?

עשיתי טיימינג לפני חודש, שמו לי משאבה חדשה

נראה לי אני יכניס אותו למוסך שעשה לי אותו

אז סיכוי גדול שזה משאבת מים עייפה?

פורסם

הפוך גוטה , אם שמו לך משאבת מים חדשה אין סיבה שהיא תהיה עייפה. עכשיו מתחיל להיות מוזר הסיפור הזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לכמה הטמפ' מטפסת?

הוונטה נפתחת ב 95-96 מעלות ברכב שלך

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

כן רפי, הוונטה נפתחת ב 95 מקבלת פקודה "מהמחשב" של הרכב

הגיע לי ל 120 ,לחצתי גז, צנחה ל 90 מעלות

מנסה להבין מה הבעיה, אולי המשאבה לא תקינה, למרות שהוחלף לפני חודש או הטרמוסטט .

פורסם

ווואוו, 120 בהחלט רותח.

תעדכן בהתפתחויות

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אין סיבה שיהיה קשר לטרמוסט. אם היה ניתפס במצב סגור והיית מעלה סלד חום המנוע היה עולה מהר יותר. אני דיי חושד במשאבה. האם שחום המנוע עולה מיכל העיבוי מתמלא?

פורסם (נערך)

אם הרכב מתחמם בעמידה ובנסיעה החום יורד יש סיכוי גדול שהטרמוסטט תפוס במצב פתיחה התחלתי ואין סירקולצייה של מים.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

הסיבות לעליית חום מנוע בעמידה -

1. אין סירקולציה טובה של נוזל קירור, משאבה תקולה למשל.

2. יש בעייה בקירור של הרדיאטור, אם בגלל שהמאורר לא נכנסים לפעולה בזמן או לא מייצר מספיק רוח, או שהרדיאטור סתום חלקית (או רקוב כמו שהיה במקרה שלי),

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן

אז לאחר שהכנסתי את הרכב למוסך הוחלף מיכל אידוי + פקק למיכל של הרדיאטור

הכל תקין לא מתחמם , הבעיה היית הפקק שהיה ישן

הכל הוחלף למקורי ללא עלות

• תוכן חדש...